Cosmote TV GO

Εδω και 2 μερες οταν παταω προβολη σε ενα καναλι μου βγαζει : "Παρακαλω περιμενετε, συνδεση σε εξελιξη" αλλα οσο και να περιμενω δε γινεται κατι.
Απο κατω βγαζει το μηνυμα : "Παρακαλώ κάντε λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του COSMOTE TV GO player. Αν τον έχετε ήδη εγκαταστήσει, παρακαλώ επιτρέψτε στον browser την εκκίνηση της εφαρμογής COSMOTE TV GO και αποθηκεύστε την επιλογή σας.

Εκανα και ληψη της τελευταιας εκδοσης αλλα παλι τιποτα. Πιο πριν εβλεπα κανονικα παντα. Μιλαω για υπολογιστη.

Μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω?

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Εδω και 2 μερες οταν παταω προβολη σε ενα καναλι μου βγαζει : "Παρακαλω περιμενετε, συνδεση σε εξελιξη" αλλα οσο και να περιμενω δε γινεται κατι.
Απο κατω βγαζει το μηνυμα : "Παρακαλώ κάντε λήψη και εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του COSMOTE TV GO player. Αν τον έχετε ήδη εγκαταστήσει, παρακαλώ επιτρέψτε στον browser την εκκίνηση της εφαρμογής COSMOTE TV GO και αποθηκεύστε την επιλογή σας.

Εκανα και ληψη της τελευταιας εκδοσης αλλα παλι τιποτα. Πιο πριν εβλεπα κανονικα παντα. Μιλαω για υπολογιστη.

Μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω?
Δοκίμασε πρώτα να ανοίξεις την εφαρμογή και μετά τον browser και δες αν δουλεύει. Αλλιώς απεγκατασταση/εγκατάσταση και δοκιμές γενικότερα.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Δοκίμασε πρώτα να ανοίξεις την εφαρμογή και μετά τον browser και δες αν δουλεύει. Αλλιώς απεγκατασταση/εγκατάσταση και δοκιμές γενικότερα.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Τα δοκιμασα και τα 2 και δεν αλλαξε κατι.

Παιδιά έβαλα το go σε pc, το είχα σε tablet.

Κάποια πράγματα δεν μου αρέσουν. Όταν είσαι στα κανάλια ή στο epg και πατήσεις ένα κανάλι, κάνει redirect σε άλλη σελίδα και ανοίγει ο player.

Δηλαδή όταν είσαι στη σελίδα

http://www.cosmotetvgo.gr/EPG/jsp/webtv/index.jsp#LiveTV

και πατήσεις προβολή στην ΕΡΤ1, σε πάει στη σελίδα

http://www.cosmotetvgo.gr/EPG/jsp/webtv/index.jsp#WatchLiveTV/101

και ανοίγει ο player.

Δεν συμβαίνει το ίδιο στα replay, ανοίγει απευθείας ο player.
Kατά τη ταπεινή μου άποψη είναι δύσχρηστο έτσι, άντε να πας πίσω στα κανάλια (εκεί δείχνει τι παίζει το κάθε κανάλι) και να επιλέξεις άλλο.
Προς το παρόν βλέπω το πρόγραμμα από τη σελίδα της cosmote και έχω κάνει bookmarks τα κανάλια, μόνο έτσι τη παλεύω.

Υπάρχει τρόπος να μη κάνει redirect;

Από χθες στον υπολογιστή μου window 10 pro το tv go δεν μου λειτούργει μου βγάζει αυτό (φωτο) στο κινητό μου παίζει κανονικά έχει κάποιος άλλος πρόβλημα στο το tv go μέσω υπολογιστή

Attachments

• Screenshot_13.jpg
    Screenshot_13.jpg
    24.7 KB · Views: 256
Αν παίζεις με Chrome άλλαξε και βάλε Firefox. Επίσης όταν βλέπεις αυτό κάνε refresh την σελίδα

Εμένα δεν λειτουργεί με τίποτα... Παλαιά πονεμένη ιστορία... Μόνο σε tvbox και tablet

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Από χθες στον υπολογιστή μου window 10 pro το tv go δεν μου λειτούργει μου βγάζει αυτό (φωτο) στο κινητό μου παίζει κανονικά έχει κάποιος άλλος πρόβλημα στο το tv go μέσω υπολογιστή

Kι εμένα μου το έκανε σήμερα στον Chrome. Το έφτιαξα σβήνοντας το παλιό προφίλ.
Στη πρώτη προσπάθεια έκανα αυτό που προτείνουν με τη διαγραφή των cookies, δεν δούλευε με τίποτα.
Στη δεύτερη προσπάθεια έκανα νέο προφίλ, πέρασα το google account μου πρώτα και έκανε sync τις ρυθμίσεις μου. Δοκίμασα το go και δεν δούλευε.
Στη τρίτη προσπάθεια έκανα νέο προφίλ, έστησα το go πρώτα και δούλευε και μετά πέρασα το google account μου και έκανε sync τις ρυθμίσεις μου.
Δηλαδή περιμένουν κόσμος που δεν ξέρει και πολλά πράγματα από υπολογιστές να καταφέρει να τα κάνει όλα αυτά;

Που μπορώ να κατεβασω την το APK αρχείο με την τελευταία έκδοση του Cosmote TV Go? Θέλω να το εγκαταστήσω στο Mi Box (οπότε μάλλον χρειάζομαι την έκδοση για tablet).

Θα βγει εφαρμογη otego για τηλεοραση; Ισχυει; Δηλαδη θα μπορουμε επισημα να δουμε απευθειας σε tv;

Θα βγει εφαρμογη otego για τηλεοραση; Ισχυει; Δηλαδη θα μπορουμε επισημα να δουμε απευθειας σε tv;

Επίσημα βλέπουμε και από το λαπτοπ σε οποιαδήποτε έξοδο εικόνας απλά με το duplicate desktop

Επίσημα βλέπουμε και από το λαπτοπ σε οποιαδήποτε έξοδο εικόνας απλά με το duplicate desktop

Πως γινεται το duplicate desktop με otego; Γινεται και με το novago;

Ισχύει. Μιλάμε όμως για smart tv (samsung, lg, και αργότερα android tv πχ sony) το οποίο για τεχνκούς λόγους θα καθυστερήσει. Πρώτα θα βγει για samsung. Για την τιμολογιακή πολιτική δεν ξέρουμε κάτι ακόμα..

Ισχύει. Μιλάμε όμως για smart tv (samsung, lg, και αργότερα android tv πχ sony) το οποίο για τεχνκούς λόγους θα καθυστερήσει. Πρώτα θα βγει για samsung. Για την τιμολογιακή πολιτική δεν ξέρουμε κάτι ακόμα..

Τι εννοεις τιμολογιακη; Αν εχω cosmote go λογαριασμο δεν θα μπορω να τον βαλω δωρεαν στην τηλεοραση μου; Θα θελει εξτρα χρεωση;

Μήπως το βάλουν έξτρα υπηρεσία και όχι το γνωστό go που έχουμε οι συνδρομητές!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk