Cosmote TV στο εξωτερικό?

κανένα vpn μόνο σε ελληνικό server. Το expressvpn έχει σίγουρα.

Πάντως ήταν όντως θέμα χρόνου να γίνει.

κανένα vpn μόνο σε ελληνικό server. Το expressvpn έχει σίγουρα.

Πάντως ήταν όντως θέμα χρόνου να γίνει.

Το VPN αλλάζει την IP του PC, ο δέκτης λογικά παίρνει IP απο το ρούτερ, οπότε καμιά ιδέα κανείς..?

επειδη βρισκομαι διακοπες Ελλαδα κ δεν μπορω να τσεκαρω..με λιγα λογια κοπηκε το δωρεαν ondemand και το replay tv σωστα?

Σύμφωνα με πληροφορίες μας δε θα είναι δυνατή η χρήση ούτε με vpn. ΜΗΝ αρχίσετε να επενδύσετε σε vpn λύσεις πριν ηρεμήσουν τα πράγματα.

Μπορείς να δώσεις αν θέλεις και ξέρεις πληροφορίες για το πως θα το κάνουν αυτό;
Θα συνδέσουν τον κάθε δέκτη με την ip που θα έχει ο αριθμός στον οποίο είναι δηλωμένος ο δέκτης; (για τους συνδρομητές ΟΤΕ)
Για αυτούς που έχουν σκέτη δορυφορική πως θα το κάνει; Ή όπως η nova θα περιορίσει τις υπηρεσίες μόνο στο δίκτυο του;

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ θα σας πρότεινα να μην συνδέετε καν στο internet τον δέκτη σας εάν είστε στο εξωτερικό. Επειδή είναι παράτυπο κάλλιστα θα μπορεί να το flag-άρει και να σας κλείνει και τη συνδρομή.

Γενικά να γνωρίζετε ότι αντίστοιχες απαιτήσεις υπήρχαν και για τη nova και αφορούν ειδικά τα αποκλειστικά δικαιώματα απευθείας αθλητικών μεταδόσεων. Στο παρελθόν είχαν δημιουργηθεί μεγάλα προβλήματα, ειδικά με το Αγγλικό.

Μήπως ο δέκτης σου δεν έχει ακόμα το update?

Νομιζω εχω το τελευταιο update (version 2.6.1-1 epg version 7504).

Ακυρο. Μετα απο restart μου κοπηκαν.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Cosmote TV στο εξωτερικό?

Μπορείς να δώσεις αν θέλεις και ξέρεις πληροφορίες για το πως θα το κάνουν αυτό;
Θα συνδέσουν τον κάθε δέκτη με την ip που θα έχει ο αριθμός στον οποίο είναι δηλωμένος ο δέκτης; (για τους συνδρομητές ΟΤΕ)
Για αυτούς που έχουν σκέτη δορυφορική πως θα το κάνει; Ή όπως η nova θα περιορίσει τις υπηρεσίες μόνο στο δίκτυο του;

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχώς δε μπορουμε να πουμε πολλά. Οι πληροφοριες ηταν πολυμηνες και λογω πολλων και διαφορων λόγων δε μπορουμε να ανοιγομαστε δημόσια. Δε γνωρίζω πως θα γινει η υλοποιηση.

Γενικά (δεν αναφερομαι σε εσενα φιλε Ανδρεα), να διαβαζετε προσεκτικα οταν γραφουμε καποιες συμβουλες.

Το δικό μου λέει ίδιο version αλλά 7606 στο epg version και κλείδωσε το replay TV όταν έγινε η αναβάθμιση.

Το δικό μου λέει ίδιο version αλλά 7606 στο epg version και κλείδωσε το replay TV όταν έγινε η αναβάθμιση.

Εαν υπαρχει καποια λυση, θα το εκτιμουσα εαν μπορουσε καποιος να την μοιραστει μαζι μας. Cosmote TV χωρις το replay δεν πολυ αξιζει, εαν δεν βρω λυση θα το κοψω!

Καλησπέρα σε όλους! Μόνιμος κάτοικος Γερμανίας κ σε μένα η ίδια κατάσταση. Το replay τέλος. Κ εγώ αν δν αλλάξει κάτι θα το κόψω. Με τόσα που πληρώνω δν αξίζει. Δυστυχώς Κ η νόβα το ίδιο ακριβή είναι. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση.

Αγαπητοί φίλοι, δυστυχώς δεν θα βρεθεί καμία λύση στα πλαίσια που ισχύουν μέχρι σήμερα. Μέχρι σήμερα η λήψη είναι αποκλειστικά νόμιμη μόνο για Ελλάδα και Κύπρο. Υπάρχει μια συζήτηση στο τραπέζι όχι μόνο από εμάς αλλά σε όλοι την Ευρώπη να γίνουν τα συνδρομητικά πακέτα ευρείας λήψης από όλα τα κράτη τις ένωσης αλλά αυτό ακόμα είναι στα πλαίσια της κουβέντας και όχι τον αποφάσεων. Μέχρι τότε όσοι λαμβάνεται τις συνδρομητικές υπηρεσίες εκτός Ελλάδος τυπικά είστε παράνομοι.

Αγαπητοί φίλοι, δυστυχώς δεν θα βρεθεί καμία λύση στα πλαίσια που ισχύουν μέχρι σήμερα. Μέχρι σήμερα η λήψη είναι αποκλειστικά νόμιμη μόνο για Ελλάδα και Κύπρο. Υπάρχει μια συζήτηση στο τραπέζι όχι μόνο από εμάς αλλά σε όλοι την Ευρώπη να γίνουν τα συνδρομητικά πακέτα ευρείας λήψης από όλα τα κράτη τις ένωσης αλλά αυτό ακόμα είναι στα πλαίσια της κουβέντας και όχι τον αποφάσεων. Μέχρι τότε όσοι λαμβάνεται τις συνδρομητικές υπηρεσίες εκτός Ελλάδος τυπικά είστε παράνομοι.

νομιμη στην Κυπρο απο ποτε? ειμαι κ Ελλαδα κ δεν μπορω να τσεκαρω αν εχουν καταργηθει οι oinline υπηρεσιες!...καποιος απο Κυπρο να μας πει?

Μια ερώτηση. Το τελευταίο update γίνετε αυτόματα. Δηλαδή μπορείς να το αποφύγεις και να δουλεύουν κανονικά?

Μια ερώτηση. Το τελευταίο update γίνετε αυτόματα. Δηλαδή μπορείς να το αποφύγεις και να δουλεύουν κανονικά?

Όχι δεν μπορείς να την παρακάμψεις γίνεται αυτόματα.