Crescendo and Diminuendo in Blue

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo in Blue

Χεχε... Πάντως το music/non-music δεν κρίνεται με το πόση αρμονία και αντίστιξη εχει ;)

Αλλωστε όπως είπαν και οι Deep Freeze Mice , εδώ
getpic.php

"If it's worth doing , it's worth overdoing"

Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo in Blue

Χεχε... Πάντως το music/non-music δεν κρίνεται με το πόση αρμονία και αντίστιξη εχει ;)

πάντως ο Ιωάννης Σεβαστιανός δεν κακόπεσε με το παρακάμωμα της αρμονίας και της αντίστιξης...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo in B

δεν τον έχω γιά να στον χαρίσω κι όλας....-bye-

Κοιτα, αν βαλεις ταμπελα που να λεει "δε μου αρεσουν τα ροκ τριλεπτα τραγουδια", τοτε συμφωνω μαζι σου. Αλλα αντικειμενικα, δηλαδη συμφωνα με χιλιαδες μουσικους και μουσικοκριτικους και εκατομμυρια μουσικοφιλους, ειναι δισκαρα. Εχει ολα τα χαρακτηριστικα του ρ'ν'ρ, εκανε και επανασταση, ειναι και διαχρονικοτατο.

πάντως ακούστε (αν θέλετε) από εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37182
όπου έβαλα το λινκ του γιουτουμπ του θρυλικού κομματιού του Coryell Joulie La Belle....

στο κομμάτι αυτό ο Larry παραβιάζει κάθε κανόνα αρμονίας. Γιά να είμαι πιό ακριβής η χασμωδία και τα ασυνήθιστα μεγάλα διαστήματα αλλά και το ανορθόδοξο παίξιμο του κυρίως θέματος είναι ο κανόνας.

Με τη διαφορά ότι αυτός τα σπούδασε πρώτα γιά να τα ανατρέψει.

(έκατσα χτες βράδυ δυόμισυ ώρες προσπαθώντας να παίξω το θέμα αυτό και όσο προσπαθούσα τόσο περισσότερο το εκτιμούσα. Και δεν είναι θέμα της δεξιοτεχνίας, σχετικά αυτό το πετυχαίνεις. Το θέμα είναι η σύλληψη και η ανατροπή)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo

Κοιτα, αν βαλεις ταμπελα που να λεει "δε μου αρεσουν τα ροκ τριλεπτα τραγουδια", τοτε συμφωνω μαζι σου. Αλλα αντικειμενικα, δηλαδη συμφωνα με χιλιαδες μουσικους και μουσικοκριτικους και εκατομμυρια μουσικοφιλους, ειναι δισκαρα. Εχει ολα τα χαρακτηριστικα του ρ'ν'ρ, εκανε και επανασταση, ειναι και διαχρονικοτατο.

μου αρέσουν τα ροκ τρίλεπτα κομμάτια....

πχ satisfaction, young man's blues, won't get fooled again...(καλά αυτό είναι λίγο μεγαλύτερο). Και δεν λέω το whole lotta love...πχ επίτηδες...

μπορείς να βάλεις κάποιο από το never mind δίπλα σ αυτά ?
αν ναι I rest my case

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo in B

´

και το Highway star έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ρ'ν'ρ και είναι και διαχρονικότατο :grandpa::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and Diminuendo

´

και το Highway star έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ρ'ν'ρ και είναι και διαχρονικότατο :grandpa::BDGBGDB55:

εντάξει...
δεν το είπα εγώ.:grinning-smiley-043
Πάντως είναι 6 λεπτο και περισσότερο βιομηχανοποιημένο από αυτά που ανέφερα εγώ...
nevertheless ...gem

satisfaction, young man's blues, won't get fooled again...μπορείς να βάλεις κάποιο από το never mind δίπλα σ αυτά ?

Βεβαίως: θα βάλω το Problems. Και θα σηκωθούν να φύγουν γιατί θα τα πάρει και θα τα σηκώσει -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo and D

μου αρέσουν τα ροκ τρίλεπτα κομμάτια....

πχ satisfaction, young man's blues, won't get fooled again...(καλά αυτό είναι λίγο μεγαλύτερο). Και δεν λέω το whole lotta love...πχ επίτηδες...

μπορείς να βάλεις κάποιο από το never mind δίπλα σ αυτά ?
αν ναι I rest my case

Οτι ακους το συγκρινεις με τα καλυτερα και μαλιστα, επειδη θα χανει, το απορριπτεις? Δηλαδη, δισκους κατω του 9/10 δεν τους ακους δευτερη φορα? Τελος παντων, το Never mind ειναι σημαντικοτερο απο την καλλιτεχνικη του αξια, οπως και παμπολλα αλλα εργα τεχνης. Οι τυποι εμφανιστηκαν τοτε που επρεπε, γ@μησ@ν και εμειναν στην ιστορια. Ειτε μας αρεσει αυτο, ειτε οχι. Αν δε, ειχαν εξαφανιστει εκτοτε, σημερα θα ειχαν ακομα μεγαλυτερη κριτικη αποδοχη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo a

Οτι ακους το συγκρινεις με τα καλυτερα και μαλιστα, επειδη θα χανει, το απορριπτεις? Δηλαδη, δισκους κατω του 9/10 δεν τους ακους δευτερη φορα? Τελος παντων, το Never mind ειναι σημαντικοτερο απο την καλλιτεχνικη του αξια, οπως και παμπολλα αλλα εργα τεχνης. Οι τυποι εμφανιστηκαν τοτε που επρεπε, γ@μησ@ν και εμειναν στην ιστορια. Ειτε μας αρεσει αυτο, ειτε οχι. Αν δε, ειχαν εξαφανιστει εκτοτε, σημερα θα ειχαν ακομα μεγαλυτερη κριτικη αποδοχη.

νομίζω ότι από όσα έγραψα δεν υπάρχει περίπτωση σύγκρισης. Δίσκους κάτω του 9/10 ακούω.
Όταν πέσουμε κάτω από τα 3 και τα 2 έχω σοβαρό πρόβλημα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Crescendo a

άλλη φορά όταν έρθεις σπίτι, δεν θα σ αφήσω να χαζεύεις στα ράφια μου.....:flipout:

εδώ μέσα τα έχεις γράψει.
τον έχεις κιόλας; θα περάσεις Ροκ-οδικείο :D

just joking: μη σου πώ Τι έχω εγώ: Vicky Leandros...σσσσστ! ;)

εδώ μέσα τα έχεις γράψει.
τον έχεις κιόλας; θα περάσεις Ροκ-οδικείο :D

yeeepppp...:guitarist:

just joking: μη σου πώ Τι έχω εγώ: Vicky Leandros...σσσσστ! ;)

το θέλωωωωω....:listen::love:

πολύ strip tease αυτό το νήμα....