Re: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS
Το απόγευμα πήρα για έναν συγγενή τον δέκτη και του έριξα μια ματιά στα γρήγορα.
Γρήγορη αλλαγή καναλιών, κυρίως στα της ίδιας συχνότητας. Δεν μπόρεσα να γράψω βίντεο για να τον μετρήσω, επειδή έχω μόνο είσοδο composite και ο δέκτης έχει μόνο SCARTs και HDMI εξόδους, αλλά με το κινητό μέτρησα κάτι παραπάνω από 1 δευτερόλεπτο για ίδιας συχνότητας και κάτι λιγότερο από 2 για διαφορετικής.
Πολλές επιλογές, αλλά το εγχειρίδιο μπορούσε να είναι καλύτερο. Η Crypto δεν έκανε ένα εγχειρίδιο η ίδια, αλλά μετέφρασε του εργοστασίου. Στην Αγγλική γλώσσα του μπορούμε να δούμε και το πραγματικό όνομα του μοντέλου.
Η εικόνα μου φάνηκε καλή και ζωντανή, αλλά σίγουρα δεν είμαι πολύ καλός στο να κρίνω αυτό τον τομέα.
Κακή ήταν όμως η λήψη του. Δεν βρήκε όλα τα κανάλια. Συγκεκριμένα της συχνότητας των Mega, Star. Skai. Δύο σαρώσεις έκανα, αλλά τίποτα. τα έβαλα χειροκίνητα, και το σήμα ήταν στο 50%. και τα υπόλοιπα δεν ήταν καλά, στο 62%. Χωρίς προβλήματα στην εικόνα όμως. Στις περιοχές με προβλήματα στο σήμα καλό θα ήταν να το έχουν υπ´ όψιν.
Ας ελπίσουμε να γίνει θαύμα να ασχοληθεί η Crypto με τις ενημερώσεις και να μας δώσει, όταν βγάλει ο κατασκευαστής, firmware που να βελτιώνει αυτό το θέμα.
Δεν μου άρεσε που έχει μόνο scart και hdmi. Ούτε composite, ούτε component. Δηλαδή ή του ύψους ή του βάθους.
Στο hardware, έχει δύο DDR-2 ram Winbond W9751G6JB-25 800MHz και επεξεργαστή Sunplus SPHE1500.
Ο δέκτης δείχνει ίδιος με τους δέκτες της Sichuan Jiuzhou (Turbo-X, MANHATTAN PLAZA HDT-400). Έχει ίδιο κουτί, πρόσοψη και οθόνη, αλλά δεν χρησιμοποιεί την ίδια ονοματολογία (DTTxxxx), ούτε ίδιο τηλεχειριστήριο.
Το Αγγλικό εγχειρίδιο αναφέρει το πραγματικό όνομα του μοντέλου και η πλακέτα το επιβεβαιώνει. Ο δέκτης φαίνεται ό,τι είναι ο KT-1500CD της Shenzhen Kunteng, μέλος του ομίλου Jiuzhou, δικαιολογώντας έτσι τις ομοιότητες.
Ορίστε η σελίδα του προϊόντος
http://www.szkunteng.com.cn/index.aspx?menuid=12&type=productinfo&lanmuid=26&infoid=116&language=en
Εκείνο που με μπερδεύει είναι ότι έχει ίδιο τηλεχειριστήριο με τους MTC και MICO και παρουσιάζει ασυμβατότητα με κάποιες LG όπως έχει αναφερθεί για τον iQ 750 (MTC). Βέβαια, Κινέζοι είναι και ό,τι θέλουν κάνουν...