Crystal Audio CDVB-HD

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Είναι γεγονός πως τα tuners των τηλεοράσεων πιάνουν πολύ πιο ευκολα σήμα από τους εξωτερικους δέκτες. Παίξε λίγο με την κεραία. :)

Δυστυχώς!

Αργυρούπολη (Αττικής) 5ος όροφος, κεραία με οπτική επαφή προς Υμηττό, τα αναλογικά άψογα - πλην του star που έχει ένα ανεπαίσθητο είδωλο - (με samsung 40LEχχχχ) ο crystal βρίσκει μόνο τα γνωστά 4 στον αυτόματο συντονισμό, στον χειροκίνητο 4 ιδιωτικά στο 46 και μία και μοναδική φορά βρήκε τα κρατικά, τη βουλή και 3-4 ραδιόφωνα.

Στον τρίτο, μια sony 40" συντονίζει στα πάντα, αν και λόγω του οριακού σήματος όταν φυσάει δυνατά και κινείται η κεραία, κάνει κανένα περιστασιακό "πιξέλιασμα". Το ίδιο και μια 26" LG.

Οι "εξωτερικοί δέκτες" θα έπιαναν το ίδιο καλό σήμα με τις τηλεοράσεις, αν είχαν κανένα tuner της προκοπής.
Επειδή τα tuner όμως είναι αναλογικά "ζώα" άρα ακριβά, βάζουμε ένα στοιχειώδες που είναι για τα πανηγύρια.

Λάθος μου, βρέθηκα με 65 ευρώ πεταμένα.

Απορία: Οι συμφορουμίτες με την καμπάνα εικόνα, που μένετε? κάτω από τις κεραίες?
Έχουμε σχετικά χαμηλό σήμα τα νότια προάστια της Αττικής, αλλά δεν είμαστε και στο Καλπάκι της Πίνδου.

Φταίω κι εγώ, γιατί μέσα στον ορυμαγδό μηνυμάτων για το τηλεκοντρόλ, τα μενου, για τον αν παίζει ματρόσκες και αν κάνει DTS passtrough, δεν είδα αυτό:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1504963&postcount=233

όπου φαίνεται ότι δυστυχώς δεν κάνει το βασικό: Να πιάνει τηλεόραση.

Η δε απάντηση, ότι ο αποκωδικοποιητής "τραβάει" ποσοστό του σηματος από την κεραία, είναι όλα τα λεφτά.
Δεν είναι δηλαδή το tuner σωστά τερματισμένο και επιβαρύνει άσκοπα τους ενισχυτές?
Ελπίζω να παρανόησε απλώς ο συμφορουμίτης και να μην του είπε τέτοιο πράγμα τεχνικός.

Όσο για την προτροπή να βάλει εσωτερική κεραία με ενισχυτή μες στο σπίτι...

Αλλά είπαμε: Δικό μου το λάθος, έπρεπε να έχω διαβάσει προσεχτικότερα ΌΛΑ τα μηνύματα.
Που να φανταστώ όμως ότι εν έτει 2010 υπάρχει tuner που δεν συντονίζει μέσα στην Αθήνα.

Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Το θεμα ληψης των επιγειων ψηφιακων καναλιων ειδικοτερα σε συνδυασμο με την αναλογικη ληψη , ειναι πολυ συνθετο και θελει λιγο ψαξιμο παραπανω ,ειδικα στον τροπο εγκαταστασης (αυτονομη-κεντρικη) και τα παρελκομενα εξαρτηματα( καλωδια,splitter κτλ). Το υπερβολικο σημα δεν ειναι παντα καλο, οπως και το loop through δεν ειναι καλο.Ενημερωτικα, ο δικος μου δεκτης (κεντρο Αθηνας-αυτονομη κεραια) ενας Νικαια(αυτονομη σε ισογεια μονοκατοικια χωρις οπτικη επαφη λογω των γυρω πολυκατοικιων) και αλλος ενας Κερατσινι(κεντρικη πολυκατοικιας) , παιζουν καμπανα!!!!
Ενα καλο τεχνικο αρθρο που θα λυσει καποιες αποριες ειναι ΕΔΩ

Last edited:
Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Το θεμα ληψης των επιγειων ψηφιακων καναλιων ειδικοτερα σε συνδυασμο με την αναλογικη ληψη , ειναι πολυ συνθετο και θελει λιγο ψαξιμο παραπανω ,ειδικα στον τροπο εγκαταστασης (αυτονομη-κεντρικη) και τα παρελκομενα εξαρτηματα( καλωδια,splitter κτλ). Το υπερβολικο σημα δεν ειναι παντα καλο, οπως και το loop through δεν ειναι καλο.Ενημερωτικα, ο δικος μου δεκτης (κεντρο Αθηνας-αυτονομη κεραια) ενας Νικαια(αυτονομη σε ισογεια μονοκατοικια χωρις οπτικη επαφη λογω των γυρω πολυκατοικιων) και αλλος ενας Κερατσινι(κεντρικη πολυκατοικιας) , παιζουν καμπανα!!!!
Ενα καλο τεχνικο αρθρο που θα λυσει καποιες αποριες ειναι ΕΔΩ

Όχι δεν είναι καθόλου σύνθετο. Ή έχεις tuner με ευαισθησία της προκοπής ή όχι.
Δεν έκανα εγκατάσταση κεραίας εξ αρχής, στην υπάρχουσα το σύνδεσα, αντί της TV (όπως προτείνει και το "τεχνικό")
Άλλωστε στην παράγραφο "ευαισθησία δεκτών" λέει ότι ακριβώς κι εγώ. Yπάρχουν tuners και tuners, δεν είναι όλα το ίδιο.

Καλό το "τεχνικό" άρθρο, αλλά για τον μπαρμπα Μήτσο το μανάβη, όχι για μένα που υπήρξα και ραδιοερασιτέχνης.

Και μιας και μιλάμε για τεχνικά, τι ευαισθησία έχει άραγε ο δέκτης?

Η δική μας εγκατάσταση δεν σκίζει μεν, είναι υπεραρκετή για τα tuner των τηλεοράσεων δε.

Μακάρι να είχαμε πολύ δυνατό σήμα και να τον υπεροδηγούσαμε το δέκτη, αυτό λύνεται εύκολα με μερικές αντιστάσεις και -πιθανώς έναν πυκνωτή κι ένα πηνίο.

Υποψιάζομαι ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με όλους τους δέκτες αυτής της κατηγορίας τιμής, μιας και οι λειτουργίες media player κλπ είναι μια υπόθεση που φτηναίνει κάθε 6 μήνες με την έλευση πιο γρήγορων, φθηνότερων τσιπ, αλλά το tuner σαν αναλογικό κομμάτι που είναι, κοστίζει και θα κοστίζει πάντα για να φτιαχτεί καλά.

Αυτό μας έλειπε με την "πρόοδο" της ψηφιακής TV να ξαναλύνουμε προβλήματα της 10ετίας του 70 (αδύναμο σήμα, κακοί δέκτες).

Δεν ξέρω τι ένταση σήματος έχουν στη Νίκαια και στο Κερατσίνι, πάντως για εμάς εδώ ο δέκτης δεν αρκεί.
Αλλοίμονο αν δεν έπιανε και στο κέντρο. Εκεί έχουμε το ισχυρότερο σήμα όλης της Αττικής

Είναι τεράστιο λάθος η αγορά του χωρίς προηγούμενη δοκιμή. Στο κατάστημα της περιοχής θα τον πήγαινα πίσω και θα έπαιρνα έναν άλλο, με καλύτερο tuner - φυσικά ακριβότερο, αλλά δεν γνεται αλλιώς

Απορία: Στην Αθήνα δεν είναι η εταιρία? Πριν αρχίσουμε να πουλάμε ταχυδρομικά, κάνουμε και καμμιά δοκιμή σε διάφορες περιοχές, όχι μόνο κάτω απο τον Υμηττό.

Last edited:

Μπορεις να επιστρεψεις τον δεκτη μεσα σε μια 7 ή 15 ή και ακομα σε 30 ημερες (σε μερικα καταστηματα) και να παρεις τα χρηματα σου πισω.

Μην ειναι τοσο αυστηρος. Δυστυχως τα μηχανηματα δεν ειναι παντα τα ιδια. Εχω 2 TV LG LH**** και η μια πιανει μια χαρα ενω η αλλη μια πιανει και μια οχι.

Kαλημέρα σε όλους.

Κε Τυροβολά, γιατί χάνετε χρόνο "φωνάζοντας" και ισοπεδώνοντας ένα προϊόν που η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών του είναι απόλυτα ικανοποιημένη, ενώ θα μπορούσατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με το service μας (210.6134767) ωστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα;

Όπως και να έχει το θέμα, θα εξυπηρετηθείτε κι εσείς με τον καλύτερο τρόπο όπως όλοι όσοι αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα... :)

Συγνώμη αλλά μάλλον σας έχει φύγει το καλώδιο απο την κεραία για να μην έχετε σήμα! Εγώ στο διαμέρισμα της φίλης μου στο Αιγάλεω το έβαλα με εσωτερική κεραία η οποία κοιτάει τον τοίχο και τα βρήκε όλα. Πρίν, η τηλεώραση ήταν σαν χριστουγενιάτικο τοπίο (όλο χιόνια). Δεν δουλεύει σε εσάς με εξωτερικη???? Ψάξτε λίγο το ενδεχόμενο το καλώδιο της κεραίας να ξεραθεί - κοπεί απο τον ήλιο στην ταράτσα ή ακόμα και κάποια μπρίζα διέλευσης να έχει λάθος συνδεσμολογία... Συμβαίνουν αυτά σε πολυκατοικίες...
Επίσης στο δικό μου σπίτι στό μενίδι που έχω τον παλιό crystal αudio πιάνει μια χαρά με την κεραία του σπιτιού. Α! και δεν έκανα κάν τον κόπο να την γυρίσω στην Αίγινα κοιτάω κ εγώ Υμητό.
Όσο για την εξασθένιση του σήματος αυτό συμβαίνει όταν περνάει το σήμα απο μια συσκευή, ακόμα και απο μία ένωση. Π.Χ απο μπρίζα σε μπρίζα. Συνεπώς ακόμα και στο κτήριο καμία μπρίζα για κεραία δεν είναι ίδια με την άλλη.

Kαλημέρα σε όλους.

Κε Τυροβολά, γιατί χάνετε χρόνο "φωνάζοντας" και ισοπεδώνοντας ένα προϊόν που η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών του είναι απόλυτα ικανοποιημένη, ενώ θα μπορούσατε να μιλήσετε τηλεφωνικά με το service μας (210.6134767) ωστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα;

Όπως και να έχει το θέμα, θα εξυπηρετηθείτε κι εσείς με τον καλύτερο τρόπο όπως όλοι όσοι αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα... :)

Δεν φωνάζω αγαπητέ. Και κυρίως δεν ισοπεδώνω. Αναφέρω πολύ συγκεκριμένα πράγματα, επώνυμα (τα πλήρη στοιχεία μου είναι στη διάθεση της διαχείρησης από χτες το βράδυ) και με αίσθημα ευθύνης.

Κανένα επιχείρημα σε αυτά που σας γράφω - τεχνικό, όχι γενικότητες - έχετε να αντιτάξετε?
Δεν μας λέτε καλύτερα - αν θέλετε να τα σχόλιά σας να είναι πιο εποικοδομητικά- ποιά είναι η ονομαστική ευαισθησία - περιοχή λειτουργίας- σε dbm του δέκτη?

Τι να το κάνω το service? Να μου βάλει καλύτερο tuner?

Αδιαφορώ αν η "συντριπτική πλειοψηφία" είναι ευχαριστημένη. Στη δική μου περιοχή και στη δική μου εγκατάσταση είναι παρασάγγας κατώτερο σε λήψη από μια τηλεόραση.

Κι αυτό δεν αλλάζει, είτε έχετε 50 είτε 50.000 ευχαριστημένους πελάτες.

Φίλτατε johnyant, όχι δεν μου έχει φύγει το καλώδιο από την κεραία.
Δοκίμασα και με την τηλεόραση τροφοδοτούμενη με
RF από τον αποκωδικοποιητή, πιάνει βέβαια μόνο τα 4 παλιά MPEG-2 αλλά άριστα, όχι με "πιξέλιασμα" όπως ο crystal.

Αγαπητέ κε. Τυροβολά,

Καλησπέρα κι από εμένα. Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να δώσω μια απάντηση.

1.Τα όσα αναφέρετε περί ποιότητας λήψης των εξωτερικών αποκωδικοποιητών σε σχέση με τους ενσωματωμένους δέκτες των τηλεοράσεων, δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Πράγματι, οι ενσωματωμένοι δέκτες, έχουν επί το πλείστον καλύτερη λήψη από τους εξωτερικούς, ειδικά στην κατηγορία τιμής που αναφερόμαστε.

2. Ως προς την ποιότητα λήψης, δεν είναι δεδομένο ούτε εγγυημένο από την Digea πως το σήμα είναι εξίσου ισχυρό σε όλες τις περιοχές. Η ισχύς σήματος και η ποιότητα κάλυψης βρίσκονται ακόμη σε φάση βελτιστοποίησης. Σαφώς και ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα λήψης στην περίπτωσή σας, εκτός αν το έχετε αποκλείσει με κάποιο τρόπο (αναφέρομαι πάντα στην περίπτωση εξωτερικού αποκωδικοποιητή MPEG-4).

3. Ως Crystal Audio, σκοπός μας ήταν να κατασκευάσουμε τον καλύτερο ποιοτικά αποκωδικοποιητή στην κατηγορία τιμής του. Βάσει των δοκιμών μας σε σχέση με μοντέλα του ανταγωνισμού, το έχουμε καταφέρει. Φυσικά - υπογραμμίζω και πάλι - είναι ένας αποκωδικοποιητής που ανήκει στην προσιτή κατηγορία και έτσι θέλουμε να μείνει, αφού απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό εκείνο, που δεν επιθυμεί να υπερβεί αυτό το όριο τιμής. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε λογής πρόταση βελτίωσης και θα την μελετήσουμε πολύ σοβαρά για το επόμενο προϊόν μας, αρκεί να τοποθετείται στα λογικά πλαίσια κόστους που επιθυμούμε και εμείς.

4. Ας μην αποκλείουμε το όποιο ενδεχόμενο τεχνικό πρόβλημα. Αν ο αποκωδικοποιητής σας αντιμετωπίζει το πρόβλημα λήψης που αναφέρετε, δεν έχετε παρά να περάσετε από την εταιρία μας για ένα check-up. Ο αποκωδικοποιητής σας ενδέχεται να αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό θέμα που δεν έχει πέσει στην αντίληψή σας.
Θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε και από κοντά (όπως έχει ήδη γίνει με πολλά αγαπητά μέλη του AVClub :smile:) και να βεβαιώσουμε την καλή ή μη λειτουργία του αποκωδικοποιητή σας. Εναλλακτικά,αν δεν σας είναι εύκολο να περάσετε από εδώ, μπορείτε να μας αποστείλετε τον αποκωδικοποιητή με ταχυδρομικό μέσο της επιλογής σας.

Φιλικά,

Βασίλης Βαλιμίτης -bye-

Last edited by a moderator:

Θα ηθελα και εγω μια "βοηθεια" σχετικα με 1 προβλημα που εχω με το μηχανημα .
Σαν αποκωδικοποιητης ολα ΟΚ.
Σαν Media Player εχω ενα προβλημα με καποια αρχεια mkv .
Το μηχανημα τα αναπαραγει αλλα ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ .
Εχω εικονα κανονικα αλλα οχι ηχο .
Η διασυνδεση με την τηλεόραση μου ( sony 40' lcd KDL 40V2500 ) ειναι μεσω HDMI cable .
Δοκιμασα και με αλλαγες ( PCM , ΕΚΤΟΣ , Ακατερ ).
Τελευταια μου δοκιμη με το The.Collector.2009.1080p.BluRay.X264-AMIABLE.mkv
[Video: MPEG4 Video (H264) 1920x800 23.98fps [Video] / / Audio: DTS 48000Hz 6ch [Audio]]
Σε avi αρχεια ολα OK .

* Στο Pc και στο popcorn hour A110 που εχω στο αλλο δωματιο παιζει μια χαρα *
Καποια βοηθεια ? ?

Info για το audio της ταινιας :
Audio
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Codec ID : A_DTS
Duration : 1h 29mn
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 24 bits
Stream size : 972 MiB (14%)
Title : English DTS 1509kbps
Language : English

Last edited:

Παιδιά γειά σας σε όλους.
Μια διευκρίνηση που δεν εχει αναφερθει μέχρι τώρα.
Σε αναπαραγωγή video files έχει δυνατότητα resume η πατώντας stop και start ξεκινάει από την αρχή???????

Ναι έχει αυτή τη δυνατότητα ακόμα και αν βγεις από το μενού των αρχείων αναπαραγωγής video.

Θα ηθελα και εγω μια "βοηθεια" σχετικα με 1 προβλημα που εχω με το μηχανημα .
Σαν αποκωδικοποιητης ολα ΟΚ.
Σαν Media Player εχω ενα προβλημα με καποια αρχεια mkv .
Το μηχανημα τα αναπαραγει αλλα ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ .
Εχω εικονα κανονικα αλλα οχι ηχο .
Η διασυνδεση με την τηλεόραση μου ( sony 40' lcd KDL 40V2500 ) ειναι μεσω HDMI cable .
Δοκιμασα και με αλλαγες ( PCM , ΕΚΤΟΣ , Ακατερ ).
Τελευταια μου δοκιμη με το The.Collector.2009.1080p.BluRay.X264-AMIABLE.mkv
[Video: MPEG4 Video (H264) 1920x800 23.98fps [Video] / / Audio: DTS 48000Hz 6ch [Audio]]
Σε avi ολα OK .

* Στο Pc και στο popcorn hour A110 που εχω στο αλλο δωματιο παιζει μια χαρα *
Καποια βοηθεια ? ?

Info για το audio της ταινιας :
Audio
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Codec ID : A_DTS
Duration : 1h 29mn
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 24 bits
Stream size : 972 MiB (14%)
Title : English DTS 1509kbps
Language : English

Καλησπέρα!

Από τα όσα δηλώνεις, η ταινία που αναπαράγεις έχει μπάντα ήχου DTS. Τόσο η τηλεόρασή σου όσο και ο αποκωδικοποιητής, είναι συσκευές συμβατές με Dolby και όχι με DTS downmix.
Άρα μπορείς να έχεις στεροφωνικό αλλά και απευθείας (ακατέργαστο ήχο) Dolby 5.1, αλλά όχι DTS.
Από την άλλη, ο αποκωδικοποιητής εξάγει το DTS ακατέργαστο (ανάλογα με την επιλογή σου από το μενού), αλλά η τηλεόρασή σου δεν μπορεί να το μετατρέψει σε stereo.

-bye-

Last edited:

Thanks για την πικρα

Εγώ από περιοχή της Έδεσσας με άσχημη αναλογική λήψη. Με τον δέκτη δεν έχω πρόβλημα τόσο στην εικόνα όσο και σε διακοπές σήματος.

Μήπως ο φίλος μας απλά έχει ένα μηχάνημα με χαλασμένο δέκτη;

Thanks για την πικρα

:smile: E, όχι και πίκρα... Να 'ταν αυτά τα προβλήματα του κοσμάκη... :o

Πάντως αν δεις κι εδώ στην ενότητα "Επεξεργασία Ήχου", αναφέρεται μόνο η μετατροπή του Dolby AC3 (5.1) σε stereo.

Να είσαι καλά! -bye-

:smile: E, όχι και πίκρα... Να 'ταν αυτά τα προβλήματα του κοσμάκη... :o

Πάντως αν δεις κι εδώ στην ενότητα "Επεξεργασία Ήχου", αναφέρεται μόνο η μετατροπή του Dolby AC3 (5.1) σε stereo.

Να είσαι καλά! -bye-

Μπα το πικρα ειναι για την επιπλεον εργασια .... αντε βρες AC3 και μπηχτο μεσα με το mkvmerge gui
Βρηκαμε δουλεια τωρα ...

χαχαχαχαχαχα

Μπα το πικρα ειναι για την επιπλεον εργασια .... αντε βρες AC3 και μπηχτο μεσα με το mkvmerge gui
Βρηκαμε δουλεια τωρα ...

χαχαχαχαχαχα

Ωχχχχ... :flipout:

Τι να πω...; Υπομονή! :grinning-smiley-043

Αγαπητέ κε. Τυροβολά,

Καλησπέρα κι από εμένα. Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να δώσω μια απάντηση.

1.Τα όσα αναφέρετε περί ποιότητας λήψης των εξωτερικών αποκωδικοποιητών σε σχέση με τους ενσωματωμένους δέκτες των τηλεοράσεων, δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Πράγματι, οι ενσωματωμένοι δέκτες, έχουν επί το πλείστον καλύτερη λήψη από τους εξωτερικούς, ειδικά στην κατηγορία τιμής που αναφερόμαστε.

2. Ως προς την ποιότητα λήψης, δεν είναι δεδομένο ούτε εγγυημένο από την Digea πως το σήμα είναι εξίσου ισχυρό σε όλες τις περιοχές. Η ισχύς σήματος και η ποιότητα κάλυψης βρίσκονται ακόμη σε φάση βελτιστοποίησης. Σαφώς και ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα λήψης στην περίπτωσή σας, εκτός αν το έχετε αποκλείσει με κάποιο τρόπο (αναφέρομαι πάντα στην περίπτωση εξωτερικού αποκωδικοποιητή MPEG-4).

3. Ως Crystal Audio, σκοπός μας ήταν να κατασκευάσουμε τον καλύτερο ποιοτικά αποκωδικοποιητή στην κατηγορία τιμής του. Βάσει των δοκιμών μας σε σχέση με μοντέλα του ανταγωνισμού, το έχουμε καταφέρει. Φυσικά - υπογραμμίζω και πάλι - είναι ένας αποκωδικοποιητής που ανήκει στην προσιτή κατηγορία και έτσι θέλουμε να μείνει, αφού απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό εκείνο, που δεν επιθυμεί να υπερβεί αυτό το όριο τιμής. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε λογής πρόταση βελτίωσης και θα την μελετήσουμε πολύ σοβαρά για το επόμενο προϊόν μας, αρκεί να τοποθετείται στα λογικά πλαίσια κόστους που επιθυμούμε και εμείς.

4. Ας μην αποκλείουμε το όποιο ενδεχόμενο τεχνικό πρόβλημα. Αν ο αποκωδικοποιητής σας αντιμετωπίζει το πρόβλημα λήψης που αναφέρετε, δεν έχετε παρά να περάσετε από την εταιρία μας για ένα check-up. Ο αποκωδικοποιητής σας ενδέχεται να αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό θέμα που δεν έχει πέσει στην αντίληψή σας.
Θα είναι χαρά μας να σας γνωρίσουμε και από κοντά (όπως έχει ήδη γίνει με πολλά αγαπητά μέλη του AVClub :smile:) και να βεβαιώσουμε την καλή ή μη λειτουργία του αποκωδικοποιητή σας. Εναλλακτικά,αν δεν σας είναι εύκολο να περάσετε από εδώ, μπορείτε να μας αποστείλετε τον αποκωδικοποιητή με ταχυδρομικό μέσο της επιλογής σας.

Φιλικά,

Βασίλης Βαλιμίτης -bye-

Ευχαριστώ για την απάντηση αγαπητέ, εννοείται ότι θα σας τον στείλω, δεν είναι υποχρεωτικό όμως να με ενθουσιάζει η ιδέα να επιβαρυνθώ και τα επιπλέον ταχυδρομικά, πέρα από τις ώρες που έφαγα ήδη χτες.

Όσο για το 4, δεν έχω - φυσικά - τη δυνατότητα να κάνω συγκριτική δοκιμή αποκωδικοποιητών, άποψή μου είναι ότι ένα μηχάνημα που απευθύνεται αδιακρίτως σε όλους, πρέπει από άποψη λήψης να βρίσκεται στο επίπεδο του ντε φακτο στάνταρ - που είναι η μέση τηλεόραση.

Σε αντίθετη περίπτωση αυτό πρέπει να αναφέρεται ρητά.

Απλή πληροφορία, που εμένα τουλάχιστον θα με είχε αποτρέψει από την αγορά και την ταλαιπωρία και θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.

Άσχετα με τον αν η digea πρέπει ή όχι να βελτιώσει το σήμα της, αυτές - δοκίμασα και 3η σήμερα σε MPEG4, πέρα από τις 2 του γείτονα - δουλεύουν.

Τις 2 τις κουβάλησα και στον 5ο κιόλας, μπας και για κάποιο σατανικό λόγο ο 3ος έχει καλύτερο σήμα από τον 5ο (που δεν έχει: στα αναλογικά είχαμε πάντα συγκρίσιμη λήψη, άρα από άποψη δυναμικότητας η εγκατάσταση είναι εντάξει)
Δεν έκανα τον κόπο να κουβαλήσω και την τρίτη, στην ίδια γραμμή παίζει με την άλλη, δεν θα άλλαζε κάτι.

Τελευταία ελπίδα, να μην είναι τόσο χαλια το tuner, είναι να έχει ξεκολήσει το καλώδιο που οδηγεί στο tuner από το RF in, χωρίς όμως να έχει πειραχτεί αυτό που δίνει στο RF out, γιατί από κει "περνάει" το σήμα.
Μικρή πιθανότητα μεν, αλλά για να δούμε..

Μόνο μην ακούσω τίποτα προτάσεις για εσωτερικές κεραίες όπως στον άλλο συμπάσχοντα μερικές σελίδες πιο πίσω..

Μπορεις να επιστρεψεις τον δεκτη μεσα σε μια 7 ή 15 ή και ακομα σε 30 ημερες (σε μερικα καταστηματα) και να παρεις τα χρηματα σου πισω.

Μην ειναι τοσο αυστηρος. Δυστυχως τα μηχανηματα δεν ειναι παντα τα ιδια. Εχω 2 TV LG LH**** και η μια πιανει μια χαρα ενω η αλλη μια πιανει και μια οχι.

Αντίθετα φίλτατε, προτείνω να γίνεις εσύ αυστηρότερος και να επιστρέψεις αυτή που δεν πιάνει σωστά.
Την πλήρωσες υποθέτω, δεν στην έκαναν δώρο?

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη. :)

Τα μοντέλα που υπάρχουν είναι:

Το HD μοντέλο: CDVB-HD που μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο μόνο στην εταιρεία μας και
τα SD μοντέλα: CD-SD και CD-SDR που τα βρίσκετε μόνο στον Κωτσόβολο.
Να σημειώσω εδώ πως τα ίδια SD μοντέλα μπορείτε να τα βρείτε και σε άλλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών αλλά με άλλους κωδικούς. Γιαυτό και η... ποικιλία στους κωδικούς.

Ο CD-HDR είναι το πρόηγούμενο μοντέλο HD που πλέον έχει εξαντληθει.

PVR έχουν όλα τα μοντέλα αλλά μόνο ο HD έχει δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων ταινιών.

Οι λήψεις αναβαθμίσεων γίνεται από εδώ.
Δηλ. να υποθεσω οτι τα μοντελα που δεν αναπαραγουν αρχεια βιντεο οτι δεν αναπαραγουν και τα αρχεια που εγγραφονται στο δισκο?