COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

μην πειραξεις το πιατο γιατι μπορεις να χασεις τελειως τον δορυφορο μιας και ειναι λιγακι δυσκολος.
απλα κοιτα το lnb αν εχει καθολου γωνια ληψης....το γνωριζεις το αντικειμενο?

Δεν μπορώ να πω οτι το γνωρίζω θα έλεγα ελάχιστα πράγματα γνωρίζω έως καθόλου! κάι κατι ακόμη! Μου είπαν κάποιοι γνωστοι οτι στα Γιάννενα και σύβοτα που μένω χρειάζεται 80αρι πιάτο γιατι με το 60αρι θα έχω πρόβλημα! Στα Γιάννενα όντως έβαλα 80αρι και δεν έχω πρόβλημα! Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δεν μπορώ να πω οτι το γνωρίζω θα έλεγα ελάχιστα πράγματα γνωρίζω έως καθόλου! κάι κατι ακόμη! Μου είπαν κάποιοι γνωστοι οτι στα Γιάννενα και σύβοτα που μένω χρειάζεται 80αρι πιάτο γιατι με το 60αρι θα έχω πρόβλημα! Στα Γιάννενα όντως έβαλα 80αρι και δεν έχω πρόβλημα! Ισχύει κάτι τέτοιο?
οντως με το 60 αρι πιατο ειναι πολυ δυσκολο να κεντραρεις τον δορυφορο και να εχεις καλο σημα.
με το 80 αρι εισαι μια χαρα...αν κοιταξεις το lnb θα καταλαβεις αν κοιταει (καταματα) το πιατο η αν ειναι στραμενο αριστερα η δεξια απο την βαση του..κοιτα πχ μια εικονα για παραδειγμα πως πρεπει να ειναι.τις περισσοτερες φορες με την γωνια lnb μειωνουμε δραστικα τα λαθη του ber..κοιτα στις φωτο και πεσ μου πως ειναι το δικο σου
lnb_bracket_02.jpg
lnb_bracket_03.jpg

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Δε διαφωνώ ότι καλύτερα είναι να χρησιμοποιείται 80άρι κάτοπτρο αλλά και με 60άρι (αυτό της nova π.χ.) μια χαρά κεντράρεται ο δορυφόρος. Επίσης το skew του lnb ρυθμίζεται ανάλογα με την περιοχή μας.

Οφειλω να ενημερωσω. Με αλλαγη του Ντισεκ απο 1.1 σε 1.0 τα παντα δουλεψαν κανονικοτατα. Πλεον πιανω και Hotbird και Eurobird. Τωρα που γλυκαθηκα και ΑΣΤΡΑ!!!

Σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας.

Stivi1981 το δικό μου lnb ήταν όπως την 1η φωτογραφία δηλαδή την λάθος! Πήγα το γύρισα όπως δείχνει η 2η φώτο αλλά το Βer παρέμεινε το ίδιο. ΔΕν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αλλά η ισχύς του σήματος ανέβηκε από 225 σε 244!

Stivi1981 το δικό μου lnb ήταν όπως την 1η φωτογραφία δηλαδή την λάθος! Πήγα το γύρισα όπως δείχνει η 2η φώτο αλλά το Βer παρέμεινε το ίδιο. ΔΕν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αλλά η ισχύς του σήματος ανέβηκε από 225 σε 244!
κοιτα η ρυθμιση κλισης lnb ειναι μια λεπτεπιλεπτη διαδικασια,πρεπει να το γυριζεις πολυ σιγα και οπως προαναφερθηκε απο συνφορουμιτη αναλογως με την περιοχη η κλιση διαφερει.
στην τελικη ομως αφου το γυρισες και ανεβηκε η ισχυς του σηματος λογικα εισαι ενταξει.
θυμισε μου ποσο ειναι το ber σου τωρα?

Χθές μπόρεσα και ασχολήθηκα λίγο παραπάνω. Το lnb το γύριζα πολύ σιγά και κάθε φορά τσέκαρα θέσεις! Σε μια θέση το σήμα πήγε 246-248(παίζει) η ποιότητα ανέβηκε 100% το Ε-7 αλλά το BER εκτοξεύτικε στο 8925.0. Συγκεκριμένα γράφει BER 8925.0Ε-7!! Βέβαια αυτό το δοκίμασα με τον αναμεταδότη ΟΤΕ1 δεν πρόλαβα να "παίξω" το lnb με τον αναμεταδότη ΟΤΕ2! Μήπως και οι ενδείξεις δεν είναι τόσο ακριβείς?

Χθές μπόρεσα και ασχολήθηκα λίγο παραπάνω. Το lnb το γύριζα πολύ σιγά και κάθε φορά τσέκαρα θέσεις! Σε μια θέση το σήμα πήγε 246-248(παίζει) η ποιότητα ανέβηκε 100% το Ε-7 αλλά το BER εκτοξεύτικε στο 8925.0. Συγκεκριμένα γράφει BER 8925.0Ε-7!! Βέβαια αυτό το δοκίμασα με τον αναμεταδότη ΟΤΕ1 δεν πρόλαβα να "παίξω" το lnb με τον αναμεταδότη ΟΤΕ2! Μήπως και οι ενδείξεις δεν είναι τόσο ακριβείς?
μπραβο σου που το παλευεις.
στον οτε2 τι ενδειξεις εχεις?
γενικα με αυτα τα δεδομενα εχεις προβλημα στην εικονα?σπασιματα η απωλεια σηματος σε εντονη βροχη?

Στο Οτε 2 oι ενδείξεις είναι παρόμοιες προς το χειρότερο BER8925E-4, και η κίτρινη μπάρα πέφτει κατά πολύ! Προχθές που είχε συννεφιά και έβρεξε η εικόνα παρέμενε τέλεια! Δεν είχα σπασίματα ουτε διακοπές σε κανένα κανάλι που παρακολούθησα ουτε στα HD!

Το ESPN Classic παίζει 4:3; Έχω κάνει τις ρυθμίσεις από τον δέκτη για μετατροπή των 4:3 σε ευρεία και όλα τα υπόλοιπα καλύπτουν την οθόνη κανονικά.

Το ESPN Classic παίζει 4:3; Έχω κάνει τις ρυθμίσεις από τον δέκτη για μετατροπή των 4:3 σε ευρεία και όλα τα υπόλοιπα καλύπτουν την οθόνη κανονικά.

To ESPN Classic μάλλον έρχεται με NTSC 480 γραμμές(αμερικάνικο) και όχι PAL 576(ευρωπαικό) γραμμές εξού και οι μαύρες μπάρες δεξιά - αριστερά. Όταν έχει διαφημήσεις βλέπω ότι γεμίζει η οθόνη μου.Εαν κάποιος έχει κάποια άλλη θεωρία please πείτε μπας και το κάνουμε "strech".

Σε 16:9 παίζει, αλλά όσοι αγώνες είναι γραμμένοι σε 4:3 το κανάλι από μόνο του βάζει μπάρες δεξιά-αριστερα! Όσοι αγώνες είναι σε 16:9 τους δείχνει κανονικά.

Αναβαθμιση στους δεκτες του ΟΤΕ TV

SW Version: 1.0.8.001 Jan 19 2012

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να εχει αλλάξει κατι για μας τους συνδρομητές της OTE TV...

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να εχει αλλάξει κατι για μας τους συνδρομητές της OTE TV...
Μπορεί να έφτιαξαν το bug με το μαύρισμα στα HD κανάλια.

Οι αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα;

Υ.Γ. Κακό αυτό με το ESPN, αλλά υπάρχει και το αντίστοιχο νήμα να τα πούμε μαζεμένα.