Αστα φίλε τους πήρα τη´λέφωνο και η προσφορα λένε τελείωσε το Σάββατο και τώρα η τιμή είναι 69.99 απο 52. Κάτι τέτοια κάνουν και τους έχω συχτηρήσει και δεν ψωνίζω ουτε απο αυτούς ούτε απο τον άλλον ξερετε ποιον που τον έχω κόψει εδώ και χρόνια για κατι τετοιεσ μαλ....κιες. Τεσπα θα τον πάρω 56 απο άλλο ιντερνετομαγαζο . Εγώ χανω 4 ευρω και αυτοι κερδιζουν εναν δυσαρεστημενο.
Το έγραψα και εγώ εδώ...αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόασηΥπάρχει η σκέψη και η δυνατότητα να προστεθεί κάποια σκιά ή περίγραμμα στους υπότιτλους τις συσκευής σε μελλοντικό firmware update; Από τα λίγα που με ενοχλεί στην συσκευή είναι ότι οι υπότιτλοι δεν είναι ευδιάκριτοι όταν το background τις ταινίας είναι ανοιχτόχρωμο.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Μέσα στο menu του hd μπορείς να το ρυθμίσεις να κλείνει μετά από κάποιο χρόνο, timer off, ή να μην κλείνει καθόλου.
Ένταξη τα διόρθωσα, όλα καλά …αλλά παρουσιάστηκε το έξεις πρόβλημα !βάζω στικακι UB16GB φορτώνω ταινία το βάζω να παίξει αλλά ήχος καπούτ! απέκτησα κάποιο πρόβλημα η κάποια ρύθμιση φταίει ?ΤΟ στικάκι είναι διαμορφωμένο σε NTFS
Δεν διευκρινίζεις τί εννοείς φιλικός δέκτης. Και επειδή ο δέκτης μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει το τηλεκοντρόλ του, δείχνει οτι ο δέκτης δεν είναι Crystal Audio, έχει διαφορετικό τηλεκοντρόλ, και με το καινούριο λογισμικό δεν αναγνωρίζει το αρχικό τηλεκοντρόλ. Αν ισχύουν όλα αυτά, ο δέκτης τώρα πια αναγνωρίζει το τηλεκοντρόλ του Crystal Audio, και χρειάζεται αυτό το τηλεκοντρολ για να δουλέψει, ή για να μπεις στο μενού του και να ξαναβάλεις το original λογισμικό.Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση φιλικό δέκτη με την v701.11 και μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες στην τρίτη ενώ περάστηκε κανονικά βγήκε στο αρχικό μενού για να διαλέξεις χώρα κτλ και δεν δουλεύει το τηλεχειριστήριο...ενώ εάν τον κλείσω από το ρεύμα και τον ξανασυνδέσω από standby ανοίγει με το τηλεχειριστήριο.
Καμιά ιδέα βρε παιδιά;;;
Κάποιος τρόπος να μπουτάρει με usb με έτοιμο firmware;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.