Θα βγει τέλος χρόνουCosmote go ειναι δηλαδη για κατι να το βλεπεις εκτος σπιτιου υποτιθεται
οποτε δεν νομιζω να ειναι προτεραιοτητα να βγαλουνε εφαρμογη για τηλεοραση
για αυτο υπαρχει το Multiview
Θα είναι για το αυτόνομο cosmote goΔεν θα είναι GO όμως!!!
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα είναι για το αυτόνομο cosmote go
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θα είναι GO όμως!!!
(Επίσημα υποστηρίζει στο Go Extra θέαση σε τηλεόραση μέσω Xbox και PlayStation) . Μόνος σου το έγραψες, εγώ έκανα αναφορά σε smart tv και το Android box λογικά θα το δώσουν όπως η Wind! Δεν γνωρίζω κάτι εκ των έσω, απλά βάζω την λογική μιας εταιρείας που θέλει κέρδη!Τι εννοείς δεν θα είναι go;
Go θα είναι. Οι υπηρεσίες Go δεν είναι μόνο για κινητά και τάμπλετ.
Πχ δες το Sky Go
https://www.sky.com/shop/tv/sky-go/
Watch on Xbox / PlayStation
Επίσημα υποστηρίζει στο Go Extra θέαση σε τηλεόραση μέσω Xbox και PlayStation.
(Επίσημα υποστηρίζει στο Go Extra θέαση σε τηλεόραση μέσω Xbox και PlayStation) . Μόνος σου το έγραψες, εγώ έκανα αναφορά σε smart tv και το Android box λογικά θα το δώσουν όπως η Wind! Δεν γνωρίζω κάτι εκ των έσω, απλά βάζω την λογική μιας εταιρείας που θέλει κέρδη!
Τις μειωσαν γιατι ανοιξε και μπορεις να μπαινεις απο οποιοδηποτε δικτυο και οχι μονο απο την δικια σου συνδεση
αμα το δινανε και σε πολλες συσκευες θα γινοτανε του κουτρουλι ο γαμος απο password sharing
Ας το αφήνανε σε δύο συσκευές με μια μόνο ενεργή κάθε φορά.
Κανε καθαρισμο του cache και των cookies και θα εισαι κομπλε...Παιδιά καλησπέρα,
Έχω λιώσει χθες όλο το απόγευμα και δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ μέσω λάπτοπ στο cosmote tv go. Απο το chrome, ενώ έχω εκκαταστήσει την εφαρμογή που μου προτείνει, κάθε φορά που πατάω log in μου προτείνει να κατεβάσω και να εγκαταστήσω το πρόγραμμα. Ενώ το έχω κάνει. Απο τον firefox ενώ πατάω log in δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον explorer. Πήρα την Cosmote, Μιλήσαμε πάνω απο 45 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα. Σήμερα τους ρώτησα αν παίζει ρόλο που συνδέομαι μέσω wifi της Forthnet και μου λένε όχι. Τι μπορεί να φταίει; Δοκίμασα και σε δευτερο λαπτοπ που έχω και το αποτέλεσμα το ίδιο. Να το σπάσω ή να δοκιμάσω και κανένα format; Εννοείται έχω απενεργοποιήσει antivirus & adblock. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
παιδια καλησπερα μπορει καποιος να μου πει ποιο media player μπορει να παιξει το go ???ξερω οτι πρεπει να μην ειναι rooted.....ποιο ομως δεν ειναι ???
Κανε καθαρισμο του cache και των cookies και θα εισαι κομπλε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.