Crystal Audio CDVB-HD

Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Καλησπέρα, Tek_Killa και λοιποί, στον προγραμματισμό εγγραφών έχει δυνατοτήτα για

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ,
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ (μια φορά τη βδομάδα, έτσι κάτι που παίζει Δευτέρα 9-10 θα το γράφει μέχρι τη δευτέρα παρουσία..)
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)
;

Εχει: ΜΙΑ ΦΟΡΑ- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ

Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Έφαγε και μια κόμπλα όταν πήγα να σβήσω μαζικά πολλά αρχεία από τον έναν, έσβησε μέχρι και το led του από μπροστά, και για λίγη ώρα παρέμενε εντελώς κλειστό χωρίς να ξανανοίγει... Μετά από λίγο άνοιξε κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα...

Τελικά ξανάφαγε την ίδια κόμπλα όταν του έβαλα πάλι αυτόν το δίσκο, δοκιμάζοντας να κάνω εγγραφή... μετά από μόλις 2 λεπτά και κάτι. Ψάχνοντας, παρατήρησα ότι αν συνδέσω διπλό usb καλώδιο με έξτρα τροφοδοσία, δεν μασάει... το άφησα να γράφει κοντά 2 ώρες χωρίς πρόβλημα... Ο συγκεκριμένος δίσκος είναι 7200rpm, και στο egreat M31B π.χ. δεν ανάβει καθόλου με μονό καλώδιο. Εδώ αρχικά όμως άναβε...
Μέχρι τώρα νόμιζα ότι αν μπορεί να κάνει spinup ο δίσκος όταν συνδεθεί, μετά θα παίζει απροβλημάτιστα. Τελικά όμως δεν φαίνεται να είναι έτσι. Αν έχει κάποιος παρόμοια συμπεριφορά, ας βάλει λοιπόν 'Υ' καλώδιο usb με διπλή τροφοδοσία (από κοντινό πισί π.χ.) και ας ξαναδοκιμάσει αν λύθηκε το πρόβλημα του... :idea:

Απάντηση: Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media P

δεν έχω αντίστοιχο προβλημα. Ο σκληρός κλείνει κανονικά.

Ευχαριστώ, θα κάνω και άλλες δοκιμές με διάφορους συνδυασμούς από δίσκους - κουτάκια...

Εχει: ΜΙΑ ΦΟΡΑ- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ

σίγουρο το εβδομαδιαίο; το ρωτώ ξανά γιατί στην ca μου είπαν ότι δεν υπάρχει! :7SFGSFG:

σίγουρο το εβδομαδιαίο; το ρωτώ ξανά γιατί στην ca μου είπαν ότι δεν υπάρχει! :7SFGSFG:

υπάρχει κανονικα ως επιλογη- δεν το εχω χρησιμοποιησει

Να ρωτήσω κάτι που δεν βρήκα καμιά 12 σελίδες πίσω που κοίταξα...

τους εξωτερικούς σκληρούς που είναι συνδεδεμένοι πάνω του όταν το σβήνουμε (ουσιαστικά στο standby δλδ που κάνει) σε εσάς τους κλείνει? Δοκίμασα σήμερα με δύο, και παρέμεναν και οι δύο ενεργοί όταν του έδινα off...

δεν έχω αντίστοιχο προβλημα. Ο σκληρός κλείνει κανονικά.

Αν δεν έχεις προγραμματίσει κάποια εγγραφή, ο σκληρός κλείνει μόλις κλείσεις τον αποκωδικοποιητή. Στην αντίθετη περίπτωση ο σκληρός μένει stand by με το led του ανοιχτό.

Καλησπέρα, Tek_Killa και λοιποί, στον προγραμματισμό εγγραφών έχει δυνατοτήτα για

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ,
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ (μια φορά τη βδομάδα, έτσι κάτι που παίζει Δευτέρα 9-10 θα το γράφει μέχρι τη δευτέρα παρουσία..)
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)
;

Στην επιλογή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ γράφει και το Σαββατοκύριακο. Απλά γράφει "κάθε μέρα"

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Αν δεν έχεις προγραμματίσει κάποια εγγραφή, ο σκληρός κλείνει μόλις κλείσεις τον αποκωδικοποιητή. Στην αντίθετη περίπτωση ο σκληρός μένει stand by με το led του ανοιχτό.

99% είχα προγραμματίσει κάτι... Αν είναι αυτό... :worshippy::worshippy:

Αγόρασα πριν 3 εβδομάδες περίπου 3 αποκωδικοποιητές HD για μένα και 2 φίλους μου.Ως κάτοχος και του προηγούμενου μοντέλου πήγα από τα σπίτια τους και τους ρύθμισα εγώ.Ενώ με τους 2 πήγαν όλα οκ,στον 3ο όταν σύνδεσα ένα σκληρό δίσκο 2,5" hitachi δεν μπορούσε να τον δει.Σύνδεσα τον παραπάνω δίσκο στον δικό μου αποκωδικοποιητή και τον έβλεπε κανονικά,άλλαξα καλώδιο στον σκληρό και τον ξανασύνδεσα στον αποκωδικοποιητή του φίλου μου αλλά πάλι δεν τον βλέπει,υπάρχει περίπτωση η usb του να μην τροφοδοτείται με αρκετό ρεύμα ?Το επόμενο βήμα θα είναι (όταν πάω στο σπίτι του φίλου μου ) να δοκιμάσω τους δικούς μου σκληρούς για να δω αν φταίει ο αποκωδικοποιητής ή ο σκληρός του.

Στο παραπάνω πρόβλημα που είχα αναφέρει τελικά το πρόβλημα είναι στην usb του αποκοδικωποιητή.Προφανώς δεν τροφοδοτείται αρκετά με ρεύμα.Ενώ στον δικό μου παίζουν όλοι οι συνδιασμοί σκληρών και καλωδίων στον αποκοδικοποιητή του φίλου μου ο hitachi δεν παίζει καθόλου και οι άλλοι επιλεκτικά με συγκεκριμένο καλώδιο.

Φίλε Tek_killa μπορεί να συμβαίνει αυτό?

@lykman, @enterhere, έχει νόημα να μένει ανοιχτός; δε θα έπρεπε να τον ανάβει λίγο πριν την εγγραφή;

δλδ αν έχω εβδομαδιαία εγγραφή δε σβήνει ποτέ ο σκληρός; δεν φθείρεται έτσι;

Φθείρεται ή όχι, δεν έχει νόημα ούτε το κάνουν οι υπόλοιποι δέκτες.

οι σκληροί δίσκοι γενικά μπαίνουν μετά απο 10-15 λεπτά σε standby σταματώντας την περιστροφή και παρκάροντας την κεφαλή ανάγνωσης.

Στον crystal όταν είναι off και έχει προγραμματισμένη εγγραφή, ο σκληρός δεν λειτουργεί (standby) αλλά παραμένει το λαμπάκι ανοιχτό. Οπότε πρακτικά είναι off και ο σκληρός.

talos_2002, μόνο ο CA το κάνει;

macgyvergr, και λοιποί, εγγραφή ξεκινάει αν ο δέκτης είναι off (standby)?

ναι, ξεκιναει κανονικα.

Στους δέκτες που έχω δοκιμάσει, ο δίσκος μου έκλεινε και άνοιγε μαζί με τον δέκτη.

Η εγγραφή ξεκινάει κανονικά με τον δέκτη off

οι σκληροί δίσκοι γενικά μπαίνουν μετά απο 10-15 λεπτά σε standby σταματώντας την περιστροφή και παρκάροντας την κεφαλή ανάγνωσης.

Στον crystal όταν είναι off και έχει προγραμματισμένη εγγραφή, ο σκληρός δεν λειτουργεί (standby) αλλά παραμένει το λαμπάκι ανοιχτό. Οπότε πρακτικά είναι off και ο σκληρός.

Έχω δύο WD. Ο ένας είναι 160GB και ο άλλος 320GB, Στον 160GB δεν σταματάει η κεφαλή ανάγνωσης, (ακούγεται που περιστρέφεται). Στον 320GB σταματάει η κεφαλή και μένει το ενδεικτικό του αναμμένο.

'Οταν δεν έχω προγραμματίσει κάτι για εγγραφή σβήνει τελείως το ενδεικτικό led στον 160GB.:smash:

Έχω δύο WD. Ο ένας είναι 160GB και ο άλλος 320GB, Στον 160GB δεν σταματάει η κεφαλή ανάγνωσης, (ακούγεται που περιστρέφεται). Στον 320GB σταματάει η κεφαλή και μένει το ενδεικτικό του αναμμένο.

μήπως ο 160 σταματάει μετά απο κάποιο χρόνο (15-30 λεπτα?)
Πιθανόν να παίζει ρόλο η χρονολογία κατασκευής. Οι πιο παλιοί δεν
ήταν πολύ energy friendly. Επίσης αν έχει και εξωτερική τροφοδοσία
συνήθως δεν σβήνει.

Δεν σταματάει ούτε μετά από 15-30 λεπτά. Μάλλον επειδή είναι παλιός συμπεριφέρεται έτσι γιατί έχει και υποδοχή για εξωτερική τροφοδοσία.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ Crystal Audio CDVB-HD ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ AVI ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ DVD PLAYERS. ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ AVI ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΜΕ AVIAddXSub ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ .SRT ΑΡΧΕΙΑ.