Crypto ReDi 250 MP: Δέκτης με DTS

Re: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Καλημέρα.Σκέφτομαι να αγοράσω τον συγκεκριμμένο αποκωδικοποιητή για να τον συνδέσω με τον προτζέκτορά μου ο οποίος έχει είσοδο RCA (κόκκινο-άσπρο-μπλε).Μπορεί κάποιος να ανεβάσει μια φωτο των εξόδων του για να δω εάν μου κάνει;

Θα πάρει 1 ανταπτορα απο Scart-> RCA....μόνο Scart & HDMI έχει εξόδους

Θα πάρει 1 ανταπτορα απο Scart-> RCA....μόνο Scart & HDMI έχει εξόδους
Καλά έκανα και δεν εμπιστεύτηκα την εταιρεία όταν μου είπαν ότι έχει τις εξόδους που θέλω.

Καλά έκανα και δεν εμπιστεύτηκα την εταιρεία όταν μου είπαν ότι έχει τις εξόδους που θέλω.

Το σκαρτ στην ουσια εχει τα σηματα που θες,απλα τα εχει ολα σε ενα κοννεκτορα-το σκαρτ.Απλα παιρνεις ενα ανταπτορα που να βγαζει απο σκαρτ ΕΞΟΔΟΥΣ (προσεξε το αυτο) βιντεο και ηχου.
Υπαρχουν καποιοι ανταπτορες που εχουν επιλογεα για να δινουν εισοδο ή εξοδο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751702

Το σκαρτ στην ουσια εχει τα σηματα που θες,απλα τα εχει ολα σε ενα κοννεκτορα-το σκαρτ.Απλα παιρνεις ενα ανταπτορα που να βγαζει απο σκαρτ ΕΞΟΔΟΥΣ (προσεξε το αυτο) βιντεο και ηχου.
Υπαρχουν καποιοι ανταπτορες που εχουν επιλογεα για να δινουν εισοδο ή εξοδο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751702
Το ξέρω και γι'αυτό τον ρωτησα ακριβώς αυτό,δηλ εαν χρειάζεται ανταπτορας.

Ο δέκτης πέρα απ'το DTS έχει και ελλείψεις.
Δεν έχει έξοδο component για παράδειγμα που πιστεύω θα χρειαζόταν.
Επίσης δε μπορείς να αλλάξεις το aspect ration με κουμπί απ'το remote.
Πρέπει να μπαίνεις στο μενού δηλαδή.

Απάντηση: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

41 απο eshop ενταξει.....μην εχουμε και πολλες απαιτησεις,σε αυτα τα λεφτα αλλοι δινουν sd δεκτη σκετο .Παντως εγω απο δευτερα θα τηλ, στην εταιρια για το θεμα με τις συχνοτητες,αν βγαλω ακρη θα το δουμε!

Re: Απάντηση: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

41 απο eshop ενταξει.....μην εχουμε και πολλες απαιτησεις

Διαφωνώ. Δεν είναι έτσι. Η πραγματική τιμή του δέκτη είναι γύρω στα 70 σύμφωνα με το site της Crypto και κυμαίνεται από 55 έως 65 στα Skroutzoμάγαζα. Επομένως σε αυτή την κατηγορία τιμής πρέπει να έχουμε απαιτήσεις...

Όταν άλλοι HD δέκτες στα 40 Ευρώ κανούργιοι και χωρίς προσφορά έχουν τουλάχιστον τα βασικά, ναι έχουμε απαιτήσεις.

Re: Απάντηση: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Διαφωνώ. Δεν είναι έτσι. Η πραγματική τιμή του δέκτη είναι γύρω στα 70 σύμφωνα με το site της Crypto και κυμαίνεται από 55 έως 65 στα Skroutzoμάγαζα. Επομένως σε αυτή την κατηγορία τιμής πρέπει να έχουμε απαιτήσεις...

Με πρόλαβες!

ενα κουτακι με μια πλακετα ειναι. για να παιζουν τοσοι HD στα 40 , εκει ειναι η πραγματικη τιμη τους.
παντως οσοι θελουν συνδεσεις, ενας απο τους 2 που αναφερω του Saturn εχει τα παντα απο component, optical κλπ.

ενα κουτακι με μια πλακετα ειναι. για να παιζουν τοσοι ενας απο τους 2 που αναφερω του Saturn εχει τα παντα απο component, optical κλπ.

Που τους αναφέρεις?

Το απόγευμα πήρα για έναν συγγενή τον δέκτη και του έριξα μια ματιά στα γρήγορα.

Γρήγορη αλλαγή καναλιών, κυρίως στα της ίδιας συχνότητας. Δεν μπόρεσα να γράψω βίντεο για να τον μετρήσω, επειδή έχω μόνο είσοδο composite και ο δέκτης έχει μόνο SCARTs και HDMI εξόδους, αλλά με το κινητό μέτρησα κάτι παραπάνω από 1 δευτερόλεπτο για ίδιας συχνότητας και κάτι λιγότερο από 2 για διαφορετικής.

Πολλές επιλογές, αλλά το εγχειρίδιο μπορούσε να είναι καλύτερο. Η Crypto δεν έκανε ένα εγχειρίδιο η ίδια, αλλά μετέφρασε του εργοστασίου. Στην Αγγλική γλώσσα του μπορούμε να δούμε και το πραγματικό όνομα του μοντέλου.

Η εικόνα μου φάνηκε καλή και ζωντανή, αλλά σίγουρα δεν είμαι πολύ καλός στο να κρίνω αυτό τον τομέα.

Κακή ήταν όμως η λήψη του. Δεν βρήκε όλα τα κανάλια. Συγκεκριμένα της συχνότητας των Mega, Star. Skai. Δύο σαρώσεις έκανα, αλλά τίποτα. τα έβαλα χειροκίνητα, και το σήμα ήταν στο 50%. και τα υπόλοιπα δεν ήταν καλά, στο 62%. Χωρίς προβλήματα στην εικόνα όμως. Στις περιοχές με προβλήματα στο σήμα καλό θα ήταν να το έχουν υπ´ όψιν.

Ας ελπίσουμε να γίνει θαύμα να ασχοληθεί η Crypto με τις ενημερώσεις και να μας δώσει, όταν βγάλει ο κατασκευαστής, firmware που να βελτιώνει αυτό το θέμα.

Δεν μου άρεσε που έχει μόνο scart και hdmi. Ούτε composite, ούτε component. Δηλαδή ή του ύψους ή του βάθους.

Στο hardware, έχει δύο DDR-2 ram Winbond W9751G6JB-25 800MHz και επεξεργαστή Sunplus SPHE1500.

Ο δέκτης δείχνει ίδιος με τους δέκτες της Sichuan Jiuzhou (Turbo-X, MANHATTAN PLAZA HDT-400). Έχει ίδιο κουτί, πρόσοψη και οθόνη, αλλά δεν χρησιμοποιεί την ίδια ονοματολογία (DTTxxxx), ούτε ίδιο τηλεχειριστήριο.
Το Αγγλικό εγχειρίδιο αναφέρει το πραγματικό όνομα του μοντέλου και η πλακέτα το επιβεβαιώνει. Ο δέκτης φαίνεται ό,τι είναι ο KT-1500CD της Shenzhen Kunteng, μέλος του ομίλου Jiuzhou, δικαιολογώντας έτσι τις ομοιότητες.

Ορίστε η σελίδα του προϊόντος
http://www.szkunteng.com.cn/index.aspx?menuid=12&type=productinfo&lanmuid=26&infoid=116&language=en

Εκείνο που με μπερδεύει είναι ότι έχει ίδιο τηλεχειριστήριο με τους MTC και MICO και παρουσιάζει ασυμβατότητα με κάποιες LG όπως έχει αναφερθεί για τον iQ 750 (MTC). Βέβαια, Κινέζοι είναι και ό,τι θέλουν κάνουν...

Που τους αναφέρεις?

2 σελιδες πριν.ειχα & σκοπο να το κανω edit αλλα...

η o PowerPlus HT1700 Η' o Telemax 2857 ειναι με τις full εξοδους.
δε θυμαμαι ποιος. αν ενδιαφερεται καποιος σοβαρα και θελει να παραγγειλει απο αλλου
θα το τσεκαρω.

Last edited:

Component, composite, scart, HDMI έχει και ο Hyundai 3001, στα 40 Ευρώ. Αλλά όχι έξοδο οπτικής.
Λίγο off topic βέβαια.

Και κάτι άλλο που παρατήρησα. Κατά την εγγραφή(PVR) το σύμβολο REC στα δεξιά υπάρχει τρόπος να μη φαίνεται?
Δε βρήκα πώς!

στην μπροστινη οψη εχει οθονη για να προβαλλει το νουμερο του καναλιου???

Απάντηση: Re: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Γρήγορη αλλαγή καναλιών, κυρίως στα της ίδιας συχνότητας. Δεν μπόρεσα να γράψω βίντεο για να τον μετρήσω, επειδή έχω μόνο είσοδο composite και ο δέκτης έχει μόνο SCARTs και HDMI εξόδους, αλλά με το κινητό μέτρησα κάτι παραπάνω από 1 δευτερόλεπτο για ίδιας συχνότητας και κάτι λιγότερο από 2 για διαφορετικής.
Ο F&U DTR2205 ήταν ο πιο γρήγορος δέκτης μέχρι στιγμής. Εγώ που τον έχω έχω μετρήσει αρκετές φορές με το κινητό μου την αλλαγή ΑΝΤ1-STAR που τα έχω διαδοχικά, είναι mpeg4 άρα είναι πιο αργά στην αλλαγή καναλιών και είναι σε διαφορετικές συχνότητες. Πάντα μου βγαίνει 1,6 με 1,7 δευτερόλεπτα. Δηλαδή ο ίδιος περίπου χρόνος με τον CRYPTO. Το μεγαλύτερο κάστρο του F&U φαίνεται οτι πέφτει. Βέβαια δεν ξέρουμε τι γίνεται στην λήψη και στην ποιότητα εικόνας, που και εκεί έχει καλή φήμη. Ώς προς τον τομέα media player βέβαια μην τα συζητάμε. Υπάρχει χάος.

Last edited: