Crystal Audio MediaMatchbox

Έβαλα να δω (πιο πολύ για δοκιμή) το Fast Five True HD. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν με άφηνε να διαλέξω τους Ελληνικούς υπότιτλους, (για την ακρίβεια κανένας υπότιτλος ακόμη και οι αγγλικοί που τους επέλεξα, εμφανίστηκαν) ενώ τους δείχνει ότι περιέχονται, και οι υπόλοιπες επιλογές (όπως μέγεθος θέση κλπ ήταν γκριζαρισμένες, δηλ αδύνατον να επιλεχθούν). Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό (σε οποιαδήποτε TRUE HD ταινία?)

Σε συνέχεια των παρατηρήσεών μου, είδα ότι 3,4 φορές που το άφησα στο pause για παραπάνω από 10 λεπτά, το μηχάνημα δεν ανταποκρινόταν και αναγκάστηκα να το βγάλω από την πρίζα. Είναι bug δικό μου ή γενικό?

Απάντηση: Re: Crystal Audio MediaMatchbox

Σε συνέχεια των παρατηρήσεών μου, είδα ότι 3,4 φορές που το άφησα στο pause για παραπάνω από 10 λεπτά, το μηχάνημα δεν ανταποκρινόταν και αναγκάστηκα να το βγάλω από την πρίζα. Είναι bug δικό μου ή γενικό?

Δεν νομίζω να ξανά έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό.

Εγώ στην θέση σου θα επαναλάμβανα την διαδικασία με το Pause και σε περίπτωση που το έκανε πάλι θα επικοινωνούσα με την εταιρεία.

Καλησπέρα παιδιά. Στην τιμή του, δηλαδή κάτω από 100 , υπάρχει κάποια καλύτερη ή ισότιμη επιλογή; Το ξέρω ότι είναι το thread του media matchbox, αλλά επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του θα ήθελα να έχω κάποιες εναλλακτικές. Αν έχετε 2-3 link θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.

Προβλέπετε κάποιο νέο firmware ;

Πάντως καλό θα ήταν οι υπότιτλοι να ήταν λίγο πιο μεγάλοι και bold (από default), τα χρονόμετρα (οι αριθμοί) επίσης αρκετά μεγαλύτερα, και τέλος πατώντας το next σου ξαναζητάει να πατήσεις next(???) . Αυτά τα ολίγα από εμένα. Όποιος άλλος ας προσθέσει....

Προβλέπετε κάποιο νέο firmware ;

Πάντως καλό θα ήταν οι υπότιτλοι να ήταν λίγο πιο μεγάλοι και bold (από default), τα χρονόμετρα (οι αριθμοί) επίσης αρκετά μεγαλύτερα, και τέλος πατώντας το next σου ξαναζητάει να πατήσεις next(???) . Αυτά τα ολίγα από εμένα. Όποιος άλλος ας προσθέσει....
Οι υποτιτλοι μεγαλωνουν αν θες. Για τα χρονομετρα:rifle: συμφωνω κι εγω.

Καλησπέρα παιδιά. Στην τιμή του, δηλαδή κάτω από 100 , υπάρχει κάποια καλύτερη ή ισότιμη επιλογή; Το ξέρω ότι είναι το thread του media matchbox, αλλά επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του θα ήθελα να έχω κάποιες εναλλακτικές. Αν έχετε 2-3 link θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.

Κοιταξε και το νεο WD Live.

Λοιπόν μετά απο 10-15 μερες χρησης οι εντυπώσεις μου ειναι άριστες, κι εγω δεν ειχα καλώδιο av αλλα σε συνεννόηση με την εταιρια τηλεφωνικά, μου το εστειλαν με courier. κατα τα αλλα, ολα ειναι πολυ απλα, δεν ειχα πρότερη εμπειρια με media player, αλλα το mmbox ειναι απλο κι εύχρηστο, οτνως τα γράμματα στο info ειναι μικρα, και ισως μερικες φορες ψιλο-κολλάει το κοντρόλ, αλλα οχι κατι πολυ δυσάρεστο, απλα πατας δεύτερη φορα, η προβολή ειναι μια χαρα!!! και μιλαμε για ενα μηχάνημα με πολυ μικρο κοστος το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

επεσε στα χέρια μου και μένα ένα mediabox
μερικές ερωτήσεις.

μπορώ να συνδέσω εξωτ. σκληρό 2,5'' (τροφοδοσία)???, σβήνει αυτόματα χωρίς eject???
μέσα στο κουτί δεν είχε κανένα καλώδιο (παρά μόνο της τροφοδοσίας) τι καλώδιο λείπει???

Re: Απάντηση: Crystal Audio MediaMatchbox

Καλημέρα σε όλους.
Παίζει κατεβασμένα 3d mkv αρχεία, το συγκεκριμένο mp?

Από το ράφι θα εννοείς.....Γιατί για άλλα πράγματα δεν μιλάμε εδώ......:D

Υ.Γ. Εχει δυνατότητα αναπαραγωγής mkv αρχείων......

Γεια σας και απο εμενα χαιρετω ολη την παρεα, να παραθεσω και εγω την εμπειρια - αποψη μου.
Εχω στην κατοχη μου και εγω το M M BOX περιπου απο αρχες Σεπτεμβρη. Η γενικη εντυπωση, πολυ καλη και το συνιστω ανεπιφυλακτα.
Την επιλογη μου την εκανα υστερα απο προσφορα του e shop που ειδα και αφου μπηκα εδω κατατυχη και διαβασα τα σχολια των υπολλοιπων.

Ελληνικη εταιρια διαβασα εξαρχης και χαρηκα. -Μπραβο Ελληναρες μου. Η τιμη του πολυ καλη, το μεγεθος ειναι που μετραει! Οι δυνατοτητες καααλες, τα σχολια που διαβασα εδω οχι αποτρεπτικα, Οποτε το αγορασα

Καλωδιο ειχε μεσα, αλλα το RCA (αν το λεω σωστα). Το συνδεσα στην tv αλλα τιποτε, πηγα αγορασα HDMI, αλλα παλι τιποτε (εγω περιμενα με το που θα ανοιξει να με βγαλει στην αρχικη εικονα απο μονο του) Εν ολιγης ηρθα σε τηλ επαφη με την εταιρια, μου εξηγησαν οτι το προβλημα ηταν οτι δεν επελεγα στην tv εισαγωγη HDMI και αυτο ηταν, ολα καλα, μου στειλανε και καλωδιο.
Παρολα αυτα δεν εχω βρει:
i) Aπο που κανει αποσυνδεση τον δισκο (αν χρειαζεται) οταν θελω να το κλεισω, παροτι τον εχω μονιμο
ii) Αναβαθμισεις απο που κατεβαζω

Oi παρατηρησεις μου ειναι :
i) Αν μπορουσαν να βαλουν την USB θυρα απο την πισω μερια μιας και το καλωδιο του αποθυκευτικου μεσου (2,5'') δεν το αφηνει (MMB) να κατσει καλα.
ii) Το βυσμα του USB καλυπτει το ματι IR με αποτελεσμα να χρειαζεται να κραταω το τηλεκοντρολ υπο γωνια.
iii) Υπαρχει ενα μικρο θεμα με το τηλεκοντρολ που χρειαζεται πολλες φορες να πατησεις δυο - τρεις φορες το κουμπι για να παρει την εντολη παροτι μπορει να εισαι στο ενα μετρο και ακριβως μπροστα απο το MMB.
Εν κατακλειδη, αμελητεα τα μικροπροβληματα, μεγαλα τα ατου και πανω απο ολα Ελληνικη εταιρια. Πολυ καλο προιον

Γεια χαρά σε όλους.
Τελικά το μηχανάκι παίζει ελληνικούς υπότιτλους srt σε 3d mkv sbs ταινίες σε όλες τις 3d τηλεοράσεις?

Παιδια καλησπερα!!
αγορασα και εγω το εν λογο media player και ειμαι παρα που οικανοποιημενος!!
το μονο προβλημα που αντιμετοποισα ειναι οτι ενω απενεργοποιω το media player ο σκληρος δισκος παραμενει ανοιχτος.το δοκιμασα και με στικακι και εκει παλι μενει ανοιχτο..με την ενδηξη αναμονη( μονιμο το χρωμα του led toy διδκου χωρις να τρεμοπαιζει)
πηγα στον κοτσοβολο το αντικατεστησα αλλα παλι το ιδο..
εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει?υπαρχει προβλημα που ο δισκος μενει ανοιχτος οταν τον βγαζω απο το media?
ευχαριστω!!

Μπορεί να μας πει κάποιος που έχει το συγκεκριμένο player, τη συμπεριφορά του στους υπότιτλους των 3d mkv ταινιών?

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα απέκτησα το MMB.

Πέραν από την παρακολούθηση ταινιών, με ενδιαφέρει να βάζω να παίζουν video clips. Όπως θα καταλαβαίνετε θέλω να τα κάνει shuffle και όχι να τα παίζει κάθε φορά με την ίδια σειρά. Από όσο έψαξα κατάλαβα ότι αυτό το χαρακτηριστικό στα videos δεν υπάρχει, παρά μόνο στις playlists τραγουδιών.

Προσπάθησα κανα δυο μόντες (πχ m3u λίστα με τα video αρχεία) χωρίς επιτυχία. Έχει κανείς να προτείνει κάτι;

Επίσης προς τον Crystal_Druid, υπάρχει περίπτωση ένα τέτοιο feature να μπει σε μελοντικό firmware, και fw για το mmb από που κατεβάζουμε; Στην επίσημη σελίδα δεν βλέπω κάτι.

Ευχαριστώ.

Μπορεί να μας πει κάποιος που έχει το συγκεκριμένο player, τη συμπεριφορά του στους υπότιτλους των 3d mkv ταινιών?

Χρησιμοποιηστε το 3D Subtilter για να μετατρεψτε το αρχειο srt. Απλα επιλεξτε στο Character Table : Greek(1253), Language : Greek Modern(el,ell), OUTPUT Format : GreekBlu-Ray sup κ OUTPUT Size : 1080p κ ειστε ετοιμοι...!!!
Για τις τιμες Colour, contrast, Depth, Vertical position, Border thickness παιξτε λιγο, για να δειτε, τι σας αρεσει (Preview βλεπετε στο παραθυρο δεξια).