COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Εμένα μόλις βρήκε δύο κανάλια στην συχνότητα που έχεις πιο πάνω μου πέταξε ένα μήνυμα που έλεγε ότι έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός αποθηκευμένων καναλιών.
Ήμαρτον!!!!!!!! Εδώ ο ιδιοκτησιακός δέκτης της PLATFORMA HD σε άφηνε να σκανάρεις ολόκληρους δορυφόρους.

Εικόνα δεν έχω δεί ακόμα, υποθέτω ότι έχει σχέση με το ότι η κάρτα δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα μιας και άπο εδώ που είμαι δεν μπορώ να καλέσω το 13888.......

ΥΓ. τον δέκτη τον έχει ανοίξει κανείς από μέσα να δει τι έχει; κάπου στα ινφος πήρε το μάτι του κάτι για mipsel !!!!!!!!!

Που είσαι εσύ! Καιρό έχω να σε πετύχω. :ernaehrung004:

Ο δέκτης είναι ''κουλός'' χωρίς κάρτα στο σλοτ. Το ίδιο μάλλον ισχύει και όταν αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί αν και νομίζω ότι το κανάλι της βουλής έπαιζε.

Οι συχνότητες που εμφανίζονται στις φωτό είναι οι τελευταίες που σκάναρα.

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Μπααα... Τζιφος... τιποτα... Ο εγκαταστατης μου επιμενει οτι στο ντισεκ 1 μου εβαλε τον hotbird και στο ντισεκ 2 τον eurobird. Επισης, μου ειπε οτι το ντισεκ ειναι 1.1. Παω λοιπον Αλεξη ακολουθωντας τις οδηγιες σου και βαζω lnb1->ντισεκ 1->user sat 1, lnb 2->ντισεκ 2->eurobird. Παω στην αναζητηση ελευθερων καναλιων. Βρισκω τα παντα απο τον eurobird και τιποτα απο τον hotbird.

Ακουστε ομως και αυτο το κουλο:
Εκανα και την εξης τραμπα στις ρυθμισεις. Εβαλα lnb1->ντισεκ1->eurobird (ενω υπενθυμιζω οτι στο ντισεκ 1 ο εγκαταστατης μου ειπε οτι εχει βαλει το lnb του hotbird) και τα πιανει και παλι ολα!!! Κοινως οπου και αν βαλω τον eurobird (στις ρυθμισεις του KAON) σε οποιο lnb και σε οποιο ντισεκ, παιζει κανονικοτατα και πιανει και ολα τα ελευθερα καναλια...

Λετε να μου 'χει κανει καμμια τρομπα ο εγκαταστατης? Σας ερχεται κατι κατα νου? Οπως το βλεπω εγω το ολο θεμα (ασχετος γαρ) ειναι σα να μην υπαρχει ντισεκ. Αυτο μου φαινεται... Σαν το σημα του lnb του Eurobird να περνα κατευθειαν στον ΚΑΟΝ χωρις ντισεκ.

Αλεξη, τι ντισεκ εχεις εσυ και σου παιζει "μπαμ" η ολη φαση? Να πω αμα ειναι στον κυριο εγκαταστατα να μου φερει το ιδιο.

Σας ερχεται κατι αλλο κατα νου???

Περίεργο..
Ετσι όπως τα περιγράφεις, προκύπτει ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένος διακόπτης. Δε γίνεται και στις δύο εισόδους να φορτώνει τον ίδιο δορυφόρο.

Δυστυχώς λόγω χθεσινού ατυχήματος δεν μπορώ να ανέβω στη σκεπή να δω τον διακόπτη. Πάντως είναι ένας φθηνός και μάλιστα παλιός τετραπλός της σειράς. Νομίζω Digiality.
Στο δεύτερο σύστημα οι διακόπτες είναι της Spaun.

Αν μπορείς, ανέβα στο πιάτο και δες τη συνδεσμολογία. Δε χρειάζεται ειδικές γνώσεις, θα καταλάβεις τι συμβαίνει.

Δοκίμασα τον δέκτη και στο βασικό σύστημα με τα 16 lnb όπου το σήμα από 4πλό διακόπτη καταλήγει σε πολυδιακόπτη Diseqc 1.1 και χωρίς κανένα πρόβλημα είδε και κατέβασε κανάλια από 4 δορυφόρους. (Astra 19.2 - Hotbird - Eurobird 9E - Astra 28)

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Περίεργο..
Ετσι όπως τα περιγράφεις, προκύπτει ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένος διακόπτης. Δε γίνεται και στις δύο εισόδους να φορτώνει τον ίδιο δορυφόρο.

Α, γεια σου. Ετσι δεν ειναι? Δεν ειναι σωστο. Ειναι σα να γινεται bypass το ντισεκ. Μιλησα με τον τεχνικο -εικαζω πλεον οτι εγω ξερω περισσοτερα απ' αυτον αναφορικα με αυτο το θεμα- και θα περασει απο το σπιτι να δουμε λιγο τη συνδεσμολογια του ντισεκ. Εγω παντως που το κοιταξα μου φαινεται οκ. ΕΙδα 2 καλωδια να μπαινουν (πραγματι το lnb του hotbird στο ντισεκ Α και το lnb του Eurobird στο ντισεκ Β) και ενα να βγαινει...

Ομως κατω στον αποκωδικοποιητη ειναι σα να μπαινει μονο (και απο ολα τα ντισεκ) ο Eurobird...

Αλεξη, τι λες? Εγω του ειπα παντως καλου κακου να φερει μαζι του και ενα αλλο ντισεκ μηπως αυτο που μου εβαλε ειναι πατατα ή για καποιο λογο μη-συμβατο...

Last edited by a moderator:

φίλε Newtor αν μπορείς σε παρακαλώ και σου είνα έυκολο ανέβασε foto από τα Disecq που σου έχει.Και παλιό και καινούργιο αν σου βάλει. . .

Απάντηση: Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Μπααα... Τζιφος... τιποτα... Ο εγκαταστατης μου επιμενει οτι στο ντισεκ 1 μου εβαλε τον hotbird και στο ντισεκ 2 τον eurobird. Επισης, μου ειπε οτι το ντισεκ ειναι 1.1. Παω λοιπον Αλεξη ακολουθωντας τις οδηγιες σου και βαζω lnb1->ντισεκ 1->user sat 1, lnb 2->ντισεκ 2->eurobird. Παω στην αναζητηση ελευθερων καναλιων. Βρισκω τα παντα απο τον eurobird και τιποτα απο τον hotbird.

Ακουστε ομως και αυτο το κουλο:
Εκανα και την εξης τραμπα στις ρυθμισεις. Εβαλα lnb1->ντισεκ1->eurobird (ενω υπενθυμιζω οτι στο ντισεκ 1 ο εγκαταστατης μου ειπε οτι εχει βαλει το lnb του hotbird) και τα πιανει και παλι ολα!!! Κοινως οπου και αν βαλω τον eurobird (στις ρυθμισεις του KAON) σε οποιο lnb και σε οποιο ντισεκ, παιζει κανονικοτατα και πιανει και ολα τα ελευθερα καναλια...

Λετε να μου 'χει κανει καμμια τρομπα ο εγκαταστατης? Σας ερχεται κατι κατα νου? Οπως το βλεπω εγω το ολο θεμα (ασχετος γαρ) ειναι σα να μην υπαρχει ντισεκ. Αυτο μου φαινεται... Σαν το σημα του lnb του Eurobird να περνα κατευθειαν στον ΚΑΟΝ χωρις ντισεκ.

Αλεξη, τι ντισεκ εχεις εσυ και σου παιζει "μπαμ" η ολη φαση? Να πω αμα ειναι στον κυριο εγκαταστατα να μου φερει το ιδιο.

Σας ερχεται κατι αλλο κατα νου???
Λογικότατο παντού να σου πιάνει τον Eurobird αφού το DiSEqC 1.1 είναι σαν να μην υπάρχει!
Χρειάζεσαι 1.0 !

Δοκίμασα τον δέκτη και στο βασικό σύστημα με τα 16 lnb όπου το σήμα από 4πλό διακόπτη καταλήγει σε πολυδιακόπτη Diseqc 1.1 και χωρίς κανένα πρόβλημα είδε και κατέβασε κανάλια από 4 δορυφόρους. (Astra 19.2 - Hotbird - Eurobird 9E - Astra 28)
Alex, έχεις το τετραπλό 1.0 και μπαίνει στην πρώτη πόρτα του 1.1, έτσι δεν είναι?
Λογικό να σου δουλεύει γιατί ο δέκτης είναι σαν να μην βλέπει το 1.1 που παρεμβάλλεται.

Alex, έχεις το τετραπλό 1.0 και μπαίνει στην πρώτη πόρτα του 1.1, έτσι δεν είναι?
Λογικό να σου δουλεύει γιατί ο δέκτης είναι σαν να μην βλέπει το 1.1 που παρεμβάλλεται.
Δε διαφωνώ γιατί αυτό είναι ο κανόνας. Το ανέφερα μόνο για να περιγράψω τη συνδεσμολογία.
Σκοπός ήταν να μεταφέρω ότι ο δέκτης βλέπει τετραπλό διακόπτη και κατεβάζει, χειροκίνητα εννοείται, 4 δορυφόρους. (κάθε συχνότητα εισάγεται και σκανάρεται χωριστά)

Απάντηση: Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Λογικότατο παντού να σου πιάνει τον Eurobird αφού το DiSEqC 1.1 είναι σαν να μην υπάρχει!
Χρειάζεσαι 1.0 !
Περίεργο ρε παιδιά. Ποιος είναι αυτός 2 σε 1 διακόπτης Diseqc 1.1?
Μια φωτο θα βοηθούσε. (μόνο από την spaun γνωρίζω να υπάρχουν διακόπτες Diseqc 1.1 δύο εισόδων και αυτός αποκλείεται να είναι τέτοιος!)

Re: Απάντηση: Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Σαίνι ο "εγκαταστατης".

Άσε σου λέω...!
Μόλις τον ειδοποίησα να μου φέρει ντισεκ 1.0 παίδες. Δυστυχως γυριζω απο δουλειά αργά το απόγευμα, οπότε είναι δύσκολο να τραβήξω φωτογραφίες.

Σάκη. Έχω την αίσθηση ότι αυτό φταίει. Πηγε και μου εβαλε 1.1 ο:guitarist:

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

Παιδιά καλημέρα εγώ έχω επάνω τώρα Disecq2.0 και έχω δοκιμάσει Disecq1.0 και τίποτα.......

Μη μου λες τετοια βρε Γιαννη...

Μας έριξες τώρα...

Φίλε μου εγώ παιδεύομαι με αυτο το πρόβλημα εδώ και ενάμιση μήνα. . .Για αυτό σου είπα να ανεβάσεις foto με τα disecq για να τα συγκρίνουμε με τα δικά μου μπάς και βγάλουμε καμια άκρη. . .

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Mε την προυποθεση οτι ο διακοπτης ειναι diseqc 1.0,
εφ οσον δεν κατεβαινουν με τιποτα δορυφοροι,
ή θα υπαρχει θεμα συμβατοτητας της μαρκας του διακοπτη,
ή θα εχει προβλημα ο δεκτης.
Σε καθε περιπτωση, εφ' οσον εχει κληθει τεχνικος,
ειναι υποχρεωμενος, να παραδωσει στον πελατη μια
εγκατασταση που λειτουργει πληρως.
Το "ειδα σημα στο πεδιομετρο και αντε γεια"
δεν σημαινει τιποτα απολυτως.