kostas5579
AVClub Addicted Member
Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.
Σωστός, ευχαριστώ φίλε οπότε έμαθα και τη τιμή του.
Σωστός, ευχαριστώ φίλε οπότε έμαθα και τη τιμή του.
Tελικά παίζει να είναι διαθέσιμο μέσα στο μήνα μιας και προστέθηκε αναλυτικά μέχρι και το manual στο site η πάμε αναγκαστικά για το 2011, έχεις κάποια ενημέρωση;Μπορείς να επισκέπτεσαι το ελληνικό site για προϊόντα και διαθεσιμότητα εντός Ελλάδας: www.crystalaudio.gr
![]()
Καλησπέρα σας!
UPDATE :christmastree2:
Για όσους δεν έτυχε να το προσέξουν, ο νέος αποκωδικοποιητής HD έχει "ανέβει" στην ελληνική ιστοσελίδα της Crystal Audio. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά και φωτογραφίες εδώ: Crystal Audio CDVB-HD
Όπως προανέφερε και ο συνάδελφος, ο CDVB-HD θα βρίσκεται στην αγορά το πρώτο δεκαήμερο του 2011.
![]()
εγω που εχω τον παλιο και δεν μπορω να δω ουτε ενα mkv σωστα (επειδη κανεται ο συγχρονισμος ηχου/εικονας) τι να κανω? να παρω τον καινουργιο? μηπως θα επρεπε πρωτα να βγαλετε ενα firmware που να διορθωνει τα προβληματα του παλιου? σας ειχα για πιο σωστη εταιρια
Καλησπέρα. Εκτός από την εταιρεία, το προιόν θα είναι διαθέσιμο και σε εμπορικά καταστήματα και αν ναι σε ποια? Ευχαριστώ.
Eάν έχετε κάποιο πρόβλημα με το δέκτη μπορείτε να επικοινωνείσετε με το service της εταιρείας στο 2106134767 και θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα, και εφόσον έχετε κρατήσει την απόδειξη αγοράς, δωρεάν.
Το προβλημα σας είναι θέμα του συγκεκριμένου κομματιού. Firmware που να διορθώνει γενικευμένα προβλήματα στο firmware του προηγούμενου μοντέλου έχουμε βγάλει.
Μπορούμε να σας αποδείξουμε ακόμα πως είμαστε "πιο σωστή" εταιρεία, εφόσον όμως κι εσείς έχετε την κατάλληλη διάθεση...![]()
Επειδή δεν έχω καταλάβει η τιμή είναι 64,90 ?
Ή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη?
Α μάλιστα!
Είναι το δίπλα μοντέλο που δεν έχει τιμή ε...?
Α-ΤΙΜΟ πράγμα!!
Aυτό το μοντέλο είναι ακόμη καλύτερο?
Το περιμένετε και αυτό..?
http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/78994664-3836-4bb7-bd80-0c0d4f4ee6ed.aspx
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.