Cosmote TV GO

Είναι ιδέα μου ή η εφαρμογή για ipad δυο τρεις μέρες τώρα κολλάει και θέλει επανεκκίνηση το tablet? Φταίει ο server της Cosmote;Φταίει η εφαρμογή;Το έχει παρατηρήσει άλλος; Εννοείται ότι το δίκτυο είναι οκ !

εγώ δεν εχω παρατηρήσει κατι

εγώ μετά την αναβάθμιση που έκανα στο imac μου εμφανίζει την εικόνα σε ζουμ.
Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα . ελπίζω εκεί στην cosmote να ετοιμάσουνε κανένα update ΣΥΝΤΟΜΑ

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με Macbook Pro retina (late 2015)...
Και με Firefox που τον έχω ως κύριο αλλά και με Safari...
Προφανώς είναι bug...

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με Macbook Pro retina (late 2015)...
Και με Firefox που τον έχω ως κύριο αλλά και με Safari...
Προφανώς είναι bug...

Η Apple ετοιμάζει update για το καινούργιο λειτουργικό. Και ελπίζω να λυθεί το θέμα. Τα δικά μας τα αλάνια θα κάνουνε τίποτα;

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Η Apple ετοιμάζει update για το καινούργιο λειτουργικό. Και ελπίζω να λυθεί το θέμα. Τα δικά μας τα αλάνια θα κάνουνε τίποτα;

Δεν ξερω απο ποιον είναι το πρόβλημα...
Θέλω να πιστεύω οτι είναι απο την Cosmote...
Υπομονή...
Προς το παρόν εγώ απολαμβάνω την ομορφιά και την ομαλή λειτουργία του Mojave... :)

Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών...13888
Μου είπαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και ότι από βδομάδα θα βγάλουν νέα έκδοση με διόρθωση του προβλήματος!!!
Περιμένουμε!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών...13888
Μου είπαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα και ότι από βδομάδα θα βγάλουν νέα έκδοση με διόρθωση του προβλήματος!!!
Περιμένουμε!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ευχάριστα νέα .

H αλλαγη συσκευης ειναι μια φορα τον μηνα ή μια φορα καθε 30 μερες;
Αν ξερει καποιος σιγουρα

Περιμένω απο χτές βράδυ να μου στείλουν username και pin και ακόμα τίποτα.

Μίλησα μαζί τους στο chat αλλά μου είπαν να περιμένω.

Συνήθως πόσο χρόνο παίρνει η ενεργοποίηση?

Καλησπέρα
Αποφάσισα να αλλάξω την συσκευή μου και να βάλω το tv go στο pc μου ένα intel nuc 5i5RYH-πρώτη φορά σε pc.
Μόλις βάζω να παίξει κάτι όμως η οθόνη μου βγάζει τα παλιά καλά -χιόνια- που λέγαμε κ δε βλέπω τπτ. Δεν ξεκολλάει ποτέ κ αναγκάζομαι να το κλείσω από το κουμπί και ξανά άνοιγμα. Αυτό συμβαίνει στο 98% των προσπαθειών μου γιατι κανα 2 φορές έπαιξε, αλλά στην αλλαγή καναλιού ξανά χιόνια.
Φαίνεται να κολλάνε τα γραφικά του NUC οπότε έκανα updates κτλ αλλά δεν φτιάχνει.
Καμιά ιδέα για να παίζει?
Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

Περιμένω απο χτές βράδυ να μου στείλουν username και pin και ακόμα τίποτα.

Μίλησα μαζί τους στο chat αλλά μου είπαν να περιμένω.

Συνήθως πόσο χρόνο παίρνει η ενεργοποίηση?

Εμένα μ είχαν σταλεί μέσα σε 2-3 ώρες από την τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας και των στοιχείων μου.

Αφου πλεον επιτρεπεται η θεαση στην τηλεοραση, οχι πως απαγορευοταν και ποτε, υπαρχει ενναλακτικη λυση πλην xiaomi box; Εχει δοκιμασει κανεις μεσω miracast ή αναλογης λυσης;
Η ασυρματη μεταδοση οθονης παντως απο το κινητο προς tv box δεν εχει αποτελεσμα

Αφου πλεον επιτρεπεται η θεαση στην τηλεοραση, οχι πως απαγορευοταν και ποτε, υπαρχει ενναλακτικη λυση πλην xiaomi box; Εχει δοκιμασει κανεις μεσω miracast ή αναλογης λυσης;
Η ασυρματη μεταδοση οθονης παντως απο το κινητο προς tv box δεν εχει αποτελεσμα
Miracast και ασύρματη μετάδοση οθόνης είναι ένα και το αυτό!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχτές ή σήμερα μπήκαν στην λίστα της Cosmote TV 2 κανάλια, και αυτόματα προστέθηκαν και στο Go.
Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν υπάρχει το MotorVision στο Go;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπήκα τώρα από την δουλειά για να δω tcm (έχει μία κλασική ταινία, δεν έχει παραπάνω πληροφορίες), και βγάζει κάρτα, μη διαθέσιμο στο go. Άρα δεν είναι διαθέσιμο όλο το πρόγραμμα του tcm στο go.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά, επειδή το νήμα είναι τεράστιο γράφετε πουθενά πως βάζουμε σε tv box το go? Λογικά αύριο θα Μ έρθει το mibox και ψάχνομαι. Ευχαριστώ.

Σε αυτό το Νήμα συζητάμε μόνο για τις προτεινόμενους απο την CosmoteTV τρόπους χρήσης της εφαρμογής και τίποτα αλλο. Δεν νομίζω να επιτρέπεται απ την CosmoteTV η χρήση σε tv Box.