Cosmote TV GO

Kαλησπέρα

Έχει δοκιμάσει κανείς σε mac os? Ενώ παίζει κανονικά κάθε 10-15 λεπτά περίπου απλά κλείνει.. και πρέπει να το ξαναξεκινήσω.. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος;

Είχα το ίδιο πρόβλημα.
Με καθαρισμό των cookies και της cache του browser έστρωσε.
Το κακό είναι ότι μετά τον καθαρισμό τη βλέπει σαν νέα συσκευή.
Αν δεν έχεις κάνει κάποια αλλαγή στις συσκευές σου πρόσφατα (30 ημέρες) δεν θα έχεις πρόβλημα.
Ξαναπερνάς τα στοιχεία σου (username - password) και είσαι έτοιμος.
Διαφορετικά πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο, να στο ξεμπλοκάρουν, για να μπορέσεις να προσθέσεις τη νέα συσκευή.

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Το κινητό Cosmote όταν βλέπεις μέσω λαπτοπ το θέλει για να στριμαρει τα κανάλια ή απλά ταυτοποιεί το δηλωμένο κινητό;

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Το κινητό Cosmote όταν βλέπεις μέσω λαπτοπ το θέλει για να στριμαρει τα κανάλια ή απλά ταυτοποιεί το δηλωμένο κινητό;

Ταυτοποίηση κάνει

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Καλημέρα, επειδή σκέφτομαι να πάρω μια συσκευή one plus one, από έναν φίλο, παίζει εκεί το go ή θα έχω κάποιο πρόβλημα? ευχαριστώ...

Προκειμενου να γλυτωσω το βαλε-βγαλε της καρτας σιμ στο κινητο ωστε να βλεπω στον υπολογιστη θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει κατι τετοιο;
https://www.ebay.com/itm/HSDPA-USB-STICK-SIM-Modem-7-2MBPS-3G-Wireless-USB-Dongle-TF-Card-Adapter-Win-7-8/161578239488?epid=1689886176&hash=item259ed04600:g:LNMAAOSw-W5UyEy4
Ναι απλώς αν είναι καρτοκινητό θα πρέπει τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα να την βάζεις στο κινητό για αγορά του πακέτου data (εκτός αν στο πρόγραμμα το 3g stick έχει για αποστολή sms) Γιατί δεν το δουλεύεις με tethering τα 2 δεύτερα που χρειάζονται;

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι εκνευριστικη διαδικασια. Στο κινητο εχω μια καρτα δεδομενων και μια f2g. Πρεπει να βγαζω την καρτα δεδομενων, να βαζω την κοσμοτε, να οριζω με ποια θα μπαινει στο ιντερνετ, μετα το tethering και μετα ξανα η αντιστροφη διαδικασια για να βαλω παλι την καρτα δεδομενων.
Και αν μερικες φορες μπαινω σπανια δεν ειναι ιδιαιτερο θεμα. Ομως πχ αυτο το Σαββατο το εκανα για το Ατλετικο-Ρεαλ, θα το κανω παλι την Τριτη για το τσαμπιονς λιγκ και μετα παλι το σαββατοκυριακο. Επισης αν δεν κανω λαθος για αγορα πακετου whats up δεν χρειαζεται να στειλω sms

Ειναι εκνευριστικη διαδικασια. Στο κινητο εχω μια καρτα δεδομενων και μια f2g. Πρεπει να βγαζω την καρτα δεδομενων, να βαζω την κοσμοτε, να οριζω με ποια θα μπαινει στο ιντερνετ, μετα το tethering και μετα ξανα η αντιστροφη διαδικασια για να βαλω παλι την καρτα δεδομενων.
Και αν μερικες φορες μπαινω σπανια δεν ειναι ιδιαιτερο θεμα. Ομως πχ αυτο το Σαββατο το εκανα για το Ατλετικο-Ρεαλ, θα το κανω παλι την Τριτη για το τσαμπιονς λιγκ και μετα παλι το σαββατοκυριακο. Επισης αν δεν κανω λαθος για αγορα πακετου whats up δεν χρειαζεται να στειλω sms
Έχεις απόλυτο δίκιο ,επειδή έχω frog ,αν μπορεί και να γίνει σε what's up μέσω νετ είσαι κομπλέ!!!!

Παιδες ερωτηση. Υπαρχει ote go να βαλει καποιος ασχετος με συνδρομη; Υπαρχει καποιο λινκ;

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Πρεπι να εχεις κανονικη συνδρομη ΟΤΕtv, δεν ειναι ανεξαρτητη υπηρεσια

Στους όρους γράφει για 6μηνη δέσμευση στο sports και full pack!!Και δεν γράφει για ποσό μόνο φόρμα επικοινωνίας.

Μου φαίνεται ότι χρεώνεσαι ανά μήνα επιπλέον στον λογαριασμό της κινητής και για τουλάχιστον 6 μήνες στα "μεγάλα" πακέτα.

Τώρα ανακάλυψα ότι έβαλαν και το κανάλι με τις ελληνικές ταινιες στο gottingen.Αν βάλουν και το Fine Living,θα είναι άψογα!

Έχοντας ένα iPad WiFi’s κι ένα whatsup θα μπορούσα να βάλω τη sim σε ένα 3g modem router ώστε να βλέπω COSMOTE tv go στο iPad?