Cosmote TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

οπότε αφού δεν έχει επιλογή για παραπάνω πως θα δώσει παραπάνω?

τοτε...μας δουλευουν ψιλο γαζι;; αν απο τον οτε μου μου πουν οτι,εμεις μπορουμε να δωσουμε 1980χ1080,μπορω να αλλαξω εγω αποδικοποιητη και να βαλω αλλον;

τοτε...μας δουλευουν ψιλο γαζι;; αν απο τον οτε μου μου πουν οτι,εμεις μπορουμε να δωσουμε 1980χ1080,μπορω να αλλαξω εγω αποδικοποιητη και να βαλω αλλον;

τι εννοείς με το σε δουλεύουν?δεν μπορείς να αλλάξεις δέκτη εσύ,αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις τον νέο hybrid kaon

Απάντηση: Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Κανείς δε σε δουλεύει. Full HD δεν δίνει κανένας παροχος, 1080i φτάνουν οι δορυφορικοι παροχοι (πλην ελαχιστων εξαιρέσεων με 4Κ περιεχόμενο) και ο οτε στην iptv 720p.
Ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα.

Re: Απάντηση: Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Κανείς δε σε δουλεύει. Full HD δεν δίνει κανένας παροχος, 1080i φτάνουν οι δορυφορικοι παροχοι (πλην ελαχιστων εξαιρέσεων με 4Κ περιεχόμενο) και ο οτε στην iptv 720p.
Ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα.

O Kaon δίνει 1080i50 στο IPTV. Επιπλέον, και το 1080i, Full HD ονομάζεται.

μαλιστα..λεο,ο kaon,για ποτε προβλεπεται?

διάβασε εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php/98853-Νέα-για-τον-OTE-TV/page258 ,πάντως δεν αναφέρει πουθενά ο οτε για full hd,μόνο hd όπως και οι άλλοι παροχοι,αυτό για το οτι σε δουλεύουν,νομίζω σύντομα θα υπάρχει και επιλογή για 1080i,πριν λίγο καιρό δεν ηταν καν διαθέσιμα τα hd κανάλια μέσω iptv

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

O Kaon δίνει 1080i50 στο IPTV. Επιπλέον, και το 1080i, Full HD ονομάζεται.
Δεν μας ενδιαφέρει το πόσο μπορεί να δώσει ο δέκτης από την στιγμή που η "πηγή" δίνει 720p. Όλοι τουλάχιστον οι χρήστες τόσο εδώ όσο και σε άλλα φόρουμ γράφουν για αυτή την ανάλυση.

Αναφορικά με το full HD, 1080p είναι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Δεν μας ενδιαφέρει το πόσο μπορεί να δώσει ο δέκτης από την στιγμή που η "πηγή" δίνει 720p. Όλοι τουλάχιστον οι χρήστες τόσο εδώ όσο και σε άλλα φόρουμ γράφουν για αυτή την ανάλυση.

πότε γύρισε σε 720p?

Απάντηση: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

720p έδινε αρχικά. Μέχρι σήμερα δεν έχω διαβάσει κάτι διαφορετικό πουθενά.

Απάντηση: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Η αναφορά είναι στο νέο δέκτη που έχει ( ; ) κυκλοφορήσει κι όχι στον pirelli.Ας πάρει κάποιος το νέο δέκτη, να μας πει εντυπώσεις κι ύστερα ευχαρίστως να το ξανασυζητήσουμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Οι Pirelli δέκτες όπως και ο Tilgin δίνουν μέχρι 720p λόγω περιορισμού του software για αυτό και διαβάζεις συνέχεια για 720p. Το link από πίσω είναι 1080i50 και μπορεί να περάσει σωστά από τον Kaon Hybrid. Κάθε σήμα με ανάλυση 1920x1080 ονομάζεται Full HD.

Re: Απάντηση: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης

Η αναφορά είναι στο νέο δέκτη που έχει ( ; ) κυκλοφορήσει κι όχι στον pirelli.Ας πάρει κάποιος το νέο δέκτη, να μας πει εντυπώσεις κι ύστερα ευχαρίστως να το ξανασυζητήσουμε.

μα θα ήταν παράλογο να έχει δυο stream,ένα σε 1080i για το δορυφόρο και ένα 720p για το iptv απο την στιγμή που ο νέος hybrid υποστηρίζει 1080i

σημερα επικοινωησα με το οτε...τα πραγματα εχουν ως εξης..ζητησα να μου δωσουν τον υβριδικο και μου ειπαν οτι το παρεχουν μονο στο φουλ πακ...αυτα.
και ρωταω ξανα,δεν ειναι λιγο κοροιδια το φουλ πακ να δικαιολογει τον υβριδικο;;

τελικα το stream απο τον οτε ειναι 720p η 1080p? μη μπαινουμε τζαμπα στη διαδικασια..

Συμφωνα με αυτα που διαβαζω πιο πανω ενδεχεται ο νεος υβριδικος δεκτης να δινει 1080i αλλα δε μπορουμε να ξερουμε γιατι δεν τον εχει καποιος, ο υπαρχων παει μεχρι 720, ολα αυτα ισχυουν για οσους εχουν vdsl και παρουν τηλεφωνο για να ενεργοποιησουν το hd!
Αν κανω καπου λαθος διορθωστε με!

σημερα επικοινωησα με το οτε...τα πραγματα εχουν ως εξης..ζητησα να μου δωσουν τον υβριδικο και μου ειπαν οτι το παρεχουν μονο στο φουλ πακ...αυτα.
και ρωταω ξανα,δεν ειναι λιγο κοροιδια το φουλ πακ να δικαιολογει τον υβριδικο;;

Ναι είναι κοροιδία φυσικά

Επίσης ο ΟΤΕ δεν έχει μόνο φουλ πακ στο TV ; Δεν ήξερα οτι έχει και άλλα πακέτα προς διάθεση.

η αληθεια ειναι οτι ξεχασα να ρωτησω για την αναλυση.Ο οτε εχει 3 πακετα:φουλ,σινεμα,αθλητικα.μολις βαλω τον υβριδικο,θα σας ενημερωσω.μεχρι την τεταρτη,υπομονη....