Crystal Audio CDVB-HD

Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Μπορείς να επισκέπτεσαι το ελληνικό site για προϊόντα και διαθεσιμότητα εντός Ελλάδας: www.crystalaudio.gr

;)
Tελικά παίζει να είναι διαθέσιμο μέσα στο μήνα μιας και προστέθηκε αναλυτικά μέχρι και το manual στο site η πάμε αναγκαστικά για το 2011, έχεις κάποια ενημέρωση;

Πρώτο δεκαήμερο του 2011 φίλε μου. :)

Καλησπέρα σας!

UPDATE :christmastree2:

Για όσους δεν έτυχε να το προσέξουν, ο νέος αποκωδικοποιητής HD έχει "ανέβει" στην ελληνική ιστοσελίδα της Crystal Audio. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά και φωτογραφίες εδώ: Crystal Audio CDVB-HD

Όπως προανέφερε και ο συνάδελφος, ο CDVB-HD θα βρίσκεται στην αγορά το πρώτο δεκαήμερο του 2011.

-bye-

Σε μιά γρήγορη ματιά, μενού, και διάταξη τηλεχειριστηρίου θυμίζουν τον XORO-7600 που πήρα για την πεθερά μου...

Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες τις αγορας

Καλησπέρα σας!

UPDATE :christmastree2:

Για όσους δεν έτυχε να το προσέξουν, ο νέος αποκωδικοποιητής HD έχει "ανέβει" στην ελληνική ιστοσελίδα της Crystal Audio. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά και φωτογραφίες εδώ: Crystal Audio CDVB-HD

Όπως προανέφερε και ο συνάδελφος, ο CDVB-HD θα βρίσκεται στην αγορά το πρώτο δεκαήμερο του 2011.

-bye-

Καλησπέρα. Εκτός από την εταιρεία, το προιόν θα είναι διαθέσιμο και σε εμπορικά καταστήματα και αν ναι σε ποια? Ευχαριστώ.

εγω που εχω τον παλιο και δεν μπορω να δω ουτε ενα mkv σωστα (επειδη κανεται ο συγχρονισμος ηχου/εικονας) τι να κανω? να παρω τον καινουργιο? μηπως θα επρεπε πρωτα να βγαλετε ενα firmware που να διορθωνει τα προβληματα του παλιου? σας ειχα για πιο σωστη εταιρια

εγω που εχω τον παλιο και δεν μπορω να δω ουτε ενα mkv σωστα (επειδη κανεται ο συγχρονισμος ηχου/εικονας) τι να κανω? να παρω τον καινουργιο? μηπως θα επρεπε πρωτα να βγαλετε ενα firmware που να διορθωνει τα προβληματα του παλιου? σας ειχα για πιο σωστη εταιρια

Eάν έχετε κάποιο πρόβλημα με το δέκτη μπορείτε να επικοινωνείσετε με το service της εταιρείας στο 2106134767 και θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα, και εφόσον έχετε κρατήσει την απόδειξη αγοράς, δωρεάν.
Το προβλημα σας είναι θέμα του συγκεκριμένου κομματιού. Firmware που να διορθώνει γενικευμένα προβλήματα στο firmware του προηγούμενου μοντέλου έχουμε βγάλει.
Μπορούμε να σας αποδείξουμε ακόμα πως είμαστε "πιο σωστή" εταιρεία, εφόσον όμως κι εσείς έχετε την κατάλληλη διάθεση... :)

Καλησπέρα. Εκτός από την εταιρεία, το προιόν θα είναι διαθέσιμο και σε εμπορικά καταστήματα και αν ναι σε ποια? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα! Θα ανακοινωθούν σύντομα τα καταστήματα! :)

Eάν έχετε κάποιο πρόβλημα με το δέκτη μπορείτε να επικοινωνείσετε με το service της εταιρείας στο 2106134767 και θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα, και εφόσον έχετε κρατήσει την απόδειξη αγοράς, δωρεάν.
Το προβλημα σας είναι θέμα του συγκεκριμένου κομματιού. Firmware που να διορθώνει γενικευμένα προβλήματα στο firmware του προηγούμενου μοντέλου έχουμε βγάλει.
Μπορούμε να σας αποδείξουμε ακόμα πως είμαστε "πιο σωστή" εταιρεία, εφόσον όμως κι εσείς έχετε την κατάλληλη διάθεση... :)

εχω καλη διαθεση. ελπιζω να βρω την αποδειξη. αμα δεν την βρω δεν γινεται δλδ? ας μετρησει η εγγυηση απο την ημερομηνια παραγωγης.. αυτη φαινεται..

Επειδή δεν έχω καταλάβει η τιμή είναι 64,90 ?
Ή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη?

Επειδή δεν έχω καταλάβει η τιμή είναι 64,90 ?
Ή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη?

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα! Αυτή ήταν κάποτε η τιμή του παλιού μοντέλου. ;)

Α μάλιστα!
Είναι το δίπλα μοντέλο που δεν έχει τιμή ε...?
Α-ΤΙΜΟ πράγμα!!

Α μάλιστα!
Είναι το δίπλα μοντέλο που δεν έχει τιμή ε...?
Α-ΤΙΜΟ πράγμα!!

Oυπς! Sorry δικό μου λάθος. Δε μου ανέφεραν πως βγάλανε τιμή. Όντως αυτή είναι η τιμή του νέου μοντέλου! 64,90E

Α Οκ
Και από ότι διάβασα το καινούριο βγαίνει το 1ο δεκαήμερο Ιανουαρίου

Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Δύο απορίες που αφορούν το πολύαναμενόμενο μηχανάκι.

α)Κατά την ακρόαση MP3 αρχείων από USB Stick ή εξωτερικό σκληρό δίσκο μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε ¨τυχαία αναπαραγωγή¨ ή αναπαράγει τα αρχεία με αλφαβητική σειρά;

β)Η υποστηριζόμενη ανάλυση από την έξοδο χρωμοδιαφορών είναι μόνο 576p;

Θα ήταν ωραίο να είχε η σελίδα του προϊόντος, εικόνα του τηλεχειριστηρίου της συσκευής και μερικές από το μενού. Όπως κι αν αναφέρονταν και μερικά χαρακτηριστικά όπως ο επεξεργαστής κ.α.