supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
δεν αφήνεις άνθρωπο να αγιάσει.
Ποιό νιου γουέιβ ρε Γιώργο ?
καλαμπόρτζηδες του κερατά ήταν.
Τους είδαν τα γατόνια και τους πλάσαραν πάσαραν στον κοσμάκη ως εναλλακτική, ως οικολογική πρόταση, ως 0 λιπαρά, ως μιά ούζο χωρίς μεζέ.
Και μετά το είπαμε μήνυμα και αλλαγή.
Ούτε μουσική ήταν. Απλά κάποιοι ήταν λιγώτεροι καλαμπόρτζηδες από τους άλλους.
Μόνο μουσικούς μην τους λέτε.
Για πες λοιπόν ποιά αριστουργήματα των Camel, Genesis, Yes, Jethro Tull, to name a few, θάφτηκαν απο το "κακό" μάρκετινγκ προς χάριν των καινούργιων;
ρώτα μόνο τους συνδαιτημόνες σου εδώ να σου κρατήσουν ένα (δεν λέω πολλά ένα) από κάθε συγκρότημα που να στέκει δίπλα στο never mind.
Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols... γκέγκε;![]()
Και επειδή τα γατόνια τους πλάσαραν στον κοσμάκη, αυτός έφαγε τόσο αποπροσανατολισμό, που δεν αναγνώριζε πλέον τα σπουδαία αριστουργήματα που έβγαλαν οι προηγούμενοι, αυτό μου λές; Για πες λοιπόν ποιά αριστουργήματα των Camel, Genesis, Yes, Jethro Tull, to name a few, θάφτηκαν απο το "κακό" μάρκετινγκ προς χάριν των καινούργιων;
ρώτα μόνο τους συνδαιτημόνες σου εδώ να σου κρατήσουν ένα (δεν λέω πολλά ένα) από κάθε συγκρότημα που να στέκει δίπλα στο never mind.
Εγώ αμέσως από τα 4 ονόματα θα σου βρώ 20.
Εξαρτάται από ποιά γωνία την βλέπεις την αλήθεια...
Από Αριστερά ή από Δεξιά![]()
![]()
Δεν είμαι σίγουρος οτι κατάλαβα..
Αλλά εγώ μιλάω για σπουδαίες prog δουλειές ΜΕΤΑ την επιβληθείσα όπως λές απο το marketing Νεα κατάσταση. Θα βρείς;
Ποια γωνία μωρέ ?
Moνον ο μπακλαβάς απέμεινε νάχει γωνία.
Ξέρεις πολλούς πού απο τήν ´αριστερή γωνία´πήραν χαμπάρι??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.