Crystal Audio CDVB-HD

Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Ναι, έχεις δίκιο για τις πωλήσεις.

Ως καταναλωτής θα ήθελα να μπορούσα να παρουσιάσω την γνώμη/ανάγκες μου στην βιομηχανία. Κάτι όπως κάνουν οι μεγάλες εταιρίες με τα websites τους, που ζητούν τη γνώμη σου μετά την περιήγησή σου σε αυτό.

Για τον νέο HD δέκτη δημιουργήσατε ερωτηματολόγιο προς κάποιους πελάτες ή θέμα φόρουμ για την επιλογή του, ή ήταν εντελώς άλλοι οι λόγοι που οδήγησαν στην αλλαγή του μοντέλου;

Ηταν άλλοι οι λόγοι που οδήγησαν στην αντικατάσταση. Αλλά σαφώς και τα παραπάνω features του νέου μοντέλου προέκυψαν από τις προτάσεις των μελών εδώ. :)

Last edited:

Βέβαια όμως θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργηθεί και μια hi-end σειρά προιόντων όπως και στα ηχεία ένα πράγμα.Δηλαδή όσοι ενδιαφέρονται και μπορούν να διαθέσουν ένα επιπλέον ποσό να μπορούν να έχουν κάτι εξαιρετικό όσον αφορά και την ποιότητα εικόνας,ήχου κτλπ.

Βέβαια όμως θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργηθεί και μια hi-end σειρά προιόντων όπως και στα ηχεία ένα πράγμα.Δηλαδή όσοι ενδιαφέρονται και μπορούν να διαθέσουν ένα επιπλέον ποσό να μπορούν να έχουν κάτι εξαιρετικό όσον αφορά και την ποιότητα εικόνας,ήχου κτλπ.

Σαφέστατα! Αλλά μεγάλο κόστος-ρίσκο για την εποχή. Όχι πως έχει αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο... Η εταιρεία είναι καινούρια σε αυτες τις κατηγορίες προϊόντων. Η πείρα προηγείται του Hi-End. :)

Σίγουρα,και συμφωνώ απόλυτα.Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές βέβαια....οι δυνατότητες είναι απεριόριστες...πχ ένα ''media box'' που να τα έχει όλα μέσα...γύρω στα 250 ευρώ χωρίς να γνωρίζω,νομίζω ότι μπορεί να συνδιάζει media player + dvb-t (t2) tuner.Βέβαια δεν είναι εποχή που ''σηκώνει'' πολλές δοκιμές μιας και το αγοραστικό κοινό σε κάτι εξειδικευμένο δεν είναι ευρύ.

Καλημέρα!
Το έχουμε σκεφτεί να ανοίξουμε ένα παρόμοιο θέμα για μια multimedia συσκευή - ψηφιακό δέκτη. Λογικά όμως θα πρέπει να έχουμε ένα "ψυχολογικό" όριο τιμής για το προϊόν (πχ 250 euro) κι έπειτα ένα σεβαστό αριθμό προπαραγγελιών.

Είδωμεν... κάτι μπορεί να γίνει σύντομα. :)

Καλέ μας Tek_Killa!

Επειδή ψάχνω για DVB+media player + Δικτυο και θα προτιμούσα να
παρω κάτι crystal, υπάρχει κάτι τετοιο στα σχέδιά σας στο άμεσο μέλλον (πχ σε 1-2 μήνες);

Καλέ μας Tek_Killa!

Επειδή ψάχνω για DVB+media player + Δικτυο και θα προτιμούσα να
παρω κάτι crystal, υπάρχει κάτι τετοιο στα σχέδιά σας στο άμεσο μέλλον (πχ σε 1-2 μήνες);

Καλημέρα! Για το άμεσο μέλλον όχι φίλε μου... Είδωμεν...

Εντελώς ενημερωτικά, απλά επειδή πριν μερικές σελίδες τέθηκε το ερώτημα της ευαισθησίας των tuner, έβαλα μια σελίδα των τεχνικών χαρακτηριστικών του Turbo-X SD-1000 στο θέμα του στο φόρουμ
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1055991501&postcount=103

Last edited:
Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Παιδια καλησπερα.
Επειδη εχω ψιλοκαταληξει να αγορασω τον δεκτη αυτο , με προβληματιζουν 2 πραγματα!
Εχει καποιος τσεκαρει αν σηκωνει (βλεπει) εξωτερικους σκληρους 2,5 της ταξεως των 750 GB η' 1 TB χωρις τροφοδοσια?
Π.Χ εγω εχω ενα WD 750 GB My passport και ενα iOmega 1 ΤΒ
Θα τους βλεπει?
Επισης σχετικα με το DTS ξερετε αν σε μελλοντικο Firmware Update θα λυθει και να κανει DownMix σε Stereo?
Τhanks!

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Παιδια καλησπερα.
Επειδη εχω ψιλοκαταληξει να αγορασω τον δεκτη αυτο , με προβληματιζουν 2 πραγματα!
Εχει καποιος τσεκαρει αν σηκωνει (βλεπει) εξωτερικους σκληρους 2,5 της ταξεως των 750 GB η' 1 TB χωρις τροφοδοσια?
Θα τους βλεπει?
Επισης σχετικα με το DTS ξερετε αν σε μελλοντικο Firmware Update θα λυθει και να κανει DownMix σε Stereo?
Τhanks!

Εχω δοκιμασει Passport 500GB και LG 320 GB ολα τελεια !!
Αυτη τη στιγμη εχω ενα 2,5" 80GB απο λαπιτοπι σε εξωτερικη θηκη χωρις εξωτερικη τροφοδοσια: ολα τέλεια! Γενικα νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα με κανενα εξωτερικο δισκο ο οποιος ειναι κατασκευασμενος για USB τροφοδοσία

DTS downmix σ'αυτη την κατηγορία τιμης, χλωμό το βλεπω λογω hardware

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Παιδια καλησπερα.
Θα τους βλεπει?
Τhanks!

Εγω είμαι με 2.5" Lacie Rikiki 500 GB και δεν υπάρχει κανενα απολυτως προβλημα.

Έχει ειπωθεί και από τους ανθρώπους της CA ότι η υποστήριξη αποκωδικοποίησης DTS είναι πάρα πολύ ακριβή, γι' αυτό δεν μπορεί να προστεθεί σε δέκτες αυτής της κατηγορίας τιμής.

Παιδια καλησπερα.
Θα τους βλεπει?
Τhanks!
WD 500GB 2,5''
LACIE 1 TB 2,5''
δουλεύουν άριστα.
Μαλιστα σε στιγμιαίες διακοπές ρεύματος συνέχισαν κανονικά την ταινία.
Βέβαια είδα ότι χάθηκε η σειρά των ψηφιακών αλλά θα το ψάξω περισσότερο.

Επαναφερω παλαιοτερη επισημανση:εχει παρατηρησει κανεις αλλος αποσυγχρονισμο ηχου-εικονας ειδικα κατα την αναπαραγωγη του ηχου απο ενισχυτη (για το οποιο καποιος αλλος εχει πει οτι πρεπει να πατησεις στοπ και επανεκινηση για να στρωσει).
Επισης τι μπορει να φταιει για πιξελιασμα μονο στα κρατικα καναλια?

Καλησπέρα σε όλους
είμαι το νεώτερο μέλος της μεγάλης παρέας του AVCLUB, στο οποίο μόλις έκανα εγγραφή, αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό .
Είμαι και εγώ- εδώ και περίπου ένα μήνα - κάτοχος του νέου αποκωδικοποιητή της CA , που είναι "άπαιχτος" (σε δυνατότητες )σε σχέση με άλλο που υπάρχει στο πατρικό μου, αλλά έχω παρατηρήσει κάποια περίεργα φαινόμενα και θα ήθελα την βοήθεια σας .
Τον έχω συνδεμένο μέσω HDMI σε πλάσμα LG 42P5X και εξωτερική κεραία ,χωρίς ενισχυτή , που βλέπει απευθειας Χορτιάτη χωρίς παρεμβολές .
Αυτό που παρατηρω είναι
1) υπάρχουν στιγμές (μετά από on/off) που έχει πολύ φοβερή και κρύσταλλο εικόνα με ζωντανά χρώματα και φοβερή λεπτομέρεια, την επομενή στιγμή εμφανίζει μια μουντή εικόνα ,χωρίς λεπτομέρεια και ξεθωριασμένα χρώματα, λίγο καλύτερη από την αναλογική σύνδεση.
2) Το σημαντικότερο εμφανίζει πιξελιασματα και τεχνουργήματα στην εικόνα με σήμα είτε είναι δυνατό ή είτε ασθενές όπως φαίνεται από την μπάρα του o.k..(αλήθεια δεν θα έπρεπε να είναι πάντα ή σχεδόν πάντα το ίδιο τον κάθε σταθμό;)
Όλα αυτά πάντα μετά από κάθε ενεργοποίησει/ απενεργοποίησει είτε από εμένα είτε από τον χρονοδιακόπτη .
Έχω δοκιμάσει σε όλες τις διαθέσιμες αναλύσεις αναλύσεις μήπως και δεν κλειδώνει σωστά ,δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα . Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις προτάσεις σας εάν γνωρίζει κάποιο ή έχει αντιμετωπήσει κάτι παρόμοιο . Ευχαριστώ ελπίζοντας να μην σας κουρασα με την "φλυαρία" μου .

Επαναφερω παλαιοτερη επισημανση:εχει παρατηρησει κανεις αλλος αποσυγχρονισμο ηχου-εικονας ειδικα κατα την αναπαραγωγη του ηχου απο ενισχυτη (για το οποιο καποιος αλλος εχει πει οτι πρεπει να πατησεις στοπ και επανεκινηση για να στρωσει).
Επισης τι μπορει να φταιει για πιξελιασμα μονο στα κρατικα καναλια?

Μάλον σε μενα πρέπει να αναφέρεσαι. Να επισημάνω οτι αποσυγχρονισμό έχω παρατηρήσει μόνο σε mkv με DTS ηχο και μονο οταν πατησω pause. Ακομα και οταν αποσυγχρονιστει ομως αν πατησω stop-play ερχεται στα ισα του.

Ναι φιλε μου εσυ το ειχες γραψει μονο που σ εμενα αποσυγχρονιζεται κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγης απο μονο του...

Ναι φιλε μου εσυ το ειχες γραψει μονο που σ εμενα αποσυγχρονιζεται κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγης απο μονο του...

Όταν παίζεις τι αρχεία? mkv, avi? με τι ηχο? Συμβαίνει σε πανω απο μια ταινια?

Όταν παίζεις τι αρχεία? mkv, avi? με τι ηχο? Συμβαίνει σε πανω απο μια ταινια?

avi με ac3.
Σε 3 ταινιες μεχρι τωρα

Και σε μενα το εκανε σε AVI αρχειο μετα το 10' - 15' αποσυντονίζεται ο ηχος ειναι σαν να καθυστερει 1''-2'' αν το αφησεις συνεχιζει να αποσυντονιζεται εκτος αν πατησεις stop-play ή 2Χ πισω και μετα 2Χ μπροστα και play