+1 σε δύο υπολογιστές μετά το update των Windows (fall creators update).επίσης και εγώ έχω μαύρη οθόνη στον σταθερό συγκεκριμένα απο χθες που πήραν τα Windows το νέο build
Το συγκεκριμενο update ειναι για windows 10 ενω εχω τα 7 οποτε καπου αλλου ειναι το προβλημα. Μηπως εχεις και εσυ το avast; Παντως και μετα την απεγκατασταση του παλι εχω μαυρη οθονη οποτε δεν ξερω ουτε αν ειναι εκει το προβλημα+1 σε δύο υπολογιστές μετά το update των Windows (fall creators update).
Επίσης το ίδιο και σε novago.
Οχι δε δουλεύει εκτός της ελληνικής επικράτειας.Το Cosmote TV GO δουλεύει στο εξωτερικό?
Μπορείς να δεις από όποιο WiFi θέλεις εφόσον γίνει authentication μέσω του κινητού. Ακόμα, μπορείς μέσω tethering να κάνεις auth. στο pc και μετά να συνδεθείς σε όποιο WiFi θέλεις.
Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται C-OTE κινητό που το έχεις δηλώσει στην υπηρεσία και έχει ενεργό πακέτο δεδομένων. Δηλαδή ή καρτοκινητή με ενεργό πακέτο δεδομένων ή οποιοδήποτε πακέτο συμβολαίου. Έστω τώρα ότι θέλεις να δεις από το ίδιο το κινητό ή από υπολογιστή χρησιμοποιόντας ένα οποιοδήποτε WiFi. Συνδέεις αρχικά το pc με το κινητό μέσω tethering, ανοίγεις στο pc το tv go, πραγματοποιείς σύνδεση με τα στοιχεία σου. Μετά για 48 ώρες από αυτή τη συσκευή μπορείς να βλέπεις σε όποιο WiFi θέλεις.
Για όσους έχουν μαύρη οθόνη στην εφαρμογή ας κάνουν έναν καθαρισμό στα cookies, cache files κτλ. του browser.
Εγώ το έκανα και τώρα λειτουργεί μια χαρά.
Mε καθαρισμο cookies θεωρει οτι ειναι νεα συσκευη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.