Cosmote TV GO

Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Μπαίνεις από τον υπολογιστή στο cosmote.gr, κάνεις σύνδεση με το cosmote ID και στα αριστερά κάτω από το αφμ βρίσκεις την τηλεόραση. Αν είναι ενεργό το βγάζει στις πρόσθετες ενεργές υπηρεσίες, αλλιώς πατάς το κουμπί που λέει αγορά και σε πάει σε όλες τις υπηρεσίες για να προσθέσεις.

υπηρεσια τηλεοραση μου εχει περασει.
να προσθεσω το go δεν εχει καπου.

υπηρεσια τηλεοραση μου εχει περασει.
να προσθεσω το go δεν εχει καπου.
Πάρε τηλ στο 13888 να στο ενεργοποιησουν (απαιτείται κινητό κοσμοτε για να στείλουν σμσ με κωδικούς) ή αλλιώς όπως έγραψε φίλος πιο πάνω πρόσθετες υπηρεσίες!

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορώ να το εγκαταστήσω σε μαι καινούργια samsung smart tv που αγόρασα?

Σε sony android δουλεύει, φυσικά με την ποιότητα του apps, με καλή σύνδεση internet έχουμε (καλή) εικόνα

Περνάμε την έκδοση για tablet που κατεβάζουμε στο pc σε stick usb, και στην τηλεόραση το κάνουμε εγκατάσταση με το FX Explorer

Η πλοήγηση στο apps γίνετε εύκολα με ασύρματο ποντίκι που συνδέουμε στην τηλεόραση

Σε sony android δουλεύει, φυσικά με την ποιότητα του apps, με καλή σύνδεση internet έχουμε (καλή) εικόνα
Καλημέρα, μπορείς να τσεκάρεις αν εμφανίζεται επίσης στα διαθέσιμα apps κ το καινούργιο app cosmote tv? (oxi to go, το οποίο θα αντικαταστασθεί από το cosmote tv). Αν εμφανίζεται, μπορείς να μου πεις το μοντέλο, ενδιαφέρομαι να το αγοράσω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Cosmote TV GO

Καλημέρα, μπορείς να τσεκάρεις αν εμφανίζεται επίσης στα διαθέσιμα apps κ το καινούργιο app cosmote tv? (oxi to go, το οποίο θα αντικαταστασθεί από το cosmote tv). Αν εμφανίζεται, μπορείς να μου πεις το μοντέλο, ενδιαφέρομαι να το αγοράσω...

Όχι δεν εμφανίζονται τα apps, χρειάζεται να τα περάσουμε χειροκίνητα.

Για το καινούργιο δεν δοκίμασα.

Λογικά όλες οι καινούργιες sony bravia android

Όχι δεν εμφανίζονται τα apps, χρειάζεται να τα περάσουμε χειροκίνητα.

Για το καινούργιο δεν δοκίμασα.

Λογικά όλες οι καινούργιες sony bravia android
Η καινούργια εφαρμογή δεν παίζει σε καμία άλλη πλατφόρμα, ούτε σε smart TV ούτε σε tv box, είναι κλειδωμένη. Όμως σε λίγο καιρό θα βγει επίσημα για τις. smart TV. Έτος κυκλοφορίας από 2018 και μετά.

Η καινούργια εφαρμογή δεν παίζει σε καμία άλλη πλατφόρμα, ούτε σε smart TV ούτε σε tv box, είναι κλειδωμένη. Όμως σε λίγο καιρό θα βγει επίσημα για τις. smart TV. Έτος κυκλοφορίας από 2018 και μετά.

Ίσως η έκδοση για tablet, όπως το go

Ίσως η έκδοση για tablet, όπως το go
Σε ipad παίζει κανονικά, έχω κ το Go κ το Cosmote tv. Το θέμα ειναι να βρώ κανένα android box (για την καινούργια εφαρμογή φυσικά) να βλέπω από την τηλεόραση

Σε ipad παίζει κανονικά, έχω κ το Go κ το Cosmote tv. Το θέμα ειναι να βρώ κανένα android box (για την καινούργια εφαρμογή φυσικά) να βλέπω από την τηλεόραση
Επαναλάβω ότι είναι τσάμπα κόπος. Δεν παίζει σε καμία άλλη συσκευή. Δεν αναφέρομαι στο go.