Cosmote TV GO

Καλημέρα,

Έχει κανείς εμπειρία με την εφαρμογή σε android τηλεόραση;
Έχω μια Sony android TV (xe9005) και έχω εγκαταστησει την έκδοση για tablet.
Ενώ στα μενού όλα είναι μια χαρά, με το που ξεκινάει η θέαση οποιασδηποτε ροής, το βίντεο τρέχει με πολύ λιγότερα καρέ από τα κανονικά , και υπάρχει μεγάλη διαφορα μεταξύ εικόνας και ήχου (ο ήχος προηγείται)

Να σημειώσω πως η ίδια έκδοση της εφαρμογής έτρεχε άψογα σε android TV box...

Καμια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Λοιπόν παιδιά την γνώμη σας, για την εφαρμογή στον υπολογιστή.
Μέχρι πριν ένα μήνα δεν είχα κανένα πρόβλημα, καθώς όταν πήγαινα στο χωριό μου, που έχω σύνδεση στη nova, άνοιγα την εφαρμογή στο tablet με την sim μου για λίγο και μετά έκανα την σύνδεση στο ξένο wifi. Αφού λοιπόν έκανα έξοδο από το tablet, έμπαινα ξανά στο ίδιο δίκτυο από το pc. Τον τελευταίο καιρό όμως καθώς προσπαθώ με τον ίδιο τρόπο, μου βγάζει να κατεβάζω τον player του go και αφού γίνεται η εγκατάσταση και προσπαθώ να μπω, μου βγάζει ξανά το ίδιο μήνυμα για να κατεβάσω ξανά τον player κ.ο.κ. Ουσιαστικά λοιπόν ενώ έχω ήδη εγκαταστήσει τον σχετικό Player και όταν πάω να ανοίξω ένα κανάλι μου βγάζει ξανά το ίδιο μήνυμα και δεν λειτουργεί καθόλου. όλα αυτά μάλιστα σε όλους του browesers Που δοκίμασα.
Σας παρακαλώ για την βοήθειά σας

Παρατήρησα ότι τα κανάλια της digea μπήκαν στο replaytv. Παλιότερα δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα σωστά;

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Καλημέρα,

Έχει κανείς εμπειρία με την εφαρμογή σε android τηλεόραση;
Έχω μια Sony android TV (xe9005) και έχω εγκαταστησει την έκδοση για tablet.
Ενώ στα μενού όλα είναι μια χαρά, με το που ξεκινάει η θέαση οποιασδηποτε ροής, το βίντεο τρέχει με πολύ λιγότερα καρέ από τα κανονικά , και υπάρχει μεγάλη διαφορα μεταξύ εικόνας και ήχου (ο ήχος προηγείται)

Να σημειώσω πως η ίδια έκδοση της εφαρμογής έτρεχε άψογα σε android TV box...

Καμια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Ασύρματα συνδέεται η TV στο internet ;

Το βρήκα και το έκανα...τίποτα:HTEHETH63:
Όταν σε βγάζει το μήνυμα πάτα cancel και συνέχισε κανονικά, δοκίμασε και πες μας!!!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κάνω βέβαια και ενώ ψάχνει να το βρει μου το βγάζει ξανά το μήνυμα. Επίσης το περίεργο είναι πως ενώ κάνει εγκατάσταση την εφαρμογή, δεν μπορώ να την βρώ κάπου, αλλά μόνο το εικονίδιο του setup

μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα στο chrome "Αν τον έχετε ήδη εγκαταστήσει, παρακαλώ επιτρέψτε στον browser την εκκίνηση της εφαρμογής COSMOTE TV GO και αποθηκεύστε την επιλογή σας.", επίσης βρήκα που έχει σωθεί η εφαρμογή και όταν πατάω να ανοίξει δεν μπορεί

μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα στο chrome "Αν τον έχετε ήδη εγκαταστήσει, παρακαλώ επιτρέψτε στον browser την εκκίνηση της εφαρμογής COSMOTE TV GO και αποθηκεύστε την επιλογή σας.", επίσης βρήκα που έχει σωθεί η εφαρμογή και όταν πατάω να ανοίξει δεν μπορεί
Η εφαρμογή τρέχει μέσα από τον browser,δοκίμασε τον edge!! Μια φορά που το έκανε σε μένα πάτησα cancel και μετά έτρεξε κανονικά ή δοκίμασε πριν το ξανατρεξεις, από task manager να το σταματήσεις και μετά πάτα play

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας .. είμαι καινούριος εδώ και έχω να κάνω μια ερώτηση που ίσος να την έχετε απαντήσει άλλα δεν την βρίσκω .. σήμερα ενεργοποίησα το cosmote tv go αλλά όταν πάω να δω κάτι μου λέει ότι η συσκευή μου είναι rooted ..τι μπορώ να κάνω για αυτό ?

Έχω 2 χρόνια cosmote go σε κινητό με custom Rom και root. Μακριά από Magisk δεν και κάνει δουλειά με cosmote go. Xxxxx μόνο μου έχει λύσει τα χέρια κρύβει το root από τα πάντα. Πμ για πληροφορίες μην το βάλουμε εδώ.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Καλησπέρα. Ξέρεις κάνεις για ποιο λόγο δεν εκπέμπει το replay tv του σκαι απο το cosmote tv go?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk