Ααααα αρα βλεπεις live αλλα με καθυστερηση;
Ααααα αρα βλεπεις live αλλα με καθυστερηση;
Ναι μια χαρά ειναι.Τελικά από Kύπρο ένα πιάτο 80cm ειναι αρκετό για δορυφορική λήψη του cosmotetv?
Καλησπέρα και απο μένα.
Θέλω να βλέπω με κάποιον τρόπο ελληνική τηλεόραση στην Αυστρία και σκέφτηκα πως μια καλή λύση θα ήταν η cosmote tv. Έχω όμως κάποιες απορίες. Καταρχάς θα πρέπει να το δηλώσω σίγουρα στην Ελλάδα όμως στο πατρικό μου υπάρχει ήδη μια σύνδεση με cosmote tv.
1. Θα είναι πρόβλημα αυτό;
2. Μπορώ ίσως απλά να ζητήσω για την ίδια σύνδεση έναν δεύτερο αποκωδικοποιητή;
3. Και αν όχι μπορώ να ζητήσω συνδρομή στην υπηρεσία χωρίς να έχω τηλεφωνική σύνδεση;
4. Και αν γίνει αυτό θα μπορώ παρόλα αυτά να συνδέσω στην Αυστρία τον αποκωδικοποιητή με το ρούτερ;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλώς σας βρήκα!Καλησπέρα και καλωσόρισες στο AVClub.gr
1. Για να επωφεληθείς των προσφορών, γενικά χρειάζεσαι triple-play. Αν εχεις ηδη στο πατρικό σου δηλωμενο cosmote tv, τότε πρεπει να βρεις καποιον αλλο-φίλο ή συγγενή να το παρει στο όνομά του.
Μια που δεν μπορώ να κάνω πλέον edit. Το διάβασα στο forum του satleo. Το έγραψε ο χρήστης mikael. Μένει να δούμε αν θα επαλήθευτεί σε λίγες ώρες...Κάπου πήρε το μάτι μου ότι στην επικείμενη αναβάθμιση που θα γίνει αύριο θα κοπούν οι υπηρεσίες hybrid σε ip εξωτερικού
Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι στην επικείμενη αναβάθμιση που θα γίνει αύριο θα κοπούν οι υπηρεσίες hybrid σε ip εξωτερικού
Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σου είναι εύκολο να βρεις το λινκ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.