Cosmote TV GO

Μαγκες τα φωτα σας χρειαζομαι..ενεργοποιησα το πρωι τcosmote tv..στο My cosmote δεν φαινεται στα services -> TV..πως ενεργοποιω την υπηρεσια? πρεπει τηλεφωνο? ή να περιμενω να εμφανιστει το πακετο στο Mycosmote?

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

επίσης και εγώ έχω μαύρη οθόνη στον σταθερό συγκεκριμένα απο χθες που πήραν τα Windows το νέο build
+1 σε δύο υπολογιστές μετά το update των Windows (fall creators update).
Επίσης το ίδιο και σε novago.

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

+1 σε δύο υπολογιστές μετά το update των Windows (fall creators update).
Επίσης το ίδιο και σε novago.
Το συγκεκριμενο update ειναι για windows 10 ενω εχω τα 7 οποτε καπου αλλου ειναι το προβλημα. Μηπως εχεις και εσυ το avast; Παντως και μετα την απεγκατασταση του παλι εχω μαυρη οθονη οποτε δεν ξερω ουτε αν ειναι εκει το προβλημα

Διαθετει κανεις τις 2 προηγουμενες εκδοσεις του player για υπολογιστη μηπως και παιζουν; Με την 1.30.0.2 εχω μονο μαυρη οθονη.
Οποιος μπορει ας τις στειλει σε μηνυμα

Κι εγώ θα ήθελα την προηγούμενη έκδοση για mac.
Αν την έχει κάποιος, ας μου τη στείλει παρακαλώ!

Για όσους έχουν μαύρη οθόνη στην εφαρμογή ας κάνουν έναν καθαρισμό στα cookies, cache files κτλ. του browser.
Εγώ το έκανα και τώρα λειτουργεί μια χαρά.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Ισχύει ακόμα ο περιορισμός χρήσης της υπηρεσίας είτε μέσω Wifi Cosmote είτε με πακέτο δεδομένων Cosmote? Δεν μπορείς δηλαδή να παρακολουθήσεις σε τρίτο (μη Cosmote) wifi? Κάτι θυμάμαι εδώ και 2 χρόνια ότι ήταν πιλοτικός ο περιορισμός υποτίθεται κ σύντομα (Χριστούγεννα 2015) θα γινόταν δυνατή η πρόσβαση από οποιοδήποτε wifi όπως στη Nova...

Μπορείς να δεις από όποιο WiFi θέλεις εφόσον γίνει authentication μέσω του κινητού. Ακόμα, μπορείς μέσω tethering να κάνεις auth. στο pc και μετά να συνδεθείς σε όποιο WiFi θέλεις.

Μπορείς να δεις από όποιο WiFi θέλεις εφόσον γίνει authentication μέσω του κινητού. Ακόμα, μπορείς μέσω tethering να κάνεις auth. στο pc και μετά να συνδεθείς σε όποιο WiFi θέλεις.

Μέσω του κινητού ή μέσω του Cosmote κινητού;

Εν ολίγοις, εάν θέλω να κάνω χρήση της υπηρεσίας πρέπει να έχω οποιαδήποτε δέσμευση/έξτρα υπηρεσία με Cosmote όπως Cosmote internet ή Cosmote κινητή;

Την πρόταση για tethering μεσω pc δεν κατάλαβα ακριβώς, εαν θέλεις εξήγησε περαιτέρω.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται C-OTE κινητό που το έχεις δηλώσει στην υπηρεσία και έχει ενεργό πακέτο δεδομένων. Δηλαδή ή καρτοκινητή με ενεργό πακέτο δεδομένων ή οποιοδήποτε πακέτο συμβολαίου. Έστω τώρα ότι θέλεις να δεις από το ίδιο το κινητό ή από υπολογιστή χρησιμοποιόντας ένα οποιοδήποτε WiFi. Συνδέεις αρχικά το pc με το κινητό μέσω tethering, ανοίγεις στο pc το tv go, πραγματοποιείς σύνδεση με τα στοιχεία σου. Μετά για 48 ώρες από αυτή τη συσκευή μπορείς να βλέπεις σε όποιο WiFi θέλεις.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται C-OTE κινητό που το έχεις δηλώσει στην υπηρεσία και έχει ενεργό πακέτο δεδομένων. Δηλαδή ή καρτοκινητή με ενεργό πακέτο δεδομένων ή οποιοδήποτε πακέτο συμβολαίου. Έστω τώρα ότι θέλεις να δεις από το ίδιο το κινητό ή από υπολογιστή χρησιμοποιόντας ένα οποιοδήποτε WiFi. Συνδέεις αρχικά το pc με το κινητό μέσω tethering, ανοίγεις στο pc το tv go, πραγματοποιείς σύνδεση με τα στοιχεία σου. Μετά για 48 ώρες από αυτή τη συσκευή μπορείς να βλέπεις σε όποιο WiFi θέλεις.

Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η χρήση σε λαπτοπ. Επομένως για αυτη την περιπτωση πρέπει: 1) Να έχω κινητό Cosmote το οποίο να είναι δηλωμένο ως ο ένας από τους δύο αριθμούς Cosmote χρήσης της υπηρεσίας και 2) να συνδεσω το λαπτοπ με αυτο το κινητο μεσω tethering για να κανω log-in στην υπηρεσια αλλά μετά μπορώ να αποσυνδεθω κ να συνδεθω σε wi-fi? Τα δεδομένα του κινητού σε ποιό σημείο της διαδικασίας χρειάζονται? μόνο για το log-in?

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Για όσους έχουν μαύρη οθόνη στην εφαρμογή ας κάνουν έναν καθαρισμό στα cookies, cache files κτλ. του browser.
Εγώ το έκανα και τώρα λειτουργεί μια χαρά.

Mε καθαρισμο cookies θεωρει οτι ειναι νεα συσκευη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Mε καθαρισμο cookies θεωρει οτι ειναι νεα συσκευη

Ναι, αντικαθιστάς την παλιά με την καινούργια.
Απλά έχει έναν περιορισμό στις αλλαγές.
Μπορείς να το κάνεις μόνο μία φορά μεσα στο μήνα.
Εγώ το είχα ξανακάνει και χρειάστηκε να τους πάρω τηλέφωνο για το ξεμπλοκάρουν.

Μετα απο περιπου ενα μηνα εμπειριας που αποφάσισα να δοκιμάσω το go Σε δυο υπολογιστές ένας με 4 μνήμη ο άλλος με 1 gb,οχι καθε φορα αλλα πολυ συχνά μου πετάει μνήμη υπολογιστή ανεπαρκής κλειστε το προγραμμα κ στα 2 λαπτοπ.ακομα κ με τον μικρό τον υπολογιστή του 1gb ram δεν είχα ποτε θεμα ούτε στο nova go ούτε στο Netflix.η ποιότητα τις εικόνας δεν ειναι καθόλου σταθερή ακομα κ όταν δεν ειναι στο αυτόματο απ την ρύθμιση τις οθόνης.ελεγα φταει το ιντερνετ που σίγουρα εχει και αυτο μεριδιο ευθύνης αλλα ρε παιδια στο νετφλιξ τόσο χάλια εικόνα δεν εχω ούτε τέτοια θέματα.