Crypto ReDi 250 MP: Δέκτης με DTS

Re: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Κανείς φίλος δεν έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα;

Έχω ψάξει και δεν βρήκα τίποτα. Φοβερά εκνευριστικό να τρέχεις από την αρχή την ταινία σε 16x και πάλι να μην σταματάει στο σημείο που επιθυμείς. Μήπως πρέπει να ρωτήσουμε στην Crypto αν και ψιλιάζομαι ότι είναι θέμα τηλεχειριστηρίου γιατί θεωρώ αδιανόητο να μην υποστηρίζεται από την συσκευή...

Έχω ψάξει και δεν βρήκα τίποτα. Φοβερά εκνευριστικό να τρέχεις από την αρχή την ταινία σε 16x και πάλι να μην σταματάει στο σημείο που επιθυμείς. Μήπως πρέπει να ρωτήσουμε στην Crypto αν και ψιλιάζομαι ότι είναι θέμα τηλεχειριστηρίου γιατί θεωρώ αδιανόητο να μην υποστηρίζεται από την συσκευή...

Έστειλα ερώτηση στην Crypto στο τμήμα υποστήριξης, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω απάντηση

αντιμετωπιζω ένα πρόβλημα με την εν λόγω συσκευή και πιο συγκεκριμένα στις συχνότητες της net, ετ1 , ερτ3 και λιγότερο στις άλλες της ert.
πιο συγκεκριμένα ο δέκτης κολλάει συνέχεια και το σήμα από 70 πέφτει στο 40 και παγώνει η εικόνα. στην digea όλα καλά.

έχω κάνει δοκιμές με τον ενσωματωμένο μιας samsung 27άρας και με ένα usb tuner 2 ετίας και δεν υπάρχει πρόβλημα (ίδια πρίζα). προχθές έκανα νέα αναζήτηση και δεν βρήκε καν ετ1, νετ, ετ3. μόλις έβαλα το βύσμα στην τηλεόραση όλα καλά.

καμμία ιδέα????. να ψαχτώ με την κεραία μου ή έχει πρόβλημα ο δέκτης??? η κεραία είναι ουσιάστικά στην 2ο όροφο (ταράτσα) και υπάρχουν κτίρια προς τον υμητό που είναι κοντά (περιοχή μετς). όμως είναι καινούργια 3 μηνών. γενικά και το αναλογικό μου δεν ήταν ποτέ καμπάνα και σε 1-2 κανάλια είχα είδωλα. αλλά μου κάνει εντύπωση πως το usb τιουνεράκι τα παίζει νερό.

εχω περάσει το νεο firmware αλλά μου το έκανε και με το παλιό.

επίσης το πάνω μέρος του λογοτυπου του erthd τρεμοπαίζει. στον δέκτη της τηλεόρασης δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο

Last edited:

τον αγόρασα χθες και τον δοκίμασα σαν media player μόνο γιατι ψηφιακά δεν έχουμε στα Ιωάννινα ακόμα παίζει όσα αρχεία του έβαλα χωρις πρόβλημα ακομα και mov wma.Στα wma δεν επαίζε ο ήχος αλλά δεν θυμάμαι τον κωδικοποιητή

Μόλις έλαβα και την επίσημη απάντηση από το τμήμα υποστήριξης της Crypto:

''Δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη λογο τυπογραφικου λαθους στο εγχειριδιο χρησης''

CRYPTO TECHNICAL DEPARTMENT
KORINTHOU 11
METAMORFOSI
14451

επίσης το πάνω μέρος του λογοτυπου του erthd τρεμοπαίζει. στον δέκτη της τηλεόρασης δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο

Αυτό έχει αναφερθεί και από άλλους φίλους. Παρακαλώ όπως ενημερώσετε την εταιρεία για να προβεί σε διορθώσεις.

Για τα άλλα προβλήματα που ανέφερες μετά την αναβάθμιση μου πάγωσε μια φορά όταν έκανα scan για νέα κανάλια. Η ποιότητα εικόνας γενικά είναι εξαιρετική στην τηλεόραση μου και ο δέκτης στην σάρωση καναλιών εμφανίζει όλα τα κανάλια.

Last edited:

Αγορασα εχθες τον δέκτη και ενω στην Αθηνα μου βρήκε όλα τα κανάλια στο εξοχικο ( για το εξοχικο τον πηρα) αρνειται να μου βρει ΕΤ1, ΝΕΤ , ΕΤ3 και ραδιοφωνικα. Τι θα μπορουσα να κάνω??? Αυτά που βρήκε τα παίζει πολύ καλά χωρίς πολλά πιξελιασματα σχεδον καθόλου και μάλιστα με ισχυ σηματος περιπου 43% δηλ πολυ χαμηλο. Η κεραία εχει ενισχυτη σηματος . Τι προτείνετε πρωτιστως για να βρω ολα τα καν'άλια ???? NΑ ΤΟΝ ΑΛΛΛΆΞΩ ΜΕ CA ????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σιγα σιγά αρχίζουν να παρουσιάζονται προβλήματα μολις ζεσταθεί χάνει το σήμα και δεν βλεπεις παρα μονο πιξελ . Αν μεχρι αυριο δεν διορθωθεί θα φύγει απο το παραθυρο .

Μόλις έλαβα και την επίσημη απάντηση από το τμήμα υποστήριξης της Crypto:

''Δεν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη λογο τυπογραφικου λαθους στο εγχειριδιο χρησης''

Tι να πω τώρα? ΤΡΑΓΙΚΗ έλλειψη...

Πήρα και εγώ τηλέφωνο εχθές και μου το επιβεβαίωσαν.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να μην έχει την λειτουργία GoTo. Πρέπει να είναι ο μοναδικός δέκτης τελευταίας γενιάς που να μην την υποστηρίζει. Και δεν μιλάμε για απλό δέκτη αλλά με δυνατότητες media player...

Γεια χαρά..με USB Hub το έχει δοκιμάσει κανείς ?
Εννοείται οτι το Hubακι Θα είναι με τροφοδοσία...

Ο δέκτης είναι κορυφαίος τέλεια εικόνα και ήχος και σαν receiver και σαν media player αναπαράγει τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Και μόνο που κάνει DTS downmix είναι κορυφή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να μην αγοράσει τον 250, τώρα που είναι σε προσφορά με 41 από το e-shop.gr, αλλά δυσκολεύομαι και προσπαθώ να βρω δικαιολογίες.

Πείτε μου, όταν συνδέεται μέσω HDMI αλλοιώνει την αναλογία εικόνας 4:3 σε 16:9 ή την διατηρεί (μαύρες μπάρες στα πλάγια/pillarbox);
Εννοώ όταν βλέπουμε κανάλια όπως Mega, Alpha, ΕΤ1 κτλ, αλλά και σε ταινίες.

Και εγώ θέλω να αγοράσω έναν καλό δέκτη με media player και να πώ την αλήθεια είμαι ανάμεσα σε Crypto και Axil .. αλλα αυτή η προσφoρα για τον Crypto είναι φανταστική !

Τον ψήνω για τον αδερφό μου, θα συνδεθεί σε crt, κυρίως για κανάλια αλλά και καμιά ταινία για τα παιδιά περιστασιακά. Από firmware πώς πάει? Βγάζουν καμιά αναβάθμιση πότε-πότε ή έχουν μείνει πίσω?

Έχουν βγάλει μία. Χρειαζόταν βέβαια και ήταν όταν ήταν πολύ καινούριος (όχι πως δεν είναι ακόμα). Στο μέλλον να δούμε τί θα κάνουν, γιατί δεν έχει καλό παρελθόν η Crypto με το θέμα υποστήριξη.

Re: Απάντηση: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να μην αγοράσει τον 250, τώρα που είναι σε προσφορά με 41 από το e-shop.gr, αλλά δυσκολεύομαι και προσπαθώ να βρω δικαιολογίες.

Πείτε μου, όταν συνδέεται μέσω HDMI αλλοιώνει την αναλογία εικόνας 4:3 σε 16:9 ή την διατηρεί (μαύρες μπάρες στα πλάγια/pillarbox);
Εννοώ όταν βλέπουμε κανάλια όπως Mega, Alpha, ΕΤ1 κτλ, αλλά και σε ταινίες.

Τον κωδικό αυτό μπορεί να τον χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε?
Στο κεντρικό του eshop δε βγάζει αυτή τη προσφορά.
Μόνο με newsletter έρχεται?

Και εγώ θέλω να αγοράσω έναν καλό δέκτη με media player και να πώ την αλήθεια είμαι ανάμεσα σε Crypto και Axil .. αλλα αυτή η προσφoρα για τον Crypto είναι φανταστική !

Καποιος απο τους PowerPlus HT1700 Η' Telemax 2857
(υπαρχουν στα Saturn στα 40ε) εχει κατι που δεν το εχει ο Crypto ?
ασχετα απο το DTS. κυριως αν εχουν κατι καλυτερο σε firm.

γιατι δε βρηκα info για καποιον απο τους 2...