Καλησπέρα! να ρωτήσω κάτι υπάρχει κάποιος τρόπος στην εγγραφή αντι να την μοιράζει σε πολλα .ts να δημιουργεί μόνο ένα αρχείο?
Σύστημα αρχείων το περίεργο exFAT, φτιάχνει αρχεία τα πολύ δύσκολα αρχεία .pvr και τα λοιπά.
Off topic, αλλά μιά που το λές, έχουμε βρει όλα τα κόλπα που χρειάζονται για χρήση σε υπολογιστή. Υποστήριξη exFAT υπάρχει από τα Vista και μετά, αλλά τα τσακάλια του forum έχουν βρει patch που την προσθέτει και στα XP. Απλά δεν ξέρω άλλον δέκτη που να υποστηρίζει exFAT και όχι NTFS. Έχουν βρει και προγράμματα προβολής και επεξεργασίας των περίεργων αρχείων .pvr αλλά ήταν πιο δύσκολο να βρεθούν από τα πολύ πιο εύκολα αρχεία .ts .Αλλά αυτά αφορούν άλλον δέκτη, όχι τον Crystal Audio, και καλό είναι να μην μπερδεύουμε τον κόσμο.Παντως αυτο το συστημα αρχειων βρισκεται επισημα στα Windows 7 (φυσικα μετα το NTFS)
Μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί σχετικά με το DTS: μπορώ να παίρνω εικόνα μέσω του HDMI και ήχο μέσω του coaxial (συνδεδεμένο με ενισχυτή);
Μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί σχετικά με το DTS: μπορώ να παίρνω εικόνα μέσω του HDMI και ήχο μέσω του coaxial (συνδεδεμένο με ενισχυτή);
Ναι...έχεις δίκιο.
Με την λέξη φιλικό, εννοώ δέκτη φίλου!!!
Είναι όντως της CA και το FW είναι από το site της μαμάς εταιρίας.
Το περίεργο είναι ότι το τηλεχειριστήριο από standby ανοίγει τον δέκτη...αλλά μετά την bootscreen κολλάει στην επιλογή γλώσσας.
Δεν είναι σίγουρος όμως εάν δεν διαβάζει το τηλεχειριστήριο ή εάν κολλάει το μηχανάκι.
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!! Έχετε βρει λύση;
Καλησπέρα σε όλους! :smile:
Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως στην εταιρική μας σελίδα στο facebook [ www.facebook.com/CRYSTALAUDIOVIDEO ] από σήμερα "τρέχει" μια κλήρωση για έναν αποκωδικοποιητή High Definition CDVB-HD (μάθετε περισσότερα) ο νικητής του οποίου θα ανακοινωθεί την 1η του ερχόμενου Σεπτέμβρη!
Όσοι από εσάς είναι ήδη fans, συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση (και για το λόγο αυτό δεν βλέπετε το κουμπί "Μου Αρέσει"), ενώ αντίθετα όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να γίνουν "Φίλοι" μας πατώντας "Μου αρέσει" στη σελίδα μας. :a0210:
Αυτή είναι και η πρώτη μας ενέργεια μέσω της εταιρικής μας σελίδας στο facebook, όπου σκοπεύουμε στο μέλλον να διεξάγουμε πολλούς ακόμη τέτοιους διαγωνισμούς ή κληρώσεις!
Αναμένουμε τη συμμετοχή σας! :firstprize: (...και δώστε και καμιά ευκαιρία και σε κανένα φίλο σας...)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.