COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Χτες είχα διακοπή σήματος στα κανάλια του ΟΤΕ(Eurobird-7.30 εώς 8.20) με δέκτη KAON ενώ την ίδια στιγμή στον KAON έπαιζαν τα κανάλια από HOTBIRD-ASTRA-HELLAS SAT που έχω εγκατεστημένα με DISEQ.........Μετά από καμιά ώρα επανήλθαν........Εβρεχε χαλαρά πάντως και όχι καταιγίδα.........Την ίδια στιγμή βάζω το καλώδιο στον manhattan που έχω και είχα σήμα κανονικά στα κανάλια από eurobird(DVB-S).........Μάλλον το tuner του KAON δεν είναι και τόσο αξιόπιστο.................

περιμενω την τριτη τον τεχνικο να μου βαλει οτε tv.σκεφτομουν να βαλω ακομα ενα lnb να πιανω και αλλον ενα δορυφορο .με ενδιαφερουν περισσοτερο αθλητικα (ποδοσφαιρο,πολεμικες τεχνες) και ντοκυμαντερ...ποσο ειναι το κοστος ενος lnb μαζι με οτι αλλο χρειαζεται (βασεις στηριξης κτλ κτλ ) και σε ποιο δορυφορο πρεπει να στοχευσω...
Υ.Γ.δεν εχω ασχοληθει ποτε με δορυφορικα
thanks

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Οι διακοπες σηματος χθες , σε εμενα τουλαχιστον κρατησαν μονο 10 λεπτα , και αυτες μονο στον EUROBIRD. Ολα τα αλλα δορυφορικα καναλια συνεχιζαν χωρις προβλημα.Εκεινη την ωρα δεν ειχα βροχη στην περιοχη μου.Οι επιλογες υποτιτλων στα ξενα καναλια , ειναι συνηθως στην ιδια γλωσσα ( για θεατες με προβληματα ακοης) , πολλες φορες ομως και κυριως σε Γαλλικα καναλια εχει και επιλογη Αγγλικων υποτιτλων.Τα BBC και το S4C εχουν και επιλογες audio γλωσσας (Αγγλικα ,Ουαλικα κλπ).Σιγουρα δεν υπαρχουν πουθενα Ελληνικοι υποτιτλοι !!!!! Με το κιτρινο κουμπι LANG του τηλεκοντρολ μπορεις να τσεκαρεις τις επιλογες που σου δινει καθε καναλι.Παντως ο ΚΑΟΝ δεν εχει κανενα προβλημα να τα βγαλει περα με 4 δορυφορους και τα προβληματα που αναφερονται επι του θεματος , νομιζω ειναι θεμα ταρατσας και μονο.Εγω, καθως δεν ειχα ασχοληθει ποτε πριν με τα δορυφορικα , εφερα επαγγελματιες να μου κανουν την εγκατασταση στην ταρατσα .Παρελαβα τον ΚΑΟΝ ,3 μερες μετα την εγκατασταση, και χωρις να εχω ξαναπιασει δεκτη στα χερια μου , με βοηθημα ενα δορυφορικο περιοδικο με πινακες συχνοτητων , περασα σταδιακα περιπου 90 ελευθερα καναλια που ενδιαφερουν εμενα και την γυναικα μου, και απο τοτε δεν ξανασχοληθηκα.Ουτε δυσκολο μου φανηκε , ουτε κουραστηκα και ουτε μπαχαλο ειναι οι ρυθμισεις του δεκτη!!!!
αυτά φιλε με τους υπότιτλους είναι γνωστά ....όπως το εγγραφες φαίνεται σαν κάτι άλλο...λόγο απειρίας ....

Χτες είχα διακοπή σήματος στα κανάλια του ΟΤΕ(Eurobird-7.30 εώς 8.20) με δέκτη KAON ενώ την ίδια στιγμή στον KAON έπαιζαν τα κανάλια από HOTBIRD-ASTRA-HELLAS SAT που έχω εγκατεστημένα με DISEQ.........Μετά από καμιά ώρα επανήλθαν........Εβρεχε χαλαρά πάντως και όχι καταιγίδα.........Την ίδια στιγμή βάζω το καλώδιο στον manhattan που έχω και είχα σήμα κανονικά στα κανάλια από eurobird(DVB-S).........Μάλλον το tuner του KAON δεν είναι και τόσο αξιόπιστο.................
οντως ο δεκτης ειναι λιγο μουφα....εμενα μου εκανε διακοπες...παω στην ενδειξη σηματος και ητανε στον βυθο...
κλεινω απο το ρευμα ξανανοιγω και ολα οκ και σημα κανονικα...γενικα παντως το βραδυ πεφτει το σημα του eurobird οποτε να εισαι προετοιμασμενος και αν βρεχει θα εχεις διακοπες αλλα καλου κακου να κανεις καμια επανεκινηση

Χειροτερη μεταδοση EVER!Δεν εχω εκνευριστει περισσοτερο στη ζωη μου με μεταδοση..

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Και εγώ είχα προβλήματα εχθές το απόγευμα για κανά 2 ώρες. . . . .και ούτε βροχή είχα.Απλά ένα αεράκι. . .

Αν υπάρξουν πολλές αναφορές με προβλήματα λήψης σε περίπτωση βροχής, θα αποδειχθεί μάλλον λάθος η επιλογή του Eurobird 9A-9E (έναντι του ισχυρού Astra 3Β-23.5E), μόνο και μόνο επειδή ήταν διπλά στο Hot Bird 13E (λόγο της nova)...

εγω μιλαω για την περιγραφη του τελικου σημερα.να ξερετε..

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κάτοπτρα 80άρια κεντραρισμένα στο eurobird 9 δεν έχουν πρόβλημα. Καλό είναι όσοι έχουν απώλεια λήψης να αναφέρουν ακριβώς πώς είναι η εγκατάστασή τους. Εννοείται μιλάμε για απώλεια σε "κανονική" βροχή και όχι σε ισχυρές καταιγίδες που είχαμε χθες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Εγώ έχω πιάτο 1,00 μ με κέντρο τις 19 και παράκεντρα 13 και 9..........Πάντως εγώ την ίδια στιγμή είχα κανονικό σήμα στις 9 σε δέκτη manhattan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 μέτρο πιάτο και κέντρο τον eurobird 9 εχθες στην περιοχή μου (αιγάλεω-Αθήνα) 18:00 με 20:00 σχεδόν καθόλου σήμα και όταν ερχόταν επαιζε λίγο και μετά μαύριζε η εικόνα . . .καθόλου βροχή μονο λίγος αέρας

Από Γιάννενα με 80cm πίατο και με καταρακτώδη βροχή, αστραπές και γενικά κακό χαμό, δεν ειχα κανένα πρόβλημα!:music-smiley-005:

1 μέτρο πιάτο και κέντρο τον eurobird 9 εχθες στην περιοχή μου (αιγάλεω-Αθήνα) 18:00 με 20:00 σχεδόν καθόλου σήμα και όταν ερχόταν επαιζε λίγο και μετά μαύριζε η εικόνα . . .καθόλου βροχή μονο λίγος αέρας
Στην περίπτωσή σου είναι πιθανή η μη σωστή στόχευση του κατόπτρου (πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κάτοπτρο του μέτρου).

Παιδιά εγώ στον KAON έχω στη θέση 1 eurobird,θέση 2 hotbird,θέση 3 astra 19 και θέση 4 hellas sat...........ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Προφανως και μιλαμε για FTA βρε Διαμαντη... Εγω περιμενω απο τον τεχνικο μου το Ντισεκ 1 αυτη την εβδομαδα... Για να δουμε...

Το ιδανικο θα ηταν να αναφερονται και οι μαρκες των διακοπτων
που λειτουργησαν σωστα, γιατι ως γνωστον, δεν ειναι και πολυ σπανιο
φαινομενο η ασυμβατοτητα δεκτη-διακοπτη, αναλογα με τη μαρκα.

NAI. Πολύ σωστά. Παρα πολυ σωστα. Να υπαρχει ενας οδηγος. Να ξερουμε τι να λεμε στους τεχνικους του ΟΤΕ οι οποιοι ΔΕΝ ξερουν...

Για πειτε καμμια μαρκα βρε παιδια...

Ρε παιδιά εσείς που έχετε τον kaon σε πολλους δορυφορους μπορειτε να μας πειτε σε τι diseqc τον δουλεύετε ;η να ανεβάσετε καμια φωτο. . .

Αυτο. Ναι. Πειτε και σε μας βρε παιδια που δεν πιανουμε τιποτα...

Παίδες, αυτό που προκύπτει από τα γραφόμενα είναι ότι ο δέκτης δεν παρουσιάζει προβλήματα στη συνεργασία του με διακόπτες Diseqc. Λίγη προσοχή χρειάζεται στο σετάρισμα και στην αναζήτηση.

Παίδες, αυτό που προκύπτει από τα γραφόμενα είναι ότι ο δέκτης δεν παρουσιάζει προβλήματα στη συνεργασία του με διακόπτες Diseqc. Λίγη προσοχή χρειάζεται στο σετάρισμα και στην αναζήτηση.

Αλέξη μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν κάνω κανένα λάθος στο σετάρισμα (απόδειξη το ότι πιανω τα FTA του Eurobird). Προφανως ομως γινεται bypassed το Diseqc μου καθόσον είναι 1.1 και κατά συνέπεια ο KAON δεν το αναγνωρίζει...

Στην περίπτωσή σου είναι πιθανή η μη σωστή στόχευση του κατόπτρου (πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κάτοπτρο του μέτρου).

Καλημέρα παιδιά.Τα προβληματα του kaon το Σαββατόβραδο δεν οφείλονταν ούτε στην βροχή ούτε στον αέρα ούτε γενικά σε κακοκαιρία. . .Φίλε μου Serafeim-bye- μολις σήμερα το πρωι πληροφορήθηκα από άνθρωπο μέσα απο τον ote εκείνες τις 2 ώρες τρέξανε αναβάθμιση-αλλαγή δεν ξέρω και εγώ πως να την πώ στην πρώτη συχνότητα 12111 V από 3/4 σε 3/5 λόγο παρεμβολές από hotberd13(NOVA)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Αλέξη μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν κάνω κανένα λάθος στο σετάρισμα (απόδειξη το ότι πιανω τα FTA του Eurobird). Προφανως ομως γινεται bypassed το Diseqc μου καθόσον είναι 1.1 και κατά συνέπεια ο KAON δεν το αναγνωρίζει...
Δεν αναφερόμουν σε σένα.
Πάντως θα ήθελα μια φωτογραφία του διακόπτη Diseqc 1.1 (2Χ1) όποτε είναι αυτό εφικτό.