Cosmote TV GO

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Μα αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο πακέτο δεν προορίζεται για θέαση στην TV, αλλά για mobile συσκευές σωστά;

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eιναι και για pc Οποτε ο αλλος μπορει να εχει οσο μεγαλη οθονη θελει
δεν ειναι για Laptop Μονο οπως το novago

Eιναι και για pc Οποτε ο αλλος μπορει να εχει οσο μεγαλη οθονη θελει
δεν ειναι για Laptop Μονο οπως το novago

ε καλα τωρα..στο πισι στο δινει εξτραδακι..
προφανως για οθονη με λογικες ιντσες,που κατα μεσο ορο ειναι 23-27 ιντσες,προβαλει μια χαρα.
ουσιαστικα τα go και των 2,ειναι για χρηση εκτος σε φορητες συσκευες,οποτε δεν μπορεις να διαμαρτυρηθεις για ποιοτητα σε μεγαλες οθονες.

ε καλα τωρα..στο πισι στο δινει εξτραδακι..
προφανως για οθονη με λογικες ιντσες,που κατα μεσο ορο ειναι 23-27 ιντσες,προβαλει μια χαρα.
ουσιαστικα τα go και των 2,ειναι για χρηση εκτος σε φορητες συσκευες,οποτε δεν μπορεις να διαμαρτυρηθεις για ποιοτητα σε μεγαλες οθονες.

...ΕΞΤΡΑΡΑΔΑΚΙ...ΝΑΙ...ΔΩΡΕΑΝ ΟΜΩΣ???

[Η υπηρεσία COSMOTE TV GO προσφέρεται είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στην βασική υπηρεσία COSMOTE TV, είτε ως ανεξάρτητη υπηρεσία. Το COSMOTE TV GO μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από οποιαδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα αλλά και εντός των χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης (δείτε εδώ τη λίστα των χωρών) και να παρακολουθείτε περιεχόμενο στο κινητό τηλέφωνο smartphone, στο tablet, στο σταθερό PC ή το Laptop.

Για την προβολή περιεχομένου σε υψηλή ανάλυση (High Definition 720p), ο υπολογιστής σας, η οθόνη και τα καλώδια σύνδεσης θα πρέπει να υποστηρίζουν τις απαιτήσεις HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection). ]

Δεν αναφέρει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ (ίντσες οθόνης) στην θέαση από το σταθερό PC...και επιπλέον λειτουργεί και ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!!!

...ΕΞΤΡΑΡΑΔΑΚΙ...ΝΑΙ...ΔΩΡΕΑΝ ΟΜΩΣ???

[Η υπηρεσία COSMOTE TV GO προσφέρεται είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στην βασική υπηρεσία COSMOTE TV, είτε ως ανεξάρτητη υπηρεσία. Το COSMOTE TV GO μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από οποιαδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα αλλά και εντός των χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης (δείτε εδώ τη λίστα των χωρών) και να παρακολουθείτε περιεχόμενο στο κινητό τηλέφωνο smartphone, στο tablet, στο σταθερό PC ή το Laptop.

Για την προβολή περιεχομένου σε υψηλή ανάλυση (High Definition 720p), ο υπολογιστής σας, η οθόνη και τα καλώδια σύνδεσης θα πρέπει να υποστηρίζουν τις απαιτήσεις HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection). ]

Δεν αναφέρει περιορισμό (ίντσες οθόνης) στην θέαση από το σταθερό PC...!!!

βρε συ τα αυτονοητα λαμβανει και στο αναφερει και για χρηση στο Pc.
Ο πρωταρχικος στοχος ειναι η χρηση του ως go και απο κει και περα σου λεει εαν θες βαλτο και στο Pc.
στο 24αρι dell παιζει αψογα.
εαν τωρα εσυ εχει 40αρι μονιτορ δεν θεωρειται πισι,αλλα τηλεοραση που αντι για ενσωματωμενο δεκτη ειναι συνδεδεμενη με ενα κουτι.
οποτε η κατασταση φευγει απο τον ορο πισι και παει σε μουντ τηλεορασης..

βρε συ τα αυτονοητα λαμβανει και στο αναφερει και για χρηση στο Pc.
Ο πρωταρχικος στοχος ειναι η χρηση του ως go και απο κει και περα σου λεει εαν θες βαλτο και στο Pc.
στο 24αρι dell παιζει αψογα.
εαν τωρα εσυ εχει 40αρι μονιτορ δεν θεωρειται πισι,αλλα τηλεοραση που αντι για ενσωματωμενο δεκτη ειναι συνδεδεμενη με ενα κουτι.
οποτε η κατασταση φευγει απο τον ορο πισι και παει σε μουντ τηλεορασης..

Ολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ (πρωταρχικος στοχος??? - σου λεει εαν θες βαλτο???-) τα παρουσιαζουν και οταν μας αδικουν (κατα την γνωμη μας και οχι κατα την γνωμη τους) ''χτυπιόμαστε σαν χταποδια''..ΟΚ ετσι ''πάω πάσο''!

αρα εσυ θελεις με ενα μικρο αντιτιμο να μην παιζει μονο σε φορητες συσκευες,αλλα να παιζει σωστα και σε τηλεοραση.
αμα ηταν ετσι φιλε,μπαινει που μπαινει μεσα με το δορυφορικο,εαν το εδινε ετσι απλα και σε τιβι,θα ειχε κλεισει το μαγαζι..

Αν σκέφτεσαι να παρακολουθείς περιεχόμενο σε τηλεοράσεις, προτζεκτορες, μεγάλων διαστάσεων πας σε κανονική συνδρομή. Αν θες να παρακολουθείς σε έξυπνες συσκευές είτε pc, πας σε go. Δε θεωρώ λογική την απαίτηση σου να ζητάς ποιότητα από μια εφαρμογή που δεν έχει σχεδιαστεί για τη χρήση που θες.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Toν πρωτο χρονο μια χαρα εδειχνε το go σε οθονη 32
μετα ριξανε αποτομα την ποιοτητα

" Αν θες να παρακολουθείς σε έξυπνες συσκευές είτε pc, πας σε go"
το pc πρεπει να συνθεδει με οθονη για να δεις
ας βαλουνε στα specs οτι το προτεινομενο μεγεθος οθονης για καλυτερη αποδοση ειναι 14-17 ιντσες πχ
απο την στιγμη που δεν το βαζουνε εχει δικαιωμα ο κοσμος να τους κραζει για την ποιοτητα

Και εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι go υπηρεσια αρα δεν μπορουμε να εχουμε πολλες απαιτησεις.
Ομως την υπηρεσια την εχει κανει αυτονομη, ισως για να πιασει και πελατες που δεν θελουν να βαλουν κι αλλο εξοπλισμο αν εχουν ηδη νοβα. Αρα καιι εγω θεωρω οτι πρεπει να γινει καλυτερη η εικονα, οταν φτιαξουν και την εφαρμογη για τις smart tv.

Εγώ πάντως δεν έχω το go της συνδρομής μου στο pc μου για τεχνικούς λόγους, δεν υποστηρίζει το λειτουργικό της επιλογής μου:)
Δεν νομίζω όμως ότι μπορούμε να λέμε το 2018 ότι 32 ίντσες σε οθόνη υπολογιστή είναι κάτι το εξωτικό και πανάκριβο.
Η δικιά μου οθόνη είναι 32 ίντσες, μια LG, 170 ευρώ τη πήρα, ούτε πανάκριβες είναι ούτε απευθύνονται μόνο σε "μερακλήδες".

Εφόσον την έκαναν αυτόνομη υπηρεσία και υποστηρίζει τη χρήση της σε υπολογιστή βεβαίως και θα γκρινιάζω. Πληρώνω 20 ευρώ το μήνα και η ποιότητά της σε οθόνη υπολογιστή είναι πολύ μέτρια. Βέβαια υποθέτω ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα αυξηθεί το bitrate αναγκαστικά.

Για να μην μπερδευόμαστε είναι GO, δεν είναι σαν το wind ή Vodafone, και εκεί (αν δεν κάνω λάθος έχει go), όταν με το καλό το βγάλει με δικό της BOX ή την περιβόητη εφαρμογή για smart tv τότε ναι να έχουμε τα παράπονα για την εικόνα και τα κολλήματα της σε 40,50 60 inches

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μα η ροες των καναλιων ειναι προβληματικες κ στις βασικες συσκευες.νετφλιξ στριμαρει σε hd κ στο go δεν συγχρονίζει ηχος κ εικονα,αν ηταν προβλημα συσκευης η ιντερνετ θα ταν κ η νετφλιξ υπηρεσια προβληματικη.στο tv go αν το αφησω στο αυτοματο την αναλυση θολωνει η εικονα ενω στο νετφλιξ ποτε.παντως νομιζω οτι δεν υπαρχει περίπτωσή να βγει εφαρμογη για android tv καθως κ tv box που εχει ανακοινωθει αυτο δε σημαίνει οτι θα υπαρχει εφαρμογη.

Άλλο το iptv (βλέπε wind, Vodafone, Netflix ) άλλο go, η δική μου λογική λέει ότι με το box-smart tv θα υπάρχει άλλη εφαρμογή (θέλω να ελπίζω) και άλλη ροή (εικόνα), παράδειγμα τα free app που παίζουν (καμία φορά :) ) διαφορά σε ποιότητα! Η αντίπαλος συνδρομητική το έδωσε σε μπλε - κόκκινη για να κάνει την δουλειά της και έμεινε σε 576p στο Go της. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν θα έχει την αναμενόμενη αποδοχή αν τελικά μείνει με το stream του GO, όταν το κάνει (smart tv - box), και δεν θα πουλήσει!!!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ότι θα υπάρξει νέα εφαρμογή για τις smart tv μου φαίνεται λογικό. Όμως το ίδιο bitrate θα έχει το stream. Σε οποιαδήποτε οθόνη υπολογιστή είναι θολή η εικόνα.

...ΤΟ τμημα τους μαρκετινγκ μπορουσε να ειναι πιο εξυπνο και ευελικτο
π.χ. θα μπορουσε να δινει αναβαθμισμενη ποιοτητα στριμινγκ σε οσους εχουν συνδρομη ειτε μεσω δορυφ ειτε μεσω ευρωζυγ. συνδεσης!!!

Εχω το go σε δυο διαφορετικους υπολογιστες και οι δυο συνδεδεμενοι με 32αρα τηλεοραση. Στην μια περιπτωση εχω vdsl και στην αλλη adsl στα 16. Αν και στις δυο περιπτωσεις εχω ορισει ποιοτητα στα 720 η διαφορα ειναι σημαντικοτατη. Λες και το Bitrate προσαρμοζεται στην ταχυτητα της συνδεσης απο μονο του ενω η αναλυση παραμενει η ιδια.

Εχω το go σε δυο διαφορετικους υπολογιστες και οι δυο συνδεδεμενοι με 32αρα τηλεοραση. Στην μια περιπτωση εχω vdsl και στην αλλη adsl στα 16. Αν και στις δυο περιπτωσεις εχω ορισει ποιοτητα στα 720 η διαφορα ειναι σημαντικοτατη. Λες και το Bitrate προσαρμοζεται στην ταχυτητα της συνδεσης απο μονο του ενω η αναλυση παραμενει η ιδια.

Μπορείς να ορίσεις μόνιμα την ποιότητα στα 720,;
γιατί σε μένα έχει auto,και πρέπει σε κάθε κανάλι όταν θέλω να το γυρνάω εγώ
Γίνεται αυτό;

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν γινεται κ ειναι πολυ εκνευριστικό που δεν αποθηκεύει την επιλογη γιατι στο αυτοματο αν μεινει σε εμενα τουλάχιστον αλλαζει αναλυση κ θολωνει

Είναι ιδέα μου ή η εφαρμογή για ipad δυο τρεις μέρες τώρα κολλάει και θέλει επανεκκίνηση το tablet? Φταίει ο server της Cosmote;Φταίει η εφαρμογή;Το έχει παρατηρήσει άλλος; Εννοείται ότι το δίκτυο είναι οκ !