Yperion
AVClub Fanatic
Re: Ote Tv Kaonmedia HD
Δεν δείχνει σωστά το σήμα ο δέκτης. Είναι γνωστό πρόβλημα οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς.
Δεν δείχνει σωστά το σήμα ο δέκτης. Είναι γνωστό πρόβλημα οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς.
....... Σπασίματα δεν έχω σε κανενα κανάλι και μπορώ να πω οτι η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή στα HD! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Τι μετρήσεις πρέπει να παίρνω? Κάποιος μου είπε οτι οι μετρήσεις που δείχνουν οι συγκεκριμένοι αποκωδικοποιητές του ΟΤΕ έχουν πρόβλημα και δεν δείχνουν τις σωστές μετρήσεις. Ισχύει? Πρέπει να φωναξω ξανά τον τεχνικό για διορθώσεις? Ευχαριστώ για την υπομονή σας στα πολλά ερωτήματά μου!
hi Παιδια..θα ηθελα να μου πειτε αν ο συγκεκριμενος δεκτης εχει 2 slots κ για δευτερη δορυφορικη καρτα οπως πχ al jazeera..Επισης αν καποιος "πειραξει" το firmware Μπορει να υπαρξει προβλημα?
παιδια σημερα για πολλοστη φορα δεν ειχα εικονα στα hd καναλια ηχο ειχα κανονικα εκανα επαναφορα ρυθμισεων στον Δεκτη και εστρωσε ειναι σπαστικο γιατι καθε λιγο και λιγακι πρεπει να κανω reset ειναι σπαστικο:slapface:
Νομίζω είναι ένα πρόβλημα που συμβαίνει όταν ο δέκτης μείνει για ώες ανοιχτός σε ενα HD κανάλι.Και στο φιλαράκι μου που εδώ και 15-20 μέρες έβαλε ΟΤΕ sat το έκανε προχθές για πρώτη φορά !
Ήχο στα HD κανάλια αλλά όχι εικόνα :chinscratch:
Τί κουφό πάλι και αυτό . . . . . :tdown:
Τι να τα κανεις ..? Θα βλέπεις τόσα ? Εδώ και με το ζόρι προλαβαίνουμε καμιά 20αριά:bigcry:Μόνο 200 ;
Τοτε ποιος ο λόγος ρε παιδιά να βάλουμε 3 και 4 δορυφόρους τα 200 κανάλια δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. . .
Μόνο στον astra 19.2ο δεν ξέρω και εγώ πόσα μπορούν να κατέβουν ελέυθερα.
Το πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ μετά από 3 περίπου εβδομάδες είναι ακριβώς το αντίθετο με αυτό που ανέφεραν φίλοι εδώ μεσα! Δηλαδή εικόνα είχα κανονικά αλλά δεν είχα ήχο! >Το περίεργο είναι οτι ο δέκτης ήταν κλειστός! Μόλις τον άνοιξα ή εικόνα τέλεια, όπως πάντα, ήχο καθόλου! Εκανα τα πάντα γιατί νόμιζα οτι ξέφυγε κανένα καλώδιο αλλά τίποτε! Τελικά έκλεισα τον δέκτη και μόλις τον ξαναάνοιξα το πρόβλημα λύθηκε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.