Cosmote TV GO

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Δηλαδή φίλε αν βρω προηγούμενη έκδοση ίσως παίζει όπως στην αρχή που λες ή δεν θα παίζει καθόλου?
Λογικά δεν θα παίζει... Πάει πολύς καιρός που το χάλασαν και δεν θα αλλάξει κάτι γιατί έχουν κατά νου την δική τους υπηρεσία μέσω TV box προς τις αρχές του νέου έτους

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για να δώ αν ξέρει κανείς ή υπάρχει κάποιο fix..
Έχω το Xiaomi TV Box 3 International
Όταν ήταν στο Android 6.0 έπαιζε απροβλημάτιστα με ποντίκι.
Από όταν έγινε (αυτόματα) αναβάθμιση σε Android 8.0, το scroll στα κανάλια του Replay TV σταμάτησε..
Με το που κάνεις scroll με το ποντίκι, σε ξανα ανεβάζει πάνω πάνω, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να περιηγηθείς

Ξέρετε κάτι, ή το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
Δεν ξέρω αν το ίδιο συνέβει και σε άλλα Android Box που είναι / πήγαν Android 8.0

Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για να δώ αν ξέρει κανείς ή υπάρχει κάποιο fix..
Έχω το Xiaomi TV Box 3 International
Όταν ήταν στο Android 6.0 έπαιζε απροβλημάτιστα με ποντίκι.
Από όταν έγινε (αυτόματα) αναβάθμιση σε Android 8.0, το scroll στα κανάλια του Replay TV σταμάτησε..
Με το που κάνεις scroll με το ποντίκι, σε ξανα ανεβάζει πάνω πάνω, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να περιηγηθείς

Ξέρετε κάτι, ή το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
Δεν ξέρω αν το ίδιο συνέβει και σε άλλα Android Box που είναι / πήγαν Android 8.0

Ευχαριστώ

Και σε εμενα το ιδιο και πολλα αλλα....γμτ....αυτο το 8 κατεστρεψε ενα απο τα καλυτερα μηχανακια....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Και σε εμενα το ιδιο και πολλα αλλα....γμτ....αυτο το 8 κατεστρεψε ενα απο τα καλυτερα μηχανακια....

Κατάλαβα.. Δηλαδή δεν υπάρχει σωτηρία, εκτός αν βγεί κανένα update και κατα τύχη το φτιάξουν..
Ξέρουμε αν το κάνει και σε άλλα Box με Android 8.0?
Πρίν γίνει όλο αυτό σκεφτόμουν να πάρω και 2ο Boxακι ίδιο, αλλά το παραπάνω με σταμάτησε..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Κατάλαβα.. Δηλαδή δεν υπάρχει σωτηρία, εκτός αν βγεί κανένα update και κατα τύχη το φτιάξουν..
Ξέρουμε αν το κάνει και σε άλλα Box με Android 8.0?
Πρίν γίνει όλο αυτό σκεφτόμουν να πάρω και 2ο Boxακι ίδιο, αλλά το παραπάνω με σταμάτησε..
Μπορείς με το τηλεχειριστήριο του box να κάνεις αυτό που θέλεις (μιλάμε πάντα για το Mi box).

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Μπορείς με το τηλεχειριστήριο του box να κάνεις αυτό που θέλεις (μιλάμε πάντα για το Mi box).

Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο.. Θέλει πολλές προσπάθειες σε συνεργασία με το ποντίκι για να μπορείς να μπείς στα κανάλια. και μετά άλλη τόση για να επιλέξεις μέρα/πρόγραμμα για το replay. Γιαυτό ψάχνω να δώ αν το κάνει το ίδιο και στα άλλα boxακια με Android 8, για να ξέρω τι να αγοράσω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο.. Θέλει πολλές προσπάθειες σε συνεργασία με το ποντίκι για να μπορείς να μπείς στα κανάλια. και μετά άλλη τόση για να επιλέξεις μέρα/πρόγραμμα για το replay. Γιαυτό ψάχνω να δώ αν το κάνει το ίδιο και στα άλλα boxακια με Android 8, για να ξέρω τι να αγοράσω.
Για το replay tv ποντίκι θα χρειαστεί μόνο αν θέλεις να αλλάξεις την μέρα θέασης (με κοντρόλ 1 φορά πάνω μετά αριστερά , επιλέγοντας το replay ξανά 1 πάνω μετά αριστερά και μετά κάτω για επιλογή καναλιού, Οκ, και μετά δεξιά για επιλογή εκπομπής, Οκ, και είσαι έτοιμος)!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmo

Για το replay tv ποντίκι θα χρειαστεί μόνο αν θέλεις να αλλάξεις την μέρα θέασης (με κοντρόλ 1 φορά πάνω μετά αριστερά , επιλέγοντας το replay ξανά 1 πάνω μετά αριστερά και μετά κάτω για επιλογή καναλιού, Οκ, και μετά δεξιά για επιλογή εκπομπής, Οκ, και είσαι έτοιμος)!

Παιδιά εσείς δηλαδή με το tv box της xiaomi βλέπετε ομαλά cosmote tv go??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: C

Παιδιά εσείς δηλαδή με το tv box της xiaomi βλέπετε ομαλά cosmote tv go??

Στο 576 ανάλυση

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Στο 576 ανάλυση

με την τελευταια εκδοση για ταμπλετ ε? εμενα σε ολες τις ποιοτητες ειναι πολυ κουραστικο με το box της wind

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

με την τελευταια εκδοση για ταμπλετ ε? εμενα σε ολες τις ποιοτητες ειναι πολυ κουραστικο με το box της wind

Ναι αυτή χρησιμοποιω

Το ίδιο και σε μένα, ιδιαίτερα στους αγώνες, πολύ κουραστικό... Με x96 plus1

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πλέον μόνο μια συσκευή ενεργή? Είχα το tv go στο κινητό και στο tablet και μετά από καιρό που είχα να συνδεθώ από το tablet μου ζητάει αλλαγή συσκευής.

Και σε Beelink GT1 Ultimate με την τελευταια έκδοση του GO(tablet) τα ίδια αποτελέσματα.
Παίζει αλλά πολύ κουραστικό σε όλες τις ποιότητες

Το ίδιο και σε μένα, ιδιαίτερα στους αγώνες, πολύ κουραστικό... Με x96 plus1

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης και μετασχηματισμού οι ανεγκέφαλοι μείωσαν τις συσκευές σε 1και μάλιστα να μπορείς να την αλλάξεις κάθε 30ημερες!!! Δεν υπάρχει τέτοια χαζομάρα

Τις μειωσαν γιατι ανοιξε και μπορεις να μπαινεις απο οποιοδηποτε δικτυο και οχι μονο απο την δικια σου συνδεση
αμα το δινανε και σε πολλες συσκευες θα γινοτανε του κουτρουλι ο γαμος απο password sharing

Και ποιος ο λόγος να μην μπορείς να το αλλάξεις για 30 ημέρες? Δεν εχει καμία λογική η πολιτική τους

ετυχε τελευταια να δουλεψω τις αντιστοιχες εφαρμογες αλλων ευρωπαικών δικτύων... ό,τι και να πω ειναι λίγο. Απο πού να αρχισω; Από την εικόνα κρύσταλλο; Από την μη υπαρξη περιορισμών; Το ανοιχτό airplay και chromecast; Την δυνανοτητα να βλεπεις 4 προγραμματα παραλληλα σε split screen; Στους αγώνες πχ ποδοσφαιρου να εχει στην μπαρα του χρονου συμβολα με ολες τις σημαντικες φάσεις του αγώνα συν live στατιστικά. Κι εμας εδώ κλειδώνουν το go αν παραλληλα παιζει ο αποκωδικοποιητής