COSMOTE TV Kaonmedia KTSF-B3202NSO (combo)

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Έχω αυτόν Kaon KTSF B3202NSO τον δεκτη και προσπάθησα να κατεβάσω καναλια από Astra kai Hotbird. Ακολούθησα τις συμβουλές του Αλέξη αλλα τζίφος ... Στον Hotbird μου κατέβασε μονο στην συχνότητα που δίνει ο Αλέξης στην εικόνα 3 καναλια και άσε άλλες συχνότητες τίποτα. Στον Astra τίποτα τελείως. Βασικά με ενδιαφέρουν τα HD στον Astra. Για να βοηθήσω να πω ότι ο δεύτερος δεκτης που έχω σε σειρά ένας Premium q κατεβάζει τα πάντα και από Astra και Hotbird και Eurobird

Τελικά το έλυσα το πρόβλημα ... Είχα δει ότι κάνω λάθος στις ρυθμίσεις Modulation System (ήθελε για Astra hd dvb-s2 ) και modulation Type (8PSK)... Απλα το θέμα είναι ότι όταν έβαλα 15 καναλια και μετά πήγα να βάλω αλλα μου λέει ότι είναι γεμάτη η λιστα !!!!!! Ξέρει κανεις κάτι επ αυτού???

Ωραίος....αλλά από Δευτέρα με το καινούργιο SW θα είναι όλα περασμένα

Στο περιπου φιλε imcan αν γνωριζεις βεβαια, τι θα περιλαμβανει το καινουργιο SW;;-bye-

φιλικα γιαννης

Ωραίος....αλλά από Δευτέρα με το καινούργιο SW θα είναι όλα περασμένα
Έλα φίλε δώσε μας την είδηση...Κάτι ενδεικτικο...5.1 ηχο εχουμε ελπιδες?

αααχχχχ άντε μπας και ανοίξει κάνα pvr
Δυστυχώς δεν θα ανοίξει το PVR.....γιατί κάποια μεγάλα κεφάλια μέσα στον ΟΤΕ δεν το πιστεύουν...
5.1 υποστηρίζει και τώρα, και από SPDIF και μέσω HDMI, απλά δεν υπάρχει κανάλι με 5.1 ήχο. To CinemanOnDemand HD θα έχει 5.1 ήχο
ΟΙ βασικές αλλαγές αφορούν
- το PPV (Cinema On Demand),
- την εισαγωγή όλων των ΤS με ελεύθερα κανάλια σε ΕUROBIRD, HOTBIRD, ASTRA 19 ώστε να διευκολύνεται η αναζήτηση
- δεν θα κόβεται πλέον η περίληψη στις ταινίες
- ενεργοποίηση/αλλαγή λειτουργικότητας κάποιων κουμπιών (VOD, TV, Signal Strength, i) στο τηλεκοντρόλ
- και κάποιες μικρές αλλαγές/διορθώσεις στο μενού

Δυστυχώς δεν θα ανοίξει το PVR.....γιατί κάποια μεγάλα κεφάλια μέσα στον ΟΤΕ δεν το πιστεύουν...
να αναθεωρήσουν :P, ειδικά τώρα που έχει το ΝΒΑ που μεταδίδεται σε ο,τι να ναι ώρες..... Είναι κρίμα να το υποστηρίζει ο δέκτης και να το έχουν κλειδωμένο :'(

Κατά τα άλλα όποια προσθήκη και βελτίωση είναι πάντα καλοδεχούμενη :))

5.1 υποστηρίζει και τώρα, και από SPDIF και μέσω HDMI, απλά δεν υπάρχει κανάλι με 5.1 ήχο. To CinemanOnDemand HD θα έχει 5.1 ήχο
ΟΙ βασικές αλλαγές αφορούν
- το PPV (Cinema On Demand),
- την εισαγωγή όλων των ΤS με ελεύθερα κανάλια σε ΕUROBIRD, HOTBIRD, ASTRA 19 ώστε να διευκολύνεται η αναζήτηση
- δεν θα κόβεται πλέον η περίληψη στις ταινίες
- ενεργοποίηση/αλλαγή λειτουργικότητας κάποιων κουμπιών (VOD, TV, Signal Strength, i) στο τηλεκοντρόλ
- και κάποιες μικρές αλλαγές/διορθώσεις στο μενού

Αυτές τις αλλαγές (εκτός του PPV) τις περίμενα από την πρώτη μέρα που έβαλα οτε.
Μικρές, αλλά πολύ ουσιαστικές.
Μπράβο σε μπαρμπάδες και παλλικάρια του οτε. :2thumb22sup:

Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

το PVR γιατι δεν το ανοιγουν δεν εχω καταλαβει!αφου υπαρχει η δυνατοτητα.το οτι γινινονται σημαντικα βηματα οφειλουμε να το αναγνωρισουμε!

Re: Απάντηση: Ote Tv Kaonmedia HD

το PVR γιατι δεν το ανοιγουν

Αφού δεν έχουμε πλήρες PVR ας έδιναν τουλάχιστον την δυνατότητα η λειτουργία της υπενθύμιση να ανοίγει το δέκτη όταν αυτός είναι κλειστός

παιδια μια ερωτηση τωρα με την αναβαθμιση του δεκτη υπαρχει η δυνατοτητα για αυτοματη αναζητηση ελευθερων καναλιων. Εκανα αναζητηση μου βρηκε καναλια καποια απο τα οποια ειναι HD αλλα δεν μου τα ανοιγει και δεν ξερω γιατι τα καναλια που δεν ανοιγουν ειναι FTV HD, TRACE TROPICAL HD, TRACE SPORTS HD, TRACE URB INTER HD, myzen.tv HD αυτα σε εσας ανοιγουν?

παιδια μια ερωτηση τωρα με την αναβαθμιση του δεκτη υπαρχει η δυνατοτητα για αυτοματη αναζητηση ελευθερων καναλιων. Εκανα αναζητηση μου βρηκε καναλια καποια απο τα οποια ειναι HD αλλα δεν μου τα ανοιγει και δεν ξερω γιατι τα καναλια που δεν ανοιγουν ειναι FTV HD, TRACE TROPICAL HD, TRACE SPORTS HD, TRACE URB INTER HD, myzen.tv HD αυτα σε εσας ανοιγουν?

πλεον ειναι κλειδωμενα αυτα τα hd καναλια στα οποια αναφερεσαι

υπαρχει κανενα ξεκλειδωτο HD εκτος απο το Donna HD?

Παιδιά καλησπέρα,
Γιατί όταν σβήνει ο δέκτης (π.χ. διακοπή Δ.Ε.Η.) ο δέκτης ξεκινα στο καναλι της Βουλης?
Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό?
Π.χ. να ξεκινά από το κανάλι ΟΤΕ Σινεμά?

Παιδιά καλησπέρα,
Γιατί όταν σβήνει ο δέκτης (π.χ. διακοπή Δ.Ε.Η.) ο δέκτης ξεκινα στο καναλι της Βουλης?
Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό?
Π.χ. να ξεκινά από το κανάλι ΟΤΕ Σινεμά?

Οχι δεν γινεται να αλλαξει διοτι ειναι θεμα software,οπως επισης και το οτι ο δεκτης με καθε διακοπη ρευματος κανει reboot στις εργοστασιακες ρυθμισεις

Καλή ιδέα πάντως ο δέκτης να κάνει reboot σε οτε σινεμά.

Θα βλέπεις φάτσα-κάρτα κανά Βέγγο, κανάν Αυλωνίτη, θα φτιάχνει η μέρα σου!:2thumb22sup:

Οχι δεν γινεται να αλλαξει διοτι ειναι θεμα software,οπως επισης και το οτι ο δεκτης με καθε διακοπη ρευματος κανει reboot στις εργοστασιακες ρυθμισεις

Στην επόμενη αναβάθμιση :idea:

Καλημέρα. Γνωρίζει κανένας πότε θα βγει η επόμενη αναβάθμιση που θα διορθώνει τα pixel στην οθόνη ακόμα και στα HD κανάλια ?