Έχεις την τιμή και την αποκλειστικότητα . . . !!!Είμαι ο μόνος που βλέπει 4 δορυφόρους με τον ΚΑΟΝ?
Το "ειδα σημα στο πεδιομετρο και αντε γεια"
δεν σημαινει τιποτα απολυτως.
Είμαι ο μόνος που βλέπει 4 δορυφόρους με τον ΚΑΟΝ?
Η ερώτηση δεν απευθυνόταν σε σας που συμμετέχετε στο θέμα.Προφανως δεν το ειχες καταλαβει εως τωρα, ε!!!
Ναι, έχει αναφερθεί ως bug!Παιδιά εμένα όταν αφήσω για κανά δυο μέρες ξεχασμένο το δέκτη ανοικτό σε HD κανάλι μου εμφανίζει μαύρη οθόνη και επανέρχεται μόνο με reboot. Το κάνει και σε άλλους αυτό;
Παιδιά εγώ στον KAON έχω στη θέση 1 eurobird,θέση 2 hotbird,θέση 3 astra 19 και θέση 4 hellas sat...........ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
Εγώ προσωπικά έχω εγκαταστήσει έναν multiswitch 17x8, θέση 1 astra, θέση 2 hotbird, θέση 3 eurobird. Όλα δουλεύουν άψογα...
Και εγω βλεπω astra 19,2-hotbird 13-eurobird 9-και astra 5e
Μακαρι με κανα update να αρχισει ο Kaon να βλεπει περισοτερες πορτες στα διακοπτακια.
Παιδιά εμένα όταν αφήσω για κανά δυο μέρες ξεχασμένο το δέκτη ανοικτό σε HD κανάλι μου εμφανίζει μαύρη οθόνη και επανέρχεται μόνο με reboot. Το κάνει και σε άλλους αυτό;
Ρε παιδιά εσείς που έχετε τον kaon σε πολλους δορυφορους μπορειτε να μας πειτε σε τι diseqc τον δουλεύετε ;
6) Ρυθμίσεις δορυφόρου: Εδώ αρχίζει το μπέρδεμα. Στους αναμεταδότες πέρα από τα ΟΤΕ1, ΟΤΕ2, κλπ, έχει και τα USER1,2,3 στα οποία όμως ακόμα κι αν αλλάξεις τις συχνότητες, μπορεί να φαίνεται ότι τα σώζει αλλά το κάνει πρόσκαιρα και όταν ξαναανοίξεις το δέκτη βλέπεις ότι παραμένουν ίδια. (Δεν κατάλαβα τί ρόλο παίζουν αυτές οι ρυθμίσεις. 'Ισως πρέπει να βρεις την κατάλληλη συχνότητα για να κάνεις στη συνέχεια αναζήτηση δικτύου μέσω της επιλογής "αυτόματη αναζήτηση" που υπάρχει στο μενού για τα ελεύθερα κανάλια αλλά εγώ κάτι τέτοιο δεν μπόρεσα να κάνω).
9) Αναζήτηση ελεύθερων καναλιών: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. Είναι τόσο δύσχρηστη η αναζήτηση που ελεύθερων καναλιών που πραγματικά δεν το πιστεύεις όταν το αντιμετωπίζεις (πιστεύεις ότι κάνεις κάποιο λάθος!!!). Ας τα πάρουμε από την αρχή. Επιλογή αναμεταδότη δεν μπορεί να γίνει, ούτε και αυτόματη αναζήτηση παρότι υπάρχει σχετική επιλογή. Πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τη συχνότητα, πόλωση κλπ και να κάνεις αναζήτηση στη συγκεκριμένη συχνότητα. Αυτό πρέπει να γίνει για κάθε συχνότητα. Αν όμως επρόκειτο να μπεις στη διαδικασία αυτή μόνο μια φορά θά´λεγες ΟΚ θα την κάνω την αγγαρεία. Αμ δε... Ο δέκτης δεν αποθηκεύει τις συχνότητες!!! Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θέλεις να κάνεις έναν έλεγχο αν μπήκαν κανάλια, αν έγιναν αλλαγές κλπ, πρέπει να ξαναπερνάς μία-μία όλες τις συχνότητες από την αρχή!!! :rifle: Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ο ΟΤΕ το 2011 μάς έδωσε δέκτη όπου δεν αποθηκεύονται οι συχνότητες (εκτός αν κάνω τόσο τραγικό λάθος, οπότε παρακαλώ να με διορθώσετε). Όπως καταλαβαίνετε, η χαρά για το νέο πακέτο έχει μετατραπεί σε απέραντο εκνευρισμό. :violent-smiley-008:
χτες βραδυ μια ώρα διακοπή από ελλείψει σήματος με βροχή έλεος...τα "diseqc" δεν συνεργάζονται με όλους τους δεχτές σωστά...όταν λες για επιλογή υπότιτλους στα γερμανικά κανάλια τι εννοείς έχει και ελληνικούς ..Απο την πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας του πακετου , εχω εγκαταστησει ενα wave frontieres T90 με 4 LNB , και κατεβαζω χωρις κανενα προβλημα (περιοχη ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)κατα σειρα τους hotbird , atra19 , eurobird και astra 28.Ετσι ειμαι καλυμμενος σχεδον στα παντα απο αποψης αθλητικων μεταδοσεων.Χαρακτηριστικα αναφερω οτι τα κρατικα Γερμανικα στον astra 19 , εχουν σε καθε αγωνιστικη εναν-δυο αγωνες απο champions league και europa league, εχουν εθνικη Γερμανιας και επισης μεταδιδουν συχνα ζωντανα μεγαλους αγωνες επαγγελματικης πυγμαχιας για διαφορες ζωνες . Ειδικα οι μεταδοσεις των καναλιων das erste και zdf ειναι σε καταπληκτικο HD.Το TF1 suisse στον eurobird και τα M6 και W9 , δειχνουν εθνικη Γαλλιας και Γαλλικες ομαδες στα ch.league και europa league.Τα bbc stream στον astra 28 δειχνουν πληθωρα αθλητικων μεταδοσεων (και μεγαλα τουρνουα τεννις) , και η προτιμηση μου ειναι το επαγγελματικο rugby , με μεταδοσεις του rabodirect 12 pro league , 6nations cup, εθνικη Aγγλιας κλπ. Το Ουαλικο S4C δειχνει και αυτο πολυ rugby ( rabodirect 12 pro , Heineken cup ,Amlin cup, 6nations cup.Πολλα απο τα Γερμανικα Γαλλικα και Αγγλικα καναλια , κατεβαινουν με επιλογες γλωσσας και υποτιτλων!!Συνοπτικα , πρεπει να πω οτι το μεγαλυτερο προσον της προτασης του ΟΤΕ , ειναι ακριβως η δυνατοτητα κατεβασματος 4 δορυφορων , γεγονος που αφηνει χιλιομετρα πισω την Νοβα απο αποψεως αθλητικου περιεχομενου. Οταν διαβαζω τα ''υπερηφανα'' επιχειρηματα των Νοβακηδων περι ch .league με πιανουν τα γελια , καθως εχω την επιλογη μεσα απο τον ΚΑΟΝ να διαλεξω αναμεσα σε 2-3 παιχνιδια (μαζι με την ERTHD ) σε καθε αγωνιστικη. Γενικα οποιος μας διαβαζει και σκεφτεται να αποκτησει ΟΤΕ ΤV , θα του προτεινα ανεπιφυλακτα να επενδυσει κανενα 150 αρι ευρω παραπανω και να εγκαταστησει πιατο που να μπορει να πιασει 4 δορυφορους.
χτες βραδυ μια ώρα διακοπή από ελλείψει σήματος με βροχή έλεος...τα "diseqc" δεν συνεργάζονται με όλους τους δεχτές σωστά...όταν λες για επιλογή υπότιτλους στα γερμανικά κανάλια τι εννοείς έχει και ελληνικούς ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.