Re: Ote Tv Kaonmedia HD
Τελικά το έλυσα το πρόβλημα ... Είχα δει ότι κάνω λάθος στις ρυθμίσεις Modulation System (ήθελε για Astra hd dvb-s2 ) και modulation Type (8PSK)... Απλα το θέμα είναι ότι όταν έβαλα 15 καναλια και μετά πήγα να βάλω αλλα μου λέει ότι είναι γεμάτη η λιστα !!!!!! Ξέρει κανεις κάτι επ αυτού???
Έχω αυτόν Kaon KTSF B3202NSO τον δεκτη και προσπάθησα να κατεβάσω καναλια από Astra kai Hotbird. Ακολούθησα τις συμβουλές του Αλέξη αλλα τζίφος ... Στον Hotbird μου κατέβασε μονο στην συχνότητα που δίνει ο Αλέξης στην εικόνα 3 καναλια και άσε άλλες συχνότητες τίποτα. Στον Astra τίποτα τελείως. Βασικά με ενδιαφέρουν τα HD στον Astra. Για να βοηθήσω να πω ότι ο δεύτερος δεκτης που έχω σε σειρά ένας Premium q κατεβάζει τα πάντα και από Astra και Hotbird και Eurobird
Τελικά το έλυσα το πρόβλημα ... Είχα δει ότι κάνω λάθος στις ρυθμίσεις Modulation System (ήθελε για Astra hd dvb-s2 ) και modulation Type (8PSK)... Απλα το θέμα είναι ότι όταν έβαλα 15 καναλια και μετά πήγα να βάλω αλλα μου λέει ότι είναι γεμάτη η λιστα !!!!!! Ξέρει κανεις κάτι επ αυτού???