Re: Απάντηση: Crystal Audio MediaMatchbox
Γεια σας και απο εμενα χαιρετω ολη την παρεα, να παραθεσω και εγω την εμπειρια - αποψη μου.
Εχω στην κατοχη μου και εγω το M M BOX περιπου απο αρχες Σεπτεμβρη. Η γενικη εντυπωση, πολυ καλη και το συνιστω ανεπιφυλακτα.
Την επιλογη μου την εκανα υστερα απο προσφορα του e shop που ειδα και αφου μπηκα εδω κατατυχη και διαβασα τα σχολια των υπολλοιπων.
Ελληνικη εταιρια διαβασα εξαρχης και χαρηκα. -Μπραβο Ελληναρες μου. Η τιμη του πολυ καλη, το μεγεθος ειναι που μετραει! Οι δυνατοτητες καααλες, τα σχολια που διαβασα εδω οχι αποτρεπτικα, Οποτε το αγορασα
Καλωδιο ειχε μεσα, αλλα το RCA (αν το λεω σωστα). Το συνδεσα στην tv αλλα τιποτε, πηγα αγορασα HDMI, αλλα παλι τιποτε (εγω περιμενα με το που θα ανοιξει να με βγαλει στην αρχικη εικονα απο μονο του) Εν ολιγης ηρθα σε τηλ επαφη με την εταιρια, μου εξηγησαν οτι το προβλημα ηταν οτι δεν επελεγα στην tv εισαγωγη HDMI και αυτο ηταν, ολα καλα, μου στειλανε και καλωδιο.
Παρολα αυτα δεν εχω βρει:
i) Aπο που κανει αποσυνδεση τον δισκο (αν χρειαζεται) οταν θελω να το κλεισω, παροτι τον εχω μονιμο
ii) Αναβαθμισεις απο που κατεβαζω
Oi παρατηρησεις μου ειναι :
i) Αν μπορουσαν να βαλουν την USB θυρα απο την πισω μερια μιας και το καλωδιο του αποθυκευτικου μεσου (2,5'') δεν το αφηνει (MMB) να κατσει καλα.
ii) Το βυσμα του USB καλυπτει το ματι IR με αποτελεσμα να χρειαζεται να κραταω το τηλεκοντρολ υπο γωνια.
iii) Υπαρχει ενα μικρο θεμα με το τηλεκοντρολ που χρειαζεται πολλες φορες να πατησεις δυο - τρεις φορες το κουμπι για να παρει την εντολη παροτι μπορει να εισαι στο ενα μετρο και ακριβως μπροστα απο το MMB.
Εν κατακλειδη, αμελητεα τα μικροπροβληματα, μεγαλα τα ατου και πανω απο ολα Ελληνικη εταιρια. Πολυ καλο προιον