Cosmote TV στο εξωτερικό?

Ααααα αρα βλεπεις live αλλα με καθυστερηση;

Μην ενθουσιάζεσαι με το τι γίνεται αυτή την στιγμή. Επειδή ειναι εξωτερικό και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορείς να συμβεί αύριο βάλε κανονικά πιάτο να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο.

Ναι εχετε απολυτο δικιο αλλα θα το κανω οταν βρω ενα σπιτι που να επιτρεπεται να βαλω πιατο! Τωρα για αρχη θα το κανω μεσω ιντερνετ! Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!!

Ααααα αρα βλεπεις live αλλα με καθυστερηση;

Πχ έχει στο ΟΤΕ Sport 5HD την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι Formula 1. Με το που αρχίζει το ζωντανό πρόγραμμα (το οποίο εγώ δεν μπορώ να δω) , κατευθείαν υπάρχει διαθέσιμο και στο Replay TV. Οπότε βλέπω με μια μικρή καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων.

Ναι στην ουσία το replay μπορεί να είναι live με λίγα δευτερόλεπτα καθυστέρηση.
Πάντως στην περίπτωση που τον χρησιμοποιείτε τον δεκτή μόνο ιντερνετικά, σε καμία περίπτωση μην κάνετε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ή ξανά σκανάρισμα των καναλιών, γιατί τότε μια που δεν θα έχει δορυφορική σύνδεση, δεν θα βρει τα κανάλια και θα εξαφανιστούν και αυτά από την λίστα του replay TV.

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά από Kύπρο ένα πιάτο 80cm ειναι αρκετό για δορυφορική λήψη του cosmotetv?

Re: Απάντηση: ΟΤΕ TV στο εξωτερικό?

Καλησπέρα και απο μένα.
Θέλω να βλέπω με κάποιον τρόπο ελληνική τηλεόραση στην Αυστρία και σκέφτηκα πως μια καλή λύση θα ήταν η cosmote tv. Έχω όμως κάποιες απορίες. Καταρχάς θα πρέπει να το δηλώσω σίγουρα στην Ελλάδα όμως στο πατρικό μου υπάρχει ήδη μια σύνδεση με cosmote tv. Θα είναι πρόβλαμα αυτό; Μπορώ ίσως απλά να ζητήσω για την ίδια σύνδεση έναν δεύτερο αποκωδικοποιητή; Και αν όχι μπορώ να ζητήσω συνδρομή στην υπηρεσία χωρίς να έχω τηλεφωνική σύνδεση; Και αν γίνει αυτό θα μπορώ παρόλα αυτά να συνδέσω στην Αυστρία τον αποκωδικοποιητή με το ρούτερ;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τελικά από Kύπρο ένα πιάτο 80cm ειναι αρκετό για δορυφορική λήψη του cosmotetv?
Ναι μια χαρά ειναι.

Καλησπέρα και απο μένα.
Θέλω να βλέπω με κάποιον τρόπο ελληνική τηλεόραση στην Αυστρία και σκέφτηκα πως μια καλή λύση θα ήταν η cosmote tv. Έχω όμως κάποιες απορίες. Καταρχάς θα πρέπει να το δηλώσω σίγουρα στην Ελλάδα όμως στο πατρικό μου υπάρχει ήδη μια σύνδεση με cosmote tv.
1. Θα είναι πρόβλημα αυτό;
2. Μπορώ ίσως απλά να ζητήσω για την ίδια σύνδεση έναν δεύτερο αποκωδικοποιητή;
3. Και αν όχι μπορώ να ζητήσω συνδρομή στην υπηρεσία χωρίς να έχω τηλεφωνική σύνδεση;
4. Και αν γίνει αυτό θα μπορώ παρόλα αυτά να συνδέσω στην Αυστρία τον αποκωδικοποιητή με το ρούτερ;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα και καλωσόρισες στο AVClub.gr

1. Για να επωφεληθείς των προσφορών, γενικά χρειάζεσαι triple-play. Αν εχεις ηδη στο πατρικό σου δηλωμενο cosmote tv, τότε πρεπει να βρεις καποιον αλλο-φίλο ή συγγενή να το παρει στο όνομά του.
2. Όχι δε γινεται
3. Ναι φυσικά. Μπορεις να έχεις μόνο cosmote tv. Δες στο νημα των προσφορών εδω για τα επιπεδα τιμών όπως και εδώ.
4. Προς το παρόν, ναι.

Καλησπέρα και καλωσόρισες στο AVClub.gr

1. Για να επωφεληθείς των προσφορών, γενικά χρειάζεσαι triple-play. Αν εχεις ηδη στο πατρικό σου δηλωμενο cosmote tv, τότε πρεπει να βρεις καποιον αλλο-φίλο ή συγγενή να το παρει στο όνομά του.
Καλώς σας βρήκα! :)

Δηλαδή χωρίς τηλεφωνική σύνδεση cosmote tv γιοκ; Σκούρα τα πράγματα...

Φυσικά και γινεται χωρις τηλεφωνική συνδεση, δες το 3. Απλά ενδεχομενως θα πληρώσεις περισσότερο (δεν ειμαι σιγουρος για τις τιμες, ριξε μια ματια στα παραπανω νηματα) αν παρεις μονο τηλεόραση

Υπαρχει κι η δορυφορικη ληψη των πανελλαδικων καναλιων (ΕΡΤ & Digea) αν σε ενδιαφερει.

Είναι κανείς με PVR δίσκο από εξωτερικό? Σκέφτομαι να αναβαθμίσω από απλό σε PVR τώρα που θα κατέβω για διακοπές και ήθελα να ρωτήσω μήπως αλλάζει τίποτα σε σχέση με τις hybrid υπηρεσίες όταν χρησιμοποιείται ο PVR δέκτης εκτός Ελλάδος.

Προς το παρόν όλα δουλεύουν κανονικά όπως και στην Ελλάδα, στο μέλλον όμως κάνεις δεν ξέρει αν κλειδωθούν η όχι οι υπηρεσίες που λειτουργούν μέσω διαδικτύου (CosmoteTv Plus, Replay TV). Εγώ στην θέση σου θα ήμουν επιφυλακτικός.

Οπωσδήποτε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Για την τρέχουσα κατάσταση ρωτώ. Ευχαριστώ.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι στην επικείμενη αναβάθμιση που θα γίνει αύριο θα κοπούν οι υπηρεσίες hybrid σε ip εξωτερικού

Αναμενομενο, λογικα μετα εχουν σειρα οσοι δεν εχουν ιντερνετ Οτε .

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι στην επικείμενη αναβάθμιση που θα γίνει αύριο θα κοπούν οι υπηρεσίες hybrid σε ip εξωτερικού

Μια που δεν μπορώ να κάνω πλέον edit. Το διάβασα στο forum του satleo. Το έγραψε ο χρήστης mikael. Μένει να δούμε αν θα επαλήθευτεί σε λίγες ώρες...

Re: Απάντηση: Cosmote TV στο εξωτερικό?

Σου είναι εύκολο να βρεις το λινκ?

Re: Απάντηση: Cosmote TV στο εξωτερικό?

Σου είναι εύκολο να βρεις το λινκ?

Kαι οντως εγινε.

Βγαζει το εξης μηνυμα

Η υπηρεσια ειναι διαθεσιμη μονο εντος της Ελλαδας. Μπορειτε να πλοηγηθειτε στην υπηρεσια αλλα δεν μπορειτε να δειτε καποιο προγραμμα.

Πειτε μου οτι υπαρχει καποια λυση στο ζητημα!