koukoulis1
Established Member
Ο γερό Γκρίνγκο πήρε το όπλο του! Αφού αλλαξοπίστησα και δεν μπόρεσα να λύσω τα προβλήματα του πρώην Grundig AK04 (νυν DigitalWorld HDT-150) είπα να δοκιμάσω τον Κρυσταλ. Είχα παρατηρήσει στην ίδια εγκατάσταση ότι είχε διαχειρζόταν σωστά το σήμα που του έφτανε σε αντίθεση με τον Grundig αλλά τον είχα "τροφοδότη" σε ένα dvd recorder. Ο λόγος ήταν κυρίως ότι δεν πιάνει καλά το Τ/Χ του. Ακόμη και με το Χαρμονυ (200&300) η κατάσταση δεν βελτιωνόταν πολύ. Το αποτέλεσμα είναι ότι σαν εικόνα και λήψη είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το θέμα με το Τ/Χ παρέμενε όμως. Αν και είμαι στην εγγύηση αποφάσισα να την απωλέσω και να την ανοίξω μήπως πιάνει το "κόλπο" που κάνουν τα παιδιά στον ΒΟΧ με το ασετόν στο ματάκι του δέκτη υπερύθρων.
Το εσωτερικό :
![]()
αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι ο επεξεργαστής ΔΕΝ έχει ψύκτρα. Ο ίδιος επεξεργαστής στον Grundig έχει μια ψύκτρα αρκετά ψηλή η οποία μάλιστα ζεματάει μετά από λίγη ώρα χρήσης.
Το ματάκι καθαρισμένο με ασετόν (το στρογγυλο παραθυράκι):
![]()
Και πως φαίνεται από μπροστά :
![]()
Τώρα πια πιάνει ακόμη και κοιτώντας ανάποδα τον δέκτη!! Απίστευτη βελτίωση!!
Δεν εχω κατι άλλο να πω εκτός απο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!:SFGSFGSF::SFGSFGSF: σε οποιον σκεφτηκε αυτη τη λυση (και στον φιλο flaski που το δοκιμασε και μας το επεσημανε:worshippy: ) για το Τ/Χ του CDVB-HD !!!! Τέρμα τα παραπονα για την εμβελεια,γωνια , μπλα-μπλα-μπλα!!! Ευρος 180 μοιρες και στον οριζοντιο και στον καθετο αξονα, εμβελεια τουλαχιστον 7 μετρα κοιταζοντας πανω-κατω-διαγωνια και........αντίθετα!!!! Μπράβο και ευχαριστώ!!
Last edited by a moderator: