spiros1973
New member
- 3 October 2015
- 8
Re: OTE TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης
δεν εχει ρυθμιση για παραπανω..
δίνει παραπάνω απο 720p ο δέκτης?
δεν εχει ρυθμιση για παραπανω..
δίνει παραπάνω απο 720p ο δέκτης?
τοτε...μας δουλευουν ψιλο γαζι;; αν απο τον οτε μου μου πουν οτι,εμεις μπορουμε να δωσουμε 1980χ1080,μπορω να αλλαξω εγω αποδικοποιητη και να βαλω αλλον;
Κανείς δε σε δουλεύει. Full HD δεν δίνει κανένας παροχος, 1080i φτάνουν οι δορυφορικοι παροχοι (πλην ελαχιστων εξαιρέσεων με 4Κ περιεχόμενο) και ο οτε στην iptv 720p.τοτε...μας δουλευουν ψιλο γαζι;; αν απο τον οτε μου μου πουν οτι,εμεις μπορουμε να δωσουμε 1980χ1080,μπορω να αλλαξω εγω αποδικοποιητη και να βαλω αλλον;
Κανείς δε σε δουλεύει. Full HD δεν δίνει κανένας παροχος, 1080i φτάνουν οι δορυφορικοι παροχοι (πλην ελαχιστων εξαιρέσεων με 4Κ περιεχόμενο) και ο οτε στην iptv 720p.
Ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα.
μαλιστα..λεο,ο kaon,για ποτε προβλεπεται?
Δεν μας ενδιαφέρει το πόσο μπορεί να δώσει ο δέκτης από την στιγμή που η "πηγή" δίνει 720p. Όλοι τουλάχιστον οι χρήστες τόσο εδώ όσο και σε άλλα φόρουμ γράφουν για αυτή την ανάλυση.O Kaon δίνει 1080i50 στο IPTV. Επιπλέον, και το 1080i, Full HD ονομάζεται.
Δεν μας ενδιαφέρει το πόσο μπορεί να δώσει ο δέκτης από την στιγμή που η "πηγή" δίνει 720p. Όλοι τουλάχιστον οι χρήστες τόσο εδώ όσο και σε άλλα φόρουμ γράφουν για αυτή την ανάλυση.
Αναφορικά με το full HD, 1080p είναι.
720p έδινε αρχικά. Μέχρι σήμερα δεν έχω διαβάσει κάτι διαφορετικό πουθενά.
Δεν μας ενδιαφέρει το πόσο μπορεί να δώσει ο δέκτης από την στιγμή που η "πηγή" δίνει 720p. Όλοι τουλάχιστον οι χρήστες τόσο εδώ όσο και σε άλλα φόρουμ γράφουν για αυτή την ανάλυση.
Αναφορικά με το full HD, 1080p είναι.
Η αναφορά είναι στο νέο δέκτη που έχει ( ; ) κυκλοφορήσει κι όχι στον pirelli.Ας πάρει κάποιος το νέο δέκτη, να μας πει εντυπώσεις κι ύστερα ευχαρίστως να το ξανασυζητήσουμε.
σημερα επικοινωησα με το οτε...τα πραγματα εχουν ως εξης..ζητησα να μου δωσουν τον υβριδικο και μου ειπαν οτι το παρεχουν μονο στο φουλ πακ...αυτα.
και ρωταω ξανα,δεν ειναι λιγο κοροιδια το φουλ πακ να δικαιολογει τον υβριδικο;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.