COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Αν πατήσεις το EPG και μμπεις σστο μενου του οδηγού προγραμμάτων και μετά πατήσεις το INFO θα δεις ολόκληρη την περίληψη..................

ΛΑΘΟΣ.......ακομα και ετσι να το κανεις, δεν δειχνει ολη την περιληψη.....ισως δειχνει κατi λιγο περισσοτερο απο το να πατησεις απλα το Info αλλα παντως οχι την πληρη περιληψη. Κατι που θεωρω απαραδεκτο απο πλευρας οτε....

ΛΑΘΟΣ.......ακομα και ετσι να το κανεις, δεν δειχνει ολη την περιληψη.....ισως δειχνει κατi λιγο περισσοτερο απο το να πατησεις απλα το Info αλλα παντως οχι την πληρη περιληψη. Κατι που θεωρω απαραδεκτο απο πλευρας οτε....

Επιβεβαιώνω κι εγώ το συγκεκριμένο θέμα με την περίληψη του εκάστοτε προγράμματος. Ελπίζω με κανένα firm να διορθωθεί μελλοντικά.

Γιατί δεν συνδέεις το media player στον ενισχυτή μέσω HDMI για να ελευθερώσεις έτσι μία optical in;

Το δοκίμασα , αλλα δεν έχω ήχο 5.1 απο το media player.
Ευχαριστώ πάντως!!

Αν η τηλεοραση σου εχει εξοδο ηχου με οπτικη ινα , και εισοδους HDMI , τοτε συνδεσε την οπτικη ινα της TV με τον YAMAHA , και ετσι απο το mode DTV του ενισχυτη θα παιρνεις 5καναλο ηχο , απο οτι external συσκευη εχεις συνδεσει με HDMI στην tv. To εχω εφαρμοσει και εγω , που εχω YAMAHA , τηλεοραση LG LCD , δεκτη ΚΑΟΝ , κλπ , και εχω γλιτωσει απο πολλα καλωδια

Το δοκίμασα και με αυτο το set up αλλα δεν έχω ηχο 5.1 ουτε στο PS3 ούτε στο media player. Μήπως θέλει και καμια ρυθμιση απο τον yamaxa?
Ευχαριστώ!!

Το δοκίμασα , αλλα δεν έχω ήχο 5.1 απο το media player.
Ευχαριστώ πάντως!!

Αποκλείεται!! Προφανώς κάνεις κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις. Ρύθμισες το media player ώστε να δίνει έξοδο ήχου στην HDMI;

Το δοκίμασα και με αυτο το set up αλλα δεν έχω ηχο 5.1 ουτε στο PS3 ούτε στο media player. Μήπως θέλει και καμια ρυθμιση απο τον yamaxa?
Ευχαριστώ!!

Αυτό εξαρτάται από την τηλεόραση. Πολλές τηλεοράσεις δεν κάνουν passthrough τον ήχο στην οπτική όταν λαμβάνουν σήμα μέσω HDMI. Μόνο απ' τον ψηφιακό δέκτη της τηλεόρασης υπάρχει έξοδος ήχου στην οπτική.

Αποκλείεται!! Προφανώς κάνεις κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις. Ρύθμισες το media player ώστε να δίνει έξοδο ήχου στην HDMI;

Αυτό εξαρτάται από την τηλεόραση. Πολλές τηλεοράσεις δεν κάνουν passthrough τον ήχο στην οπτική όταν λαμβάνουν σήμα μέσω HDMI. Μόνο απ' τον ψηφιακό δέκτη της τηλεόρασης υπάρχει έξοδος ήχου στην οπτική.

Ναι το ρύθμισα!! Τι μπορεί να κάνω λάθος ρε γαμωτο...
Αυτο με την τηλεοραση μπορεί να παίζει...μια samsung LCD 40'' 2 ετών είναι.

Last edited:

Τότε κάποιο λάθος κάνεις στον ενισχυτή. Επιλέγεις την ανάλογη είσοδο HDMI για να ακούσεις τον ήχο του media player; Εχεις εικόνα στην τηλεόραση όταν το συνδέεις με HDMI στον ενισχυτή; Αν έχεις εικόνα και δεν έχεις ήχο, τότε είναι αποκλειστικά θέμα ρύθμισης του player.

Επιβεβαιώνω κι εγώ το συγκεκριμένο θέμα με την περίληψη του εκάστοτε προγράμματος. Ελπίζω με κανένα firm να διορθωθεί μελλοντικά.
δε το μεταφέρετε στο κυτίο παραπόνων για να είναι όλα συγκεντρωμένα?

παιδια σημερα για πολλοστη φορα δεν ειχα εικονα στα hd καναλια ηχο ειχα κανονικα εκανα επαναφορα ρυθμισεων στον Δεκτη και εστρωσε ειναι σπαστικο γιατι καθε λιγο και λιγακι πρεπει να κανω reset ειναι σπαστικο:slapface:

παιδια σημερα για πολλοστη φορα δεν ειχα εικονα στα hd καναλια ηχο ειχα κανονικα εκανα επαναφορα ρυθμισεων στον Δεκτη και εστρωσε ειναι σπαστικο γιατι καθε λιγο και λιγακι πρεπει να κανω reset ειναι σπαστικο:slapface:

και εμένα μου το έκανε χθες το μεσημέρι....πήρα στο 13888 και μου είπαν ότι δεν το έχουν ξανακούσει ως πρόβλημα από άλλους συνδρομητές..αφού δοκιμάσαμε τα πάντα (αλλαγή hdmi καλωδίου,restart κτλ) τελικά βρήκαμε την λύση με το factory reset...
αν σου το ξανακάνει πάρε στο 13888 κ δήλωσε το...ίσως να είναι πρόβλημα σε κάποιους αποκωδικοποιητές..:grandpa: (μην είμαι μόνο εγώ ο "τρελός"):grinning-smiley-043

Δεν εχω κανει ποτε reset στον KAON και ως τωρα λειτουργει αψογα.

Αν συνεχισετε να εχετε προβλημα ζητηστε αλλαγη με νεο δεκτη.

και εμενα μου εχει γινει και με reset εφτιαξε...εχει γινει μεχρι τωρα 2 φορες.

Ξέχασα να πω ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Συγγνώμη. Να'στε καλά.

Τότε κάποιο λάθος κάνεις στον ενισχυτή. Επιλέγεις την ανάλογη είσοδο HDMI για να ακούσεις τον ήχο του media player; Εχεις εικόνα στην τηλεόραση όταν το συνδέεις με HDMI στον ενισχυτή; Αν έχεις εικόνα και δεν έχεις ήχο, τότε είναι αποκλειστικά θέμα ρύθμισης του player.
Ναι εχω εικόνα κανονικά!! ...ήχο δεν εχω!!
Στο player έχει μια ρύθμιση για optical και μια για HDMI .....αλλα τίποτα!!
Anyway.....ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!

και εμένα μου το έκανε χθες το μεσημέρι....πήρα στο 13888 και μου είπαν ότι δεν το έχουν ξανακούσει ως πρόβλημα από άλλους συνδρομητές..αφού δοκιμάσαμε τα πάντα (αλλαγή hdmi καλωδίου,restart κτλ) τελικά βρήκαμε την λύση με το factory reset...
αν σου το ξανακάνει πάρε στο 13888 κ δήλωσε το...ίσως να είναι πρόβλημα σε κάποιους αποκωδικοποιητές..:grandpa: (μην είμαι μόνο εγώ ο "τρελός"):grinning-smiley-043

Δεν είσαι τρελλός το 'εχω δει και εγώ μερικές φορές, δεν χρειάζεται όμως factory reset, με ένα απλό reboot επανέρχονται τα HD κανάλια.

Δεν είσαι τρελλός το 'εχω δει και εγώ μερικές φορές, δεν χρειάζεται όμως factory reset, με ένα απλό reboot επανέρχονται τα HD κανάλια.

τι εννοείς "με ένα απλό reboot"?

καπου διαβασα οτι πηρε τα διακιωματα ισπανικου μπασκετ κ αδριατικης λιγκας ο οτε
για μπασκετικους καλο ειναι μιας κ το ισπανικο ειναι το καλυτερο πρωταθλημα στην ευρωπη

το μπάσκετ έχει χάσει την παλιά του αίγλη πάντως και ο κοσμος αρκείται να βλέπει μόνο τα μεγάλα ματς και τους τελικούς!

Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Χθές ήρθε τεχνικός και έκανε εγκατάσταση του ΟΤΕTV. στο πεδιόμετρο έδειχνε 97%!Όταν πήγαμε στις ρυθμίσεις για να κάνουμε ενεργοποίηση δεν έπιανε τίποτε στο οτε2 αλλά στο οτε1 το σήμα ήταν 98% και η ποιότητα περίπου 60%! Έτσι επιλέξαμε αυτό! Τώρα στα κανάλια όλα τα βλέπω πολύ καλά! Ότανπάω όμως να ελέγξω το σήμα και την ποιίτητα ξεχωριστα σε κάθε κανάλι βλέπω το εξής: Σε όλα τα κανάλια το σήμα είναι 98% αλλα η ποιότητα παίζει άπό 0 έως και 60%! Το BER στα περισσότερα κανάλια είναι 7,9Ε-3 αλλά σε κάποια είναι 1,3Ε-3 ή 1,2Ε-2! Σπασίματα δεν έχω σε κανενα κανάλι και μπορώ να πω οτι η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή στα HD! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Τι μετρήσεις πρέπει να παίρνω? Κάποιος μου είπε οτι οι μετρήσεις που δείχνουν οι συγκεκριμένοι αποκωδικοποιητές του ΟΤΕ έχουν πρόβλημα και δεν δείχνουν τις σωστές μετρήσεις. Ισχύει? Πρέπει να φωναξω ξανά τον τεχνικό για διορθώσεις? Ευχαριστώ για την υπομονή σας στα πολλά ερωτήματά μου!

Last edited: