Cosmote TV GO

Απάντηση: Re: Cosmote TV GO

καλησπερα παιδια εχετε να προτεινεται καποιο tv box για το tv go χωρις να εχω καποιο προβλημα.
Εγώ το έχω σε H96 pro και σε Mi Box S.
Και στα δύο λειτουργεί άψογα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ σε Vorke Z6 (Tanix TX92) με unroot το stock root και πλέον root με magisk hide παίζει κομπλέ ote tv.

Η κινηση πως ειναι σ αυτα τα box? Στο mi boχ δε τη λες κ καλυτερη. Ισως να φταιει κη εφαρμογη

Σε μένα τζάμι.Μονο ο ήχος όταν τον έχεις συνδεμένο με bluetooth κάπου,έχει καθυστέρηση, αλλά είναι απλά θέμα της άθλιας εφαρμογής ote tv, καθώς πουθενά αλλού δε το κάνει αυτό..

Η κινηση πως ειναι σ αυτα τα box? Στο mi boχ δε τη λες κ καλυτερη. Ισως να φταιει κη εφαρμογη
Σε ταινίες είναι μια χαρά. Στους αγώνες κάποιες φορές έχει πρόβλημα στην κίνηση. Αλλά χαμηλώνω λίγο την ανάλυση, την πάω στο 576 και όλα είναι μια χαρά.
Συμβουλή: μην αφήνεις ποτέ την ανάλυση στο auto.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η κινηση σε αντιθεση με το nova go σε tv box δεν ειναι οτι το καλυτερο. Λες και δεν ειναι ενεργοποιημενο το hardware acceleration.
Κατι που ειδα πως με βοηθησε αρκετα και με δεδομενο οτι εχω το tv box αποκλειστικα για αυτα τα δυο go ειναι να μειωσω την αναλυση του μηχανηματος στα 720

Ρε παιδια δεν θα μπει ποτε 1080i αναλυση στα οτε και νοβα go; Ελεος δηλαδη στο 2019 ειμαστε...

Καλημερα, τι γινεται με τον player παλι κανει τα δικα του και σε σας η μονο σε μενα? Παλι θα χασω τους αγωνες του Σ/Κ δηλαδη? Εκει που φορτωνει δε δειχνει τιποτα ουτε live ουτε replay @#!#!#@$@#!@

Μέχρι να βγάλουν την android πλατφόρμα, αυτά θα έχουμε. Με κάθε αναβάθμιση των Windows, τίθεται θέμα συμβατότητας. Το έχουν καθυστερήσει υπερβολικά για να έχουν ταυτόχρονο λανσάρισμα. Πάντως εγώ δεν έχω πρόβλημα, δουλεύει κανονικά.

Ουτε στο λαπτοπ που εχω αγορασει 2ο χρηστη ουτε στον σταθερο. Τελικα εβαλα bluestacks στο σταθερο και εκει δουλευει κανονικα. Αν αποφασισουν να το φτιαξουν ποτε εχει καλως ελεος δηλαδη..

Οι νεες πληροφοριες λενε για εφαρμογη τυπου νετφλιξ σε κινητα, ταμπλετ, τηλεορασεις, με 1080p αναλυση αλλα ψευδο1080p και 3 θεασεις οπως το go αλλα μονο σε μια θα μπορεις να δεις αθλητικα!!! Για να δουμε τι θα σκαρφιστουν!!!

Εγω απο αυτο που διαβασα καταλαβαινω οτι μιλαμε για λυση τυπου 'amazon firestick' και δεν βλεπω πουθενα να γινεται αναφορα για 'app'.... :chinscratch:

Εχετε επικοινωνησει μαζι τους ωστε να ζητησετε αλλαγη συσκευης πριν περασουν οι 30 μερες και να ειχε αποτελεσμα;
Αν ναι ποια ηταν η διαδικασια;

Μόνο λόγω τεχνικού προβλήματος. Απλά τους εξηγείς την κατάσταση και αν μετά τις υποδείξεις τους δεν λειτουργεί, ζητάς να αντικαταστήσεις τη συσκευή.

Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις συσκευή χωρίς να περιμένεις με κόστος 5/30 .

Επισης υπαρχει τροπος να εχεις δευτερο δορυφορικο πακετο με 25 ευρω για 30 μερες.

Επειδή διακρίνω ειρωνία άκου πως γίνεται για να μάθεις να συμπεριφέρεστε. Η λύση που θα αναφέρω είναι δοκιμασμένη προσωπικά. Ενεργοποιείς το extra πακέτο cosmote tv go που κοστίζει 5 μέσω της εφαρμογής cosmote. Ενεργοποιείς την νέα συσκευή αμέσως και την επόμενη ημέρα απενεργοποιεις το extra πακέτο πάλι μέσω εφαρμογής. Στον λογαριασμό θα χρεωθείς για μια ημέρα το πακέτο extra ήτοι 0,166666 . Καλημέρα σας.