akilleas, μου έχει εξάψει την περιέργεια αυτή η εικόνα. Δώσε κι άλλες πληροφορίες!!
Τί πληροφορίες δίνει το πλήκτρο INFO 1 και 2 φορές όταν εμφανίζεται αυτό;
Edit: Στη σελίδα αυτή λένε πως είναι όνομα καταστήματος
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=77729&page=18
τις εγγραφές του τις κάνει σε αρχεία των 2GB... Μόλις τα φτάσει, ξεκινά επόμενο αρχείο
Να φανταστώ ότι είναι ορθογραφικό λάθος;Επανερχομαι λιγακι στο θεμα να ρωτησω το εξης.Διαβαζει υποτιτλους μονο αν το αρχειο mkv εχει την ιδια ονομασια με τους υποτιτλους.
Σωστα? Σωστα..
Σε αρχεια ομως που ειναι ''κομενα'' στα 4γιγα επειδη ο σκληρος κουμπωνει και ps3
δεν διαβαζει υποτιτλους.
Π.χ
MysticRiver.2003.BDRip.1080p-001 (mkv)
MysticRiver.2003.BDRip.1080p-002
MysticRiver.2003.BDRip.1080p-003
και οι υποτ.
MysticRiver.2003.BDRip.1080p.str
Ειναι σωστο αυτο? Εαν ας πουμε το αρχειο της ταινιας ηταν ενα ολοκληρο τοτε θα διαβαζε τα subs?
με λιγα λογια θελει NTCS?
Να φανταστώ ότι είναι ορθογραφικό λάθος;
Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις και 3 αρχεία υποτίτλων;
Το χω κανει κι αυτο.Γιατί το μηχανάκι διαβάζει .srt αρχεία.
Θα πρέπει, διορθώστε με εάν κάνω λάθος, να έχεις για κάθε αρχείο βίντεο και ξεχωριστό με ίδιο όνομα αρχείο υποτίτλων.
Μην τον συγκρίνεις με καθαρούς media players. Έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από ότι ο CA.
Καλησπέρα σε όλους,
μήπως δοκίμασε κανένας να γράψει από το HD της ΕΡΤ;
To έκανα εγώ στον τελικό του Σαββάτου και παρατήρησα πολλά προβλήματα.
Ισχύει αυτό ή το κάνει μόνο σε εμένα;
Σε φλασάκι που δοκίμασα έκανε διακοπές, σπασίματα, γρήγορη κίνηση δευτερολέπτων κ.α
Έχει κανένας άποψη;
Το πιο πιθανό είναι το flash drive να μην είναι αρκετά γρήγορο. Η ΗD έχει αρκετά υψηλό bitrate. Δοκίμασε με έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημαΣυμβαίνει και σε άλλους δέκτες σε HD εγγραφή...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.