Re: Crypto ReDi 220MP
Αρχικά, να αναφέρω ότι οι Πολωνοί είπαν πως ο δέκτης συνεργάζεται πολύ καλά με SMI υπότιτλους. Πολύ πιθανόν αυτό να ισχύει και για τους SD της ALi.
Επιπλέον, από την έκδοση 1.0.16 υποστηρίζει και .txt υπότιτλους (MicroDVD).
talos ποιο fw είδες; Γιατί ο επεξεργαστής του Crypto είναι ο ALi M3601E.
Το είδα στο firmware 1.0.18 της Crypto, αλλά και στα firmware της Cabletech. Πρέπει να φαίνεται και στο μενού του δέκτη, στην έκδοση του maincode.
Από τί διαπίστωσες ότι είναι ο 3601;
Όσον αφορά τα ονόματα των firmware, θεωρώ ότι έγινε τυπογραφικό λάθος στην ονομασία του αρχείου και αντί 1.0.18 ονομάσθηκε 1.1.18. Νομίζω και τα changelog το επιβεβαιώνουν.
Με την ευκαιρία, ορίστε οι αλλαγές που παρατήρησε ένας Πολωνός:
1.0.16:
added TXT format subtitle support (microDVD) (on 1.0.12 I have found only SMI format to work properly)
added E-AC3 Dolby Digital Plus support
1.0.18:
fixed problems with recordings which contained E-AC3 sound
bricked aspect ratio for multimedia files...
In newer firmware 1.0.16 and 1.0.18 video output od 576i is hidden, but you can use it in cobination with RGB option in menu (not CVBS).
Για να δούμε το πως θα συνεχίσει η Crypto. Πάντως έχουν δεχθεί με χαρά τις παρατηρήσεις μου για τις αναλύσεις στο νέο fw τους και έχουν υποσχεθεί ότι θα το μελετήσουν.
Χαίρομαι που βελτιώνονται όπως λες. Μακάρι να μπουν και στο avclub.gr και αλλού, έστω ανεπίσημα όπως ο sboulio.
Αν άλλαξαν τακτική σε αυτό το θέμα, ο επόμενός μου δέκτης θα είναι Crypto. Καλά προϊόντα ως προς τις δυνατότητες, αλλά αδιαφορία προς τα προβλήματα του λογισμικού.