COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Καλημέρα παιδιά.Τα προβληματα του kaon το Σαββατόβραδο δεν οφείλονταν ούτε στην βροχή ούτε στον αέρα ούτε γενικά σε κακοκαιρία. . .Φίλε μου Serafeim-bye- μολις σήμερα το πρωι πληροφορήθηκα από άνθρωπο μέσα απο τον ote εκείνες τις 2 ώρες τρέξανε αναβάθμιση-αλλαγή δεν ξέρω και εγώ πως να την πώ στην πρώτη συχνότητα 12111 V από 3/4 σε 3/5 λόγο παρεμβολές από hotberd13(NOVA)

Συγνώμη αλλά από τότε που έγινε αλλαγή σε DVB-S2 8PSk, πιστεύω το FEC ήταν πάντα 3/5 και όχι 3/4.

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Καλημέρα παιδιά.Τα προβληματα του kaon το Σαββατόβραδο δεν οφείλονταν ούτε στην βροχή ούτε στον αέρα ούτε γενικά σε κακοκαιρία. . .Φίλε μου Serafeim-bye- μολις σήμερα το πρωι πληροφορήθηκα από άνθρωπο μέσα απο τον ote εκείνες τις 2 ώρες τρέξανε αναβάθμιση-αλλαγή δεν ξέρω και εγώ πως να την πώ στην πρώτη συχνότητα 12111 V από 3/4 σε 3/5 λόγο παρεμβολές από hotberd13(NOVA)
Αυτό περί παρεμβολών το αφήνω ασχολίαστο αλλά fec 3/5 πρώτη φορά ακούω (μπορεί όμως να κάνω και λάθος).

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Αυτό περί παρεμβολών το αφήνω ασχολίαστο αλλά fec 3/5 πρώτη φορά ακούω (μπορεί όμως να κάνω και λάθος).

Φίλε Σεραφείμ κάθε φορά που έχω post-άρει είναι βάση γεγονότων:
http://www.etsi.org/deliver/etsi_en/302300_302399/302307/01.02.01_60/en_302307v010201p.pdf σελίδα 13
Όσο για το σάββατο, επειδή παρακολουθώ το stream του OTE TV με κάρτα DVB-S2 + software analyser, είδα μια ανεπαίσθητη αύξηση της ισχύος EIRP κατά τις 19:59.Μπορεί λόγω καιρικών φαινομένων να εγινε αύξηση για να ξεπεραστούν καιρικά φαινόμενα. Φιλικά στη διάθεσή σας.

ο δεκτης ειναι οτι να ναι...σε σημερινη εγκατασταση γυριζω πιατο απο 13 στις 9 μοιρες και στο πεδιομετρο εχω ικανοποιητικο σημα...
βαζω τον δεκτη πανω και ξεκιναει τα reboot...και δωστου reset με τις οδηγιες απο το 13888..
αποτελεσμα μηδεν.ο δεκτης κολαγε στο boot.
βαζω αλλον δεκτη ενεργοποιημενο και επεζε κανονικα..περιεργο λεω,βαζω τον δεκτη σε αλλο πιατο με περισσοτερο σημα και ενεργοποιειται κανονικα..
αποτελεσμα?κατα την ενεργοποιηση ο δεκτης θελει περισσοτερο σημα απτο κανονικο αλλιως κολλαει στο boot..
μολις ανοιξει και ενεργοποιηθει ομως δεν εχει κανενα προβλημα.σημερα το βραδυ επαιζε κανονικα με κακοκαιρια και βροχη.
τα συμπερασματα δικα σας.

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Ήθελα να ρωτήσω εάν όταν ανοίγει ο δεκτης πηγαίνει απευθειας στο κανάλι η tv??? γιατί σε μένα ΔΕΝ πηγαίνει.
Ακόμα επειδη έχω αστρματη μεταφορά στην κρεβατοκάμαρα δεν μπόρεσα να βρω τροπο με universal remote για τον τηλεχειρισμο και ψάχνω για δεύτερο remote original. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;;;

Από την τηλεόραση, αλλά και από τον δέκτη. Πάντως ο δέκτης του ΟΤΕ στέλνει σίγουρα τάση για να ανοίξει η TV (δοκιμασμένο). Άρα ψάξε για τυχόν ρύθμιση ή πρόβλημα στην TV σου. Δοκίμασες στο Scart 1 της TV?

Το έχω συνδέσει με hdmi. Η tv 46c Samsung ανοίγει αυτόματα σε. Nova ( με scart) ps3 Kai blue ray με hdmi.

Στο εγχειρίδιο του OTETV αναφέρει οτι ο προεπιλεγμένος αναμεταδότης είναι ο οτε2 και δεν πρέπει να αλλαχτεί εκτός και αν έχουμε συνεννοηθεί με την τεχνική υπηρεσία! Χθές από περιέργια κοίταξα στις ρυθμίσεις και ο αναμεταδότης είναι στο οτε1 χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα! Η ισχύς σήματος επαιζα ανάμεσα σε 228 και 235. Εβαλα ως αναμεταδότη στο οτε2, η ισχύς επαιζε απο 217εως 225, και δεν υπήρχε καμία διαφορά! Ετσι επέλεξα ξανά τον αναμεταδότη στον οτε1. Η ποιότητα σήματος και στους 2 ήταν η ίδια. Υπάρχει κάποια διαφορά? Αν οχι γιατί στο εγχειρίδιο αναφέρει οτι αναμεταδότης είναι μόνο ο οτε2 και να μην τον αλλάξουμε?

Δεν το έχω ψάξει αλλά υποθέτω ότι οι διάφορες ονομασίες (ote1, ote2 κλπ.) αφορούν διαφορετικές συχνότητες του μπουκέτου από όπου ο δέκτης ξεκινά την αυτόματη σάρωση.

Θυμάμαι παλιά ο δέκτης της Νόβα (o ..θρυλικός Panasat) ξεκινούσε από συγκεκριμένη συχνότητα την σάρωση του Hotbird.

Ξέχασα να αναφλερω οτι όταν τα έβαλα στον αναμεταδότη οτε3 το σήμα ήταν ελάχιστο ενω στο οτε 4,5 κλπ δεν υπήρχ καθόλου σήμα

στον 2 αναμεταδοτη το σημα ειναι πιο αδυναμο αν και αυτες τις μερες βλεπω το σημα του δορυφορου να εχει αυξηθει.
πχ τωρα δεν μου βγαζει καθολου λαθη στο ber,
σε μερικες εγκαταστασεις εχω αφησει τον 1ο αναμεταδοτη σαν επιλεγμενο.στην ποιοτητα σηματος δεν θα κοιτας την κιτρινη μπαρα αλλα τα νουμερα απο κατω,εχει υποθει στο φορουμ απο πηγη μεσα απο τον οτε οτι η μπαρα δειχνει λαθος ενδειξη

σε μερικες εγκαταστασεις εχω αφησει τον 1ο αναμεταδοτη σαν επιλεγμενο.στην ποιοτητα σηματος δεν θα κοιτας την κιτρινη μπαρα αλλα τα νουμερα απο κατω,εχει υποθει στο φορουμ απο πηγη μεσα απο τον οτε οτι η μπαρα δειχνει λαθος ενδειξη

Κάτω από την κίτρινη μπάρα στο BER? Το δικό μου γράφει σε όλα τα κανάλια BER:3.9E-3 Τι σημαίνει?

οσο πιο μεγαλο ειναι το ε τοσο καλυτερο ειναι το σημα αλλα τα πρωτα νουμερα δηλωνουν ποσα σφαλματα εχει το σημα που ερχετε στον δεκτη σου.
πρεπει να στοχευσεις καλυτερα τον δορυφορο...γωνια lnb εχεις πειραξει?
πχ το δικο μου τωρα δειχνει στον αναμεταδοτη 2 ber 0.0-e7

για παραδειγμα διαβασε το παρακατω κειμενο

Το BER αναφέρεται στα εσφαλμένα bit της σειράς δεδομένων κατά τη λήψη. Για παράδειγμα, μια ένδειξη στο πεδιόμετρο 3.1E-7, δηλαδή 3,1x10-7, σημαίνει 3,1 λανθασμένα bit σε κάθε 10.000.000 bit. Οπότε, όσο μικραίνει το BER τόσο καλύτερο είναι το σήμα λήψης, εφόσον έχουμε λιγότερα εσφαλμένα bit. Προσοχή όμως στον αρνητικό εκθέτη της ένδειξης, ο οποίος όσο αυξάνει το BER μειώνεται

Tην εγκατάσταση δεν την έκανα εγώ αλλά τεχνικός με πεδιόμετρο! Προφανώς δεν το πρόσεξε και πολύ! Θα κοιτάξω να πειράξω λιγο το πιάτο ή το lnb. ευχαριστώ για την απάντηση

Tην εγκατάσταση δεν την έκανα εγώ αλλά τεχνικός με πεδιόμετρο! Προφανώς δεν το πρόσεξε και πολύ! Θα κοιτάξω να πειράξω λιγο το πιάτο ή το lnb. ευχαριστώ για την απάντηση
μην πειραξεις το πιατο γιατι μπορεις να χασεις τελειως τον δορυφορο μιας και ειναι λιγακι δυσκολος.
απλα κοιτα το lnb αν εχει καθολου γωνια ληψης....το γνωριζεις το αντικειμενο?