Crystal Audio CDVB-HD

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Καλησπέρα σε όλους! Εχω ενα προβληματάκι με τον αποκωδικοποιητή μου και θα θελα όποιος μπορεί να βοηθήσει.Ελπίζω μόνο να εχω κάνει σωστα την ανάρτηση.....Αγόρασα πριν λίγες μέρες τον Crystal Audio CDVB-HD. Μου δείχνει άριστης ποιότητας εικόνα αλλά πολύ συχνά (τραγικά συχνά) μαυρίζει όλη η οθόνη! Για ένα έως τρία δευτερόλεπτα, μετα επανέρχεται! Και μετά ξανά τα ίδια! Το θέμα είναι το εξής. Δεν φταίει ο αποκωδικοποιητής! Πριν απο τον crystal ειχα έναν sabeer που μου έκανε ακριβώς τα ίδια......Στην τηλεόραση τον έχω συνδεδεμένο με hdmi....Καποιος που να ξέρει τι φταίει?????
Φίλε το ίδιο έκανε και η δική μου Philips τηλεόραση. Άλλαξα καλώδιο, άλλαξα θύρα αλλά τίποτα.
Μόλις όμως ρύθμισα τον αποκωδικοποιητή στα 720p, σταμάτησε.
Γι'αύτο δοκίμασε να βάλεις τον HDVB σε 720p και όχι σε 1080i, και πες μας εάν έστρωσε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media P

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας. Θα δοκιμάσω ολα τα παραπάνω και θα σας πω τι εγινε....Παρεπιπτώντος και γω Philips tv εχω.....

Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Επίσης πολύ βασικό να κάνεις update στο τελευταίο firmware την τηλεόρασή σου.
Προ update οι διακοπές διαρκούσαν 4-5 δευτ. και μετά το πολύ 1-2.

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Καλησπέρα σε όλους! Εχω ενα προβληματάκι με τον αποκωδικοποιητή μου και θα θελα όποιος μπορεί να βοηθήσει.Ελπίζω μόνο να εχω κάνει σωστα την ανάρτηση.....Αγόρασα πριν λίγες μέρες τον Crystal Audio CDVB-HD. Μου δείχνει άριστης ποιότητας εικόνα αλλά πολύ συχνά (τραγικά συχνά) μαυρίζει όλη η οθόνη! Για ένα έως τρία δευτερόλεπτα, μετα επανέρχεται! Και μετά ξανά τα ίδια! Το θέμα είναι το εξής. Δεν φταίει ο αποκωδικοποιητής! Πριν απο τον crystal ειχα έναν sabeer που μου έκανε ακριβώς τα ίδια......Στην τηλεόραση τον έχω συνδεδεμένο με hdmi....Καποιος που να ξέρει τι φταίει?????

Αντιμετωπισα παρομοιο προβλημα.Τελικα εφταιγε το HDMI καλωδιο.

Ερώτηση : το προβλημα με το τηλεχειριστήριο στις LG τηλεοράσεις αφορουσε μόνο τον παλαιότερο δέκτη ή ισχύει και στον CDVB-HD ?

α) Ενδιαφερομαι για ενα ψηφιακο δεκτη μαζι με HD MEDIA PLAYER(ειμαι μεταξυ του CRYSTAL AUDIO και του CRYPTO).Ζυγιζοντας τα,με ενδιαφερει κυριως η λειτουργια πρωτα σαν HD media player (για mkv με DTS κυριως)και μετα σαν δεκτη.Απο αυτους τους 2,αν τους εχει δει καποιος σε λειτουργια,ποιος θεωρειται οτι εχει το καλυτερο HD MEDIA PLAYER που να υποστηριζει καλυτερα τα περισσοτερα ειδη ταινιων καταρχας?
β) Ο CRYPTO με DTS εχει το πλεονεκτημα του DTS,γιατι μεχρι τωρα αναγκαζομαι να κανω τις ταινιες μετατροπη (με το MKV2AC3) ωστε να τις βλεπω με ac3 ηχο,αλλα δεν ξερω τελικα σαν ποιοτητα media player αν ειναι ιδιος με τον crystal audio.
γ)Μηπως υπαρχει κατι αλλο να προτεινετε?Ευχαριστω εκ των προτερων

μια ερωτηση ρε παιδια....στα hd καναλια οκ το ξερω οτι εξαγει μεχρι 1080i....στα βιντεο ομως τι γινεται??? εκει εχουμε μεγιστη 1080p ή 1080i????

α) Ενδιαφερομαι για ενα ψηφιακο δεκτη μαζι με HD MEDIA PLAYER(ειμαι μεταξυ του CRYSTAL AUDIO και του CRYPTO).Ζυγιζοντας τα,με ενδιαφερει κυριως η λειτουργια πρωτα σαν HD media player (για mkv με DTS κυριως)και μετα σαν δεκτη.Απο αυτους τους 2,αν τους εχει δει καποιος σε λειτουργια,ποιος θεωρειται οτι εχει το καλυτερο HD MEDIA PLAYER που να υποστηριζει καλυτερα τα περισσοτερα ειδη ταινιων καταρχας?
β) Ο CRYPTO με DTS εχει το πλεονεκτημα του DTS,γιατι μεχρι τωρα αναγκαζομαι να κανω τις ταινιες μετατροπη (με το MKV2AC3) ωστε να τις βλεπω με ac3 ηχο,αλλα δεν ξερω τελικα σαν ποιοτητα media player αν ειναι ιδιος με τον crystal audio.
γ)Μηπως υπαρχει κατι αλλο να προτεινετε?Ευχαριστω εκ των προτερων

Συμπληρωματικα,ακουσα οτι ο δεκτης της crystal audio δεν παιζει καποια mkv αρχεια,ειναι οντως ετσι η τα παιζει ολα χωρις προβλημα;

Γνωστος μου χρειαζεται ενα δεκτη για καποιες συγκεκριμενες δουλειες και θα ηθελα να μου πειτε αν ο συγκεκριμενος τον καλυπτει.

1. θα συνδεθει σε οθονη υπολογιστη με hdmi-dvi και για ηχο με rca σε ηχεια 2.1
2. θελει να γραφει σε δισκο/φλασακι τηλεοπτικα προγραμματα για να τα επεξεργαζεται στον υπολογιστη, οποτε θελουμε να τα γραφει σε καποια γνωστη φορμα οπως .avi, .mkv, .divx κλπ και οχι σε φορμα που να αναγνωριζει μονο ο δεκτης.
3. καλο θα ηταν και να προγραμματιζει εγγραφες

ευχριστω εκ των προτερων:afro:

Για το 2ο δεν πρέπει να το κάνεις κανένας δέκτης αυτής της κατηγορίας.
Αλλά και τα φορμά παίζουν όλα σε Pc και φαντάζομαι το ίδιο εύκολα θα αλλάζουν κιόλας.
Το 3ο το κάνει.
Για το 1ο προφανώς δεν το ξέρω.

Θα σε γελάσω. Νομίζω όμως είναι TS. Πάντως μία φορά που έγραψα όταν τον πρωτοπήρα μου έπαιξε απροβλημάτιστα στους περισσότερους player. ΚΜPlayer, PotPlayer, VLC.

OK thanks, θα γραψω κατι απο τον δικο μου crypto 250 να του το δωσω να δω αν του κανει.

Καλημερα,

Κατεβασα την παρακατω ταινια αλλα οταν πηγα να την παιξω δεν ειχα ηχο

..................................

εχω παρατηρησει οτι σε πολλα mkv δεν εχω ηχο

Ειναι προβλημα του δεκτη ?

Last edited by a moderator:

Έχει ήχο DTS το έργο. Για να έχεις ήχο στα έργα με DTS, πρέπει ο δέκτης να είναι πάνω σε ενισχυτή που να αποκωδικοποιεί DTS.

Καλημερα,

Κατεβασα την παρακατω ταινια αλλα οταν πηγα να την παιξω δεν ειχα ηχο

............................................

εχω παρατηρησει οτι πολλα mkv δεν εχω ηχο

Ειναι προβλημα του δεκτη ?

Φίλε μου, για να βάζεις εδώ λίνκ προς το PB μάλλον δεν διάβασες καλά τον Κανονισμό μας.

Υπαρχει περιπτωση να βγει νεο μονελο συντομα για τον HD δεκτη,η να παρω τον υπαρχον?