Cosmote TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

φυσικα και ειναι. το μονο που μενει ειναι να μην τρωει απο το bandwidth που πληρωνεις, αλλα απο το extra που πιανει η γραμμη

Πολύ σωστά το λές.

ΑΝ έχεις 30άρα ή 50άρα ειδικά απο καμπίνα που είναι δίπλα στο σπίτι η γραμμή πιάνει το λιγότερο 80-100 mbps . Δεδομένου οτι εχει σπλιταριστεί και σωστά η κεντρική γραμμή του σπιτιού . Απαραίτητη προυπόθεση για το VDSL.

Nέα Πεντέλη με καμπίνα που έχει απόσταση 200 μέτρα και κάτι ,απο το σπίτι το μεγιστο που πιάνει η γραμμή ειναι 100-110 mbps. Συγχρονίζει στα 50mbps.

Στις περιπτώσεις που το VDSL το λαμβάνετε απο το αστικό κέντρο και η απόσταση ειναι μικρότερη απο 300 μέτρα ισχύει πάνω κάτω το ίδιο.

Οπότε άνετα μπορούν να δεσμεύσουν όλο το bandwindth απο εκεί.

Εγω εχω το 50αρι, απο καμπίνα διπλα στο σπίτι. Κλειδώνει στα 49998kBit/sec
Αλλά o αποκωδικοποιητής συνδέεται με devolo Homeplugs 200αρια. Απο τη μια ακρη του σπιτιού στην άλλη..

Φοβόμουν για σπασίματα με την ενεργοποίηση του HD αλλα δεν υπάρχει κανενα θέμα.
Πραγματικα έλλειπε to HD απο το πακετο του ΟΤΕ μεσω IP.

Οποιος ειχε αμφιβολίες, ας προχωρήσει χωρις δευτερη σκεψη. Αλλωστε, είναι δωρεάν

Απάντηση: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Την περίπτωση του upgrade παντως από adsl σε vdsl ειδικά για εμάς που αποκτήσαμε otetv μέσω της προσφοράς στα περίπου 38 κάθε άλλο παρά "δωρεάν" δεν το λες, μιλάμε για τεράστια διαφορά στην τιμή.

Re: Απάντηση: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Την περίπτωση του upgrade παντως από adsl σε vdsl ειδικά για εμάς που αποκτήσαμε otetv μέσω της προσφοράς στα περίπου 38 κάθε άλλο παρά "δωρεάν" δεν το λες, μιλάμε για τεράστια διαφορά στην τιμή.

δεν θα πληρωσεις το hd, θα πληρωσεις το vdsl. Για οσους θελουν hd αλλα οχι vdsl, υπαρχει το δορυφορικο.

πολύ ωραία καλο θέατα τα κανάλια σε HD!

με 10-12 mbps που δεσμεύει δεν πάει σε ADSL .

Πάντως η ευρυζωνική τηλεόραση με vdsl πιστεύω οτι θα είναι ανώτερη απο δορυφόρο.

Η σοβαρή ευρυζωνική τηλεόραση προφανως θελει VDSL / VDSL2 , αυτός ειναι ένας από τους λόγους που δεν εχει περπατήσει στην Ελλάδα μεχρι στιγμής

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ σωστά το λές.

ΑΝ έχεις 30άρα ή 50άρα ειδικά απο καμπίνα που είναι δίπλα στο σπίτι η γραμμή πιάνει το λιγότερο 80-100 mbps . Δεδομένου οτι εχει σπλιταριστεί και σωστά η κεντρική γραμμή του σπιτιού . Απαραίτητη προυπόθεση για το VDSL.

Nέα Πεντέλη με καμπίνα που έχει απόσταση 200 μέτρα και κάτι ,απο το σπίτι το μεγιστο που πιάνει η γραμμή ειναι 100-110 mbps. Συγχρονίζει στα 50mbps.

Οπότε άνετα μπορούν να δεσμεύσουν όλο το bandwindth απο εκεί.

Δεν εχει δώσει ο ΟΤΕ μεχρι στιγμης πάνω από 50 Mbps πουθενα. Το attainable rate που βλέπεις στα στατιστικά του router και συνήθως παιζει πάνω απο 100Mbps είναι το τι μπορεί να σηκώσει η γραμμη οταν το αποφασίσει ο ΟΤΕ...

Re: Απάντηση: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Την περίπτωση του upgrade παντως από adsl σε vdsl ειδικά για εμάς που αποκτήσαμε otetv μέσω της προσφοράς στα περίπου 38οŸ‚ κάθε άλλο παρά "δωρεάν" δεν το λες, μιλάμε για τεράστια διαφορά στην τιμή.

Οταν καποιος αποφάσισε να βάλει VDSL για να έχει OTETV, εκανε την επιλογή του και ψώνισε για να έχει SD.
Τωρα, που προσφέρεται το HD στην ίδια τιμή, όπως και να το κάνουμε, είναι δωρεάν.

Καταλαβαινω το point σου, αλλα όταν το έβαλες, είχες SD ποιότητα. Τωρα έχεις HD χωρις εξτρα χρέωση

Βασικό στοιχείο για OTETV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης είναι το replay. Για μένα τουλάχιστον πολύ χρήσιμο. Τώρα που δίνει και το HD στην VDSL υπάρχει πλεονέκτημα.

Η σοβαρή ευρυζωνική τηλεόραση προφανως θελει VDSL / VDSL2 , αυτός ειναι ένας από τους λόγους που δεν εχει περπατήσει στην Ελλάδα μεχρι στιγμής

Δεν εχει δώσει ο ΟΤΕ μεχρι στιγμης πάνω από 50 Mbps πουθενα. Το attainable rate που βλέπεις στα στατιστικά του router και συνήθως παιζει πάνω απο 100Mbps είναι το τι μπορεί να σηκώσει η γραμμη οταν το αποφασίσει ο ΟΤΕ...

Μα για το attaιnable μιλάω. Δεν ειπα οτι κλειδώνει στα 100..

Εξηγώ όμως τι περιθώριο υπάρχει.

Εχεις μήπως ρωτήσει εαν ειναι +10 ευρώ ή παραπάνω;

Εγώ είχα κάνει προ μηνων ενα τηλέφωνο και μου έδιναν τιμές τιμοκαταλόγου.

Απάντηση: Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Το hd υπάρχει και στο replay tv?

Το replay-tv είναι η δυνατότητα που υπάρχει στο iptv να βλέπεις έως και 2 μέρες πριν το πρόγραμμα των πανελλαδικής εμβέλειας καναλιών καθώς και των otesport. Δεν βρίσκω λόγο να μην είναι hd αφού αυτό το υλικό "στριμάρει".

Απάντηση: Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Εχεις μήπως ρωτήσει εαν ειναι +10 ευρώ ή παραπάνω;

Εγώ είχα κάνει προ μηνων ενα τηλέφωνο και μου έδιναν τιμές τιμοκαταλόγου.
Αυτός είναι και ο λόγος που το έγραψα. Ειχα επικοινωνησει και εγω τηλεφωνικα για το ενδεχομενο, όπου πληροφορηθηκα οτι για οποιαδήποτε αλλαγή ακόμα και αναβάθμιση από adsl σε vdsl κατά τον ΟΤΕ σπάει η προσφορά και από τα 38 πας στα 65 ακόμα και για 30 άρα vdsl. Εν το μεταξύ με την 50αρα έχουν 1 διάφορα είναι αστείο να μην πάρεις 50αρα. +27 το μήνα είναι πολύ σοβαρά λεφτά για την εποχή μας και ζορίζομαι.

Re: Απάντηση: Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Αυτός είναι και ο λόγος που το έγραψα. Ειχα επικοινωνησει και εγω τηλεφωνικα για το ενδεχομενο, όπου πληροφορηθηκα οτι για οποιαδήποτε αλλαγή ακόμα και αναβάθμιση από adsl σε vdsl κατά τον ΟΤΕ σπάει η προσφορά και από τα 38 πας στα 65 ακόμα και για 30 άρα vdsl. Εν το μεταξύ με την 50αρα έχουν 1 διάφορα είναι αστείο να μην πάρεις 50αρα. +27 το μήνα είναι πολύ σοβαρά λεφτά για την εποχή μας και ζορίζομαι.

Δεν αξίζει και όντως ειναι πολλά λεφτά. Εγώ είμαι οριακά με τα 38 το μήνα και όπως έχω ξαναγράψει αν ζητήσουν αύξηση μόλις τελειώσει το συμβόλαιο θα φύγω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ωραία η TV αλλά τέτοιες τιμές δεν συμβαδίζουν με τα δεδομένα της εποχής μας.

Απ' ότι φαίνεται ο ήχος έρχεται stero σε 2 κανάλια στην HD ευρυζωνική; Δεν φαίνεται να έχεται σε 5.1.
Ξέρει κάποιος ή πρέπει να κάνω ρυθμίσεις; Αν ναι τι ρυθμίσεις δεν βλέπω κάπου στο menu να μπορώ να παρέμβω.

DD5.1 παίζει το DiscoveryHD Showcase και το Sundance, όπως επίσης και οι ταινίες που νοικιάζεις από τo ΟΤΕ Cinena On Demand.

Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να κάνω 1 ερώτηση συμβαίνει κάτι με το replay tv γιατί χθές που έβαλα να δω nba αλλά και σήμερα σε πολλά προγράμματα δεν είναι διαθέσιμο(σε σπορ 4,5,6)δεν είναι πια με 48ωρη ισχη η υπηρεσία?

Γυρισα απο δορυφορικό σε ευριζωνικό σήμερα , ενεργοποιησα και τα HD και είμαστε μια χαρά :)

Λοίπον εχω να πω τα καλύτερα λόγια για την IPTV μεσω VDSL 30 που εχω

1) Σε speedtest που έκανα οταν παιζει SD Κανάλι η σύνδεση παει στα 26 καταναλωνει 4 Mbps , οταν παιζει HD παιζει στα 20 καταναλωνει 10 Μbps καποιες φορες παει και 18 Mbps.
2) Δεν έχω δει ουτε ενα σπάσιμο στην εικόνα οπως γινόταν στο δορυφορίκο.
3) Τρομερο το Replay TV , σε λίγο καιρό θα έρθει απο τι λένε μεσω ethernet και στο δορυφορικό.
4) Τρομερό το ON DEMAND σε σχέση με το δορυφορικό που έχει ολες τις πρεμιερες απο το σεπτεμβριο του 2014 μεχρι και του 2015 συνολικά 100 ταινίες καθως και αλλες 500 ταινιες ανα κατηγορια συνολικα και + τις 300 ΧΧΧ , και αυτο διαθεσιμο καποια στιγμη και στο δορυφορικό εχω μάθει.

YΓ: Εχθες βράδυ ισπανια-ουκρανια σε παρακολουθηση μεσω OTESPORT 1HD κατεβαζα με 2.2 Mbps

το δορυφορικο εχει πεθανει..

Last edited by a moderator: