COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

σε μενα παιζει πλεον μια χαρα..ειναι καπου στο 98% το ber πλεον :award:

Last edited:
Re: Ote Tv Kaonmedia HD

ολα τα ψηφιακα παιζουν αυτα που πιανω αλλα ert hd ψηφιακα οχι τι πρεπει να κανω γνωριζει κανεις

....... Σπασίματα δεν έχω σε κανενα κανάλι και μπορώ να πω οτι η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή στα HD! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Τι μετρήσεις πρέπει να παίρνω? Κάποιος μου είπε οτι οι μετρήσεις που δείχνουν οι συγκεκριμένοι αποκωδικοποιητές του ΟΤΕ έχουν πρόβλημα και δεν δείχνουν τις σωστές μετρήσεις. Ισχύει? Πρέπει να φωναξω ξανά τον τεχνικό για διορθώσεις? Ευχαριστώ για την υπομονή σας στα πολλά ερωτήματά μου!

Αφού δεν έχεις πρόβλημα σε κανένα κανάλι, δεν χρειάζεται να φωνάξεις τεχνικό. Πιθανόν ισχύει αυτό που έχει αναφερθεί, οι ενδείξεις ποιότητας σήματος στον Kaon είναι λανθασμένες.

ερτ hd ψηφιακα μου επαιζε κ ξαφνικα απο το ματς αγγλια σουηδια δεν παιζει ειναι μαυρη εικονα
ολα hd παιζουν εκτος αυτο
στο ματς ειχε ηχο οχι εικονα
πως μπορω να το λυσω-ολα παιζουν εκτος αυτο κ εχω ακουσει οτι αλλοι στην περιοχη μου το πιανουν εγω οχι

hi Παιδια..θα ηθελα να μου πειτε αν ο συγκεκριμενος δεκτης εχει 2 slots κ για δευτερη δορυφορικη καρτα οπως πχ al jazeera..Επισης αν καποιος "πειραξει" το firmware Μπορει να υπαρξει προβλημα?

Απάντηση: Re: Ote Tv Kaonmedia HD

hi Παιδια..θα ηθελα να μου πειτε αν ο συγκεκριμενος δεκτης εχει 2 slots κ για δευτερη δορυφορικη καρτα οπως πχ al jazeera..Επισης αν καποιος "πειραξει" το firmware Μπορει να υπαρξει προβλημα?

Κάρτα παίρνει μονο μια.Οσο για πείραγμα στο firmware δεν το ξέρω...

παιδια σημερα για πολλοστη φορα δεν ειχα εικονα στα hd καναλια ηχο ειχα κανονικα εκανα επαναφορα ρυθμισεων στον Δεκτη και εστρωσε ειναι σπαστικο γιατι καθε λιγο και λιγακι πρεπει να κανω reset ειναι σπαστικο:slapface:

Και στο φιλαράκι μου που εδώ και 15-20 μέρες έβαλε ΟΤΕ sat το έκανε προχθές για πρώτη φορά !
Ήχο στα HD κανάλια αλλά όχι εικόνα :chinscratch:
Τί κουφό πάλι και αυτό . . . . . :tdown:

εγω εχω προβλημα με ert hd ψηφιακα αλλα σημερα ειχα κ με αλλα hd ενω ερτ εχει ηδη κλεισει
εκανα ρυθμησεις ξανα εγιναν
πρωτη φορα hd εγινε σημερα με μονο ηχος

Και στο φιλαράκι μου που εδώ και 15-20 μέρες έβαλε ΟΤΕ sat το έκανε προχθές για πρώτη φορά !
Ήχο στα HD κανάλια αλλά όχι εικόνα :chinscratch:
Τί κουφό πάλι και αυτό . . . . . :tdown:
Νομίζω είναι ένα πρόβλημα που συμβαίνει όταν ο δέκτης μείνει για ώες ανοιχτός σε ενα HD κανάλι.
επανέρχεται με άνοιγμα, κλείσιμο του δέκτη.
Αναμένεται λύση σε επόμενη αναβάθμιση.

και γω αντιμετώπισα το πρόβλημα αυτό 1 φορά έως τώρα. συγκεκριμμένα το είχα στο espn HD. χάθηκε η εικόνα μόνο απο τα HD, ενώ ο ήχος έπαιζε κανονικά. έκλεισα το μηχάνημα από το κουμπάκι που έχει πίσω και μόλις άνοιξε, όλα καλά. το off που έχει στο χειριστήριο δεν έκανε δουλειά.

Μόνο 200 ;
Τοτε ποιος ο λόγος ρε παιδιά να βάλουμε 3 και 4 δορυφόρους τα 200 κανάλια δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. . .
Μόνο στον astra 19.2ο δεν ξέρω και εγώ πόσα μπορούν να κατέβουν ελέυθερα.

Μόνο 200 ;
Τοτε ποιος ο λόγος ρε παιδιά να βάλουμε 3 και 4 δορυφόρους τα 200 κανάλια δεν φτάνουν ούτε για ζήτω. . .
Μόνο στον astra 19.2ο δεν ξέρω και εγώ πόσα μπορούν να κατέβουν ελέυθερα.
Τι να τα κανεις ..? Θα βλέπεις τόσα ? Εδώ και με το ζόρι προλαβαίνουμε καμιά 20αριά:bigcry:

Άρα λοιπόν στην περίπτωσή μου 1μ πιάτο και αυτη την στιγμή 3 lnb(9-13-19 μοίρες) και απο δέκτη μόνο τον kaon του ote μου φαίνεται να κατεβάσω το ένα(hotbird 13) να κεντράρω astra και παράκεντρα τον eurobird 9.Και να διαλέξω συχνότητες που με ενδιαφέρουν από astra.

εγω δεν καταλαβαινω γιατι με τον δεκτη θελετε να κατεβασετε τοσους δορυφορους.απο την στιγμη που ειναι δεκτης πακετου κατεβαζει τον οτε και με δυσκολια ολα τα υπολοιπα.ασε που θα μπουκωσει απο τοσα καναλια και μπορει να μπλοκαρει η να δοιχνει αλλα νταλα.αφηστε τον δεκτη για την δουλεια που ειναι να κανει και παρτε ενα αλλο φτηνο για τους υπολοιπους δορυφορους.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ μετά από 3 περίπου εβδομάδες είναι ακριβώς το αντίθετο με αυτό που ανέφεραν φίλοι εδώ μεσα! Δηλαδή εικόνα είχα κανονικά αλλά δεν είχα ήχο! >Το περίεργο είναι οτι ο δέκτης ήταν κλειστός! Μόλις τον άνοιξα ή εικόνα τέλεια, όπως πάντα, ήχο καθόλου! Εκανα τα πάντα γιατί νόμιζα οτι ξέφυγε κανένα καλώδιο αλλά τίποτε! Τελικά έκλεισα τον δέκτη και μόλις τον ξαναάνοιξα το πρόβλημα λύθηκε!

Το πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ μετά από 3 περίπου εβδομάδες είναι ακριβώς το αντίθετο με αυτό που ανέφεραν φίλοι εδώ μεσα! Δηλαδή εικόνα είχα κανονικά αλλά δεν είχα ήχο! >Το περίεργο είναι οτι ο δέκτης ήταν κλειστός! Μόλις τον άνοιξα ή εικόνα τέλεια, όπως πάντα, ήχο καθόλου! Εκανα τα πάντα γιατί νόμιζα οτι ξέφυγε κανένα καλώδιο αλλά τίποτε! Τελικά έκλεισα τον δέκτη και μόλις τον ξαναάνοιξα το πρόβλημα λύθηκε!

Το πρόβλημα με τον ήχο μου το έκανε και εμένα, όταν το έκλεινα από το τηλεχειριστήριο (standby). Οπότε απλά δεν το κλείνω ποτέ από εκεί και δεν μου το έχει κάνει ξανά.

Με την εικόνα στα HD μου το έχει κάνει και εμένα, αρκετές φορές (ανά 3-4 μέρες). Πήρα τις βλάβες και μου είπαν ότι έχει αναφερθεί και από άλλους, και αν επιμείνει να αναφέρω βλάβη στο δέκτη. Περιμένω όμως μήπως λυθεί με firmware upgrade (?).

Γνωρίζει μήπως κάποιος αν:
α) Θα ενεργοποιηθεί κάποτε η USB θύρα για να γράφουμε?
β) Μέσω HDMI βγάζει ήχο Dolby? Υπάρχει κάποιο κανάλι που το έχει δοκιμάσει κάποιος?

Ευχαριστώ

μεταφέρω και εδώ επειδή είναι καταλληλότερη η θέση, το μήνυμα που δημοσίευσα σε άλλο θέμα:

Αν και έχουν απαντηθεί οι σχετικές ερωτήσεις συνοψίζω:
Ο ΚΑΟΝ HD είναι σε θέση να συνεργαστεί με άλλα 3 lnb και συνολικά με 4.
Δυστυχώς στην παραμετροποίηση (ορισμό δορυφόρων/Diseqc) δεν έχει καταχωρημένη λίστα δορυφόρων για να επιλέξεις τον κατάλληλο και να τον αντιστοιχήσεις στην είσοδο του διακόπτη Diseqc.
Ο χρήστης λοιπόν θα πρέπει να θυμάται δορυφόρο και είσοδο στον διακόπτη.
Δευτερο μεγάλο πρόβλημα. Αφού δεν έχει λίστες δορυφόρων δεν έχει και τις συχνότητες (πομπούς). Πάλι πρέπει ο χρήστης να εισάγει με το χέρι μία - μία τις συχνότητες που τον ενδιαφέρουν.

Παράδειγμα.
Εστω ότι θέλουμε να δηλώσουμε
lnb 1 -> Hotbird
lnb 2 -> Astra
lnb 3 -> Eurobird

πάμε μενου/ρυθμίσεις εγκατάστασης/ρυθμίσεις δορυφόρου
και καταχωρούμε:
user sat 1 -> diseqc 1
user sat 2 -> diseqc 2
user sat 3 -> diseqc 3

και θέλουμε να κατεβάσουμε το γερμανικό ZDF από τoν Astra.
Πάμε από το μενού/ελεύθερα κανάλια/δορυφορικά κανάλια και στη φόρμα αναζήτησης δηλώνουμε:
user sat 2
συχνότητα 11956 Η, S.R.27500, FEC 3/4

και επιλέγουμε με το κατάλληλο έγχρωμο πλήκτρο (χειροκίνητη) αναζήτηση. (νομίζω είναι το πράσινο)
Η αυτόματη αναζήτηση δε λειτουργεί.

Μπορεί να υπάρχει κάποιο λαθάκι στην περιγραφή γιατί γίνεται από μνήμης.