Crystal Audio Micro-HD

Tι προτιμάτε κατά την εναλλαγή καναλιών στον δέκτη Crystal

• Total voters
    0
ΜΑ το πάγωμα μπήκε για να δίνει την αίσθηση της πιο γρήγορης εναλλαγής. Δεν έχω πεισθεί οτι όντως αλλάζει κανάλια αισθητά πιο γρήγορα απο άλλους Mstar.
Απλά αντι για μαυρη οθόνη βγάζει παγωμένη εικόνα.
Όντως παραπλανητικό είναι αυτό για να δίνει την εντύπωση του πιο γρήγορου zapping. Δεν είναι πιο γρήγορο, και επιπλέον είναι και αντιαισθητικό γιατί έχεις μία παγωμένη εικόνα που μπορεί να δείχνει ένα άτομο σε ένα πολύ γελοίο ή αφύσικο πλάνο. Προτιμώ την μαύρη εικόνα μέχρι να συντονιστεί το κανάλι. Είναι λίγο σαν προσπάθεια εξαπάτησης των αισθήσεων μας η παγωμένη εικόνα.

Ο talos_2002 προτιμάει να αφήνει τα κανάλια αταξινόμητα. Αλλά είναι πολύ λίγοι αυτοί που το κάνουν αυτό. Αν αλλάξεις την σειρά των καναλιών αλλάζει και ο χρόνος αλλαγής καναλιών στο zapping.

Καταλαβα...Αταξινομητα καναλια ειναι πολυ δυσχρηστα

Καταλαβα...Αταξινομητα καναλια ειναι πολυ δυσχρηστα

O tolias δεν εννοεί εντελώς αταξινόμητα. Μπορείς π.χ. να βάλεις τα ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3, EPTHD πριν τα Mega, Star, m.TV.
Αρκεί να μην χαλάνε οι τετράδες καναλιών ανα συχνότητα.

o φίλος tolias εχει δίκιο ότι είναι αντιαισθητικό και άσχημο το πάγωμα εικόνας.Και αυτός είναι ο λόγος που οι δικοί μου δεν θέλουν να τον βλέπουν στά μάτια τους τον δέκτη.Ελπίζω η CA να διορθώσει το πρόβλημα αυτό.Να υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε το μαύρο πάλι αλλά να μην χάνουμε και την σειρά των καναλιών.

o φίλος tolias εχει δίκιο ότι είναι αντιαισθητικό και άσχημο το πάγωμα εικόνας.Και αυτός είναι ο λόγος που οι δικοί μου δεν θέλουν να τον βλέπουν στά μάτια τους τον δέκτη.Ελπίζω η CA να διορθώσει το πρόβλημα αυτό.Να υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε το μαύρο πάλι αλλά να μην χάνουμε και την σειρά των καναλιών.

Πηρα ενα τετοιο δεκτη για μενα αλλα επειδη στον ιδιο χωρο παιζουν κι αλλες tv οταν ειναι στο ιδιο καναλι υπαρχει μικρη διαφορα χρονου σε εικονα και ηχο και κανει κατι σαν ...αντιλαλο ενω με τον DigitalWorld 150 δεν εχω το παραμικρο προβλημα.

Λεω να τον δωσω στην...80χρονη πεθερα μου μαζι με μια παλια lcd tv ...να πουλησω και υποχρεωση αλλα μαλλον θα φαω καταρες αν κανει παγωματα.
Εχει και πολυ μικρο και δυσχρηστο για μεγαλους ανθρωπους ματια

Μην τον δώσεις φίλε insomniac γιατί κατάρες θα φας σίγουρα όπως τις τρώω και εγώ από τους συγγενείς μου. Εγώ ευτυχώς εχω τους παλιότερους HD και SD και κάνω την δουλειά μου. Οσο για τον MicroHD που αγόρασα κάνω υπομονή.Πάντως στο μέλλον δεν πρόκειται να ξαναπάρω δέκτη αν πρώτα δεν τον δω να δουλεύει.Την πάτησα γιατί είχα τους δυο CA και πίστεψα οτι και ο νέος MicroHD θα ήταν τόσο καλός και πιο βελτιωμένος αλλά δεν ήταν.Υπομονή.

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ....
Οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι...
Ρισκαραν μπροστα στον βωμο της ηττας τους στο θέμα της ταχυτητα εναλλαγης καναλιων απο τους Crypto,και εφτιαξαν δεκτη που κολλαει στην αρχη τα καναλια για να νομιζουμε οτι ανοιγουν γρηγοροτερα!
Δεν ειναι γελοιο??
Ξενερωσα απιστευτα με την εν λογω εταιρεια....
Ακυρωνω και την αγορα Αppstreamer G!
Προς πωληση οι δεκτες HD!
camicrohd.jpg

Eεεε καλά, δεν μπορεί δλδ να πάει κάποιος διακοπές? Κάποιος άλλος θα τον αντικαταστήσει αυτές τι μέρες. Από εκεί και έπειτα και μένα δεν θα μου άρεσε το πάγωμα και για αυτό δεν επέλεξα δέκτες με αυτό το χαρακτηριστικό (δεν είναι προνόμιο μόνο των Κρυσταλ. Μερικοί κρύπτο κάνουν το ίδιο αλλά και άλλοι. Ίσως και όλοι όσοι έχουν τον ίδιο επεξεργαστή). Πάντως έναν περσινό Κρυσταλ cdvb-hd που έχω τον λειτουργώ κανονικά και αν εξαιρέσεις το κάπως αργό ζαπινγκ μου φαίνεται πολύ καλός? Και σαν λειτουργία αλλά και σαν κατασκευή που σαφώς ξεχωρίζει από τα σάπια κινεζάκια (και αυτός κινέζος είναι δλδ αλλά όπως έχω ξαναπεί και τα Απλ κινέζικα είναι. Το θέμα είναι τι απαιτήσεις εχει η κάθε εταιρία από τον κινέζο).

Φίλε Flaski αυτό που ενοχλεί είναι να σου λένε ότι αναβάθμισαν τον δέκτη κάνοντας τον ταχύτερο στις εναλλαγές τον καναλιών και εσύ ουσιαστικά αυτο που βλέπεις ταχύτερα να είναι μία παγωμένη και άλλοτε τρεμάμενη ηλίθια εικόνα...
Όχι και δούλεμα από τα Κινεζάκια....
Βλέπω ότι το Forum έχει και διαφήμιση της Crystal Audio...Να προετοιμάζομαι άραγε για Ban?

Last edited:
Απάντηση: Re: Crystal Audio Micro-HD

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ....
Οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι...
Ρισκαραν μπροστα στον βωμο της ηττας τους στο θέμα της ταχυτητα εναλλαγης καναλιων απο τους Crypto,και εφτιαξαν δεκτη που κολλαει στην αρχη τα καναλια για να νομιζουμε οτι ανοιγουν γρηγοροτερα!
Δεν ειναι γελοιο??
Ξενερωσα απιστευτα με την εν λογω εταιρεια....
Ακυρωνω και την αγορα Αppstreamer G!
Προς πωληση οι δεκτες HD!
camicrohd.jpg

"if you need immediate assistance, you can contact [email protected] from 20/8". Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα βάζεις προσωπικά με έναν από τους ελάχιστους ανθρώπους, ανεξαρτήτως κατηγορίας που παρέχουν online βοήθεια μέσα από το φόρουμ. Για το τεχνικό - λειτουργικό μέρος της εναλλαγής, έχει αναφερθεί δεκάδες φορές... Αλλα ότι θα υπήρχαν και παράπονα που κάποιος έχει και προσωπική ζωή, δεν το είχα φανταστεί...

Δεν είναι σωστό να τα βάζουμε με τον άνθρωπο της CA.Αυτό που πρέπει να κάνουμε και θα το κάνω αμέσως είναι να κάνουμε τα παράπονα απευθείας στην CA.Γιατί αυτό με το πάγωμα είναι 100% απαράδεκτο.Σκέτη κοροϊδία.Έβγαλαν το μαύρο και δήθεν αλλάζει γρηγορότερα κανάλια.Μια χαρά τα άλλαζε με το μαύρο.Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι να διορθώσουν άλλα πράματα.Οι παλιότεροι CA ( SD , HD ) που εχω δούλευαν μια χαρά και ήταν συνολικά καλύτεροι απο αυτόν.Κρίμα.

Lykman έχω δώσει πολλά λεφτά σε δέκτες της εταιρείας.
Έχω εγκαταστήσει 5 σε φιλους συγγενείς και 2 δικά μου.
Θέλεις να τους γλύφουμε?
Έχω γίνει ρόμπα ,εγκατέστησα σε 5 σπίτια συγγενών μου micro-hd και noμίζουν ότι είναι μάπα επειδή κολλάνε.
Άσε που νομίζουν ότι τους έφαγα λεφτά γιατί ακούν γύρω γύρω άλλους που έβαλαν δέκτες με 30 .

Ο Κύριος Βαλιμίτης να πάει σε ένα ιντερνετ καφε η να μπει απο το κινητό του να δει τι έκανε με την όμορφη αναβάθμιση του.
Δεν μπορώ εγώ να γίνομαι ρόμπα εξαιτίας των επιεικώς ηλίθιων αναβαθμίσεων του.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ CRYSTAL AUDIO Κάνατε μια αναβάθμιση ,οκ?
Την τσεκάρετε και είδατε ότι σας έβγαλε Bug.ΣΩΣΤΑ???ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ...
Φάτε τα μουστάκια σας και διορθώσε το.Την μία χάνει τα κανάλια,την άλλη κολλάει...ΚΙΝΕΖΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ.
ΤΑ 40 ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ,Ε?ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

Last edited by a moderator:
Εγω πάλι γιατί θυμάμαι ενθουσιασμό για την ταχύτητα εναλλαγής καναλιών όταν βγήκε το firmware με το "πάγωμα";

Κάτι άλλο τώρα:Tους έχω πει ότι στον SD,η κίτρινη γραματοσειρά είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Νομίζεις ότι έχεις αστιγματισμό.Ο HD έχει καλή αντίθεση και η γραμματοσειρά του είναι ευανάγνωστη.
Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω αφού είναι αδερφάκια γιατί έχουν τόσο τραγική διαφορά στα μενού!
Μην αρχίσω να λέω που δεν έχει ένδειξη έντασης σήματος ο HD ενώ έχει ο SD!
Κάτι άκυρα,μα εντελώς άκυρα...
Καλά ρε σεις ΚρυσταλλΟντιώτες,απο άλλον κινεζοπατέρα βγήκαν τα αδέρφια?
Ετεροθαλή είναι???

Εντωμεταξύ ο SD είχε απο παλιά ρύθμιση χρόνου εμφάνισης για το EPG.Ο HD πρωτοβγήκε με 10 Seconds Default ρύθμιση για το EPG!!
ΉΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΓΌΣ,ΕΤΡΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ 10 ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ EPG ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΕΛΕΙΑ...

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ ΑΠΟ ΟΛΑ????

Last edited:
Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον SD με τον HD. Διαφορετικοί επεξεργαστές, διαφορετικό λογισμικό με άλλες δυνατότητες και αδυναμίες.

Originally Posted by gtsamour
Εμένα πάντως όταν αλλάζω κανάλι αυτό το "πάγωμα" που περιέγραψαν και άλλοι, διαρκεί το πολύ μισό δευτερόλεπτο. Σε καμία περίπτωση 1-2sec που ανέφεραν. Ίσως να έχει να κάνει με την ποιότητα και την ένταση του σήματος.
Καλησπέρα σε όλους! :smile:

Με αφορμή το σχετικό post, η απάντηση που ακολουθεί αφορά όλους εσάς που αναφέρατε τη σχετική ιδιαιτερότητα.

Στην αναβάθμιση 611.12, προκειμένου να κάνουμε γρηγορότερη τη μετάβαση από κανάλι σε κανάλι, αφαιρέσαμε τη μαύρη οθόνη αναμονής και επιταχύναμε την απόκριση της μετάβασης.
Το φαινόμενο που αναφέρετε, είναι απόλυτα φυσιολογικό και έχει να κάνει με το "buffering" του σήματος.
Με απλά λόγια, κάποια πρώτα καρέ του εισερχόμενου σήματος βίντεο πρέπει να «περάσουν» στη μνήμη του κυκλώματος αποκωδικοποίησης, πριν αρχίσει η κανονική ροή της εικόνας.
Μάλιστα θα προσέξετε πως σε σταθμούς με κωδικοποίηση MPEG-2 (BBC, Deutsche Welle κ.λ.π) το φαινόμενο διαρκεί πολύ λιγότερο από ότι στα κανάλια MPEG-4, λόγω της απλούστερης (και πιο «ελαφριάς») κωδικοποίησης.

-bye-

Εγώ θυμάμαι αυτό...

Lykman έχω δώσει πολλά λεφτά σε δέκτες της εταιρείας.
Έχω εγκαταστήσει 5 σε φιλους συγγενείς και 2 δικά μου.
Θέλεις να τους γλύφουμε?
Έχω γίνει ρόμπα ,εγκατέστησα σε 5 σπίτια συγγενών μου micro-hd και noμίζουν ότι είναι μάπα επειδή κολλάνε.
Άσε που νομίζουν ότι τους έφαγα λεφτά γιατί ακούν γύρω γύρω άλλους που έβαλαν δέκτες με 30 .

Ο Κύριος Βαλιμίτης να πάει σε ένα ιντερνετ καφε η να μπει απο το κινητό του να δει τι έκανε με την όμορφη αναβάθμιση του.
Δεν μπορώ εγώ να γίνομαι ρόμπα εξαιτίας των επιεικώς ηλίθιων αναβαθμίσεων του.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ CRYSTAL AUDIO Κάνατε μια αναβάθμιση ,οκ?
Την τσεκάρετε και είδατε ότι σας έβγαλε Bug.ΣΩΣΤΑ???ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ...
Φάτε τα μουστάκια σας και διορθώσε το.Την μία χάνει τα κανάλια,την άλλη κολλάει...ΚΙΝΕΖΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ.
ΤΑ 40 ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ,Ε?ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...

Θεωρώ υπερβολική την αντίδρασή σου και άνευ λόγου τις προσωπικές επιθέσεις στον άνθρωπο. Από την παράθεση παραπάνω δεν προκύπτει ότι είναι bug αλλά συνειδητή επιλογή.

avman θα μας κουφάνεις??
Τι συνειδητή επιλογή και κουραφέξαλα μας λες?

Εσένα σου αρέσει αυτή η κακοτεχνία?
Σε τιμάει σαν αγοραστή να σου κολλάει σε κάθε εναλλαγή καναλιών?
Και πληρώνοντας τον,σαφώς υψηλότερα απο τον ανταγωνισμό?

1000 φορές η μαύρη οθόνη!

Για τα κανάλια που τα έχανε,το έκανες γαργάρα ε??
Για την απαράδεκτη γραμματοσειρά στον Sd,γαργάρα εις το τεράγωνο??

Ο Δεκτάκος της πλάκας ο F/U ,είχε το ίδιο Bug που έχανε την σειρά των καναλιών όποτε του κάπνιζε!
Τυχαίο??Δεν νομίζω...
Φιλαράκια την πατήσαμε όλοι και τα λόγια είναι ανούσια τώρα..
Αν δείτε 4-5 δέκτες διαφορετικής μάρκας, 2-3 Softwares είναι που υπάρχουν όλα κι όλα!

Τα στέλνουν στην Κίνα,κολλάνε και ένα Crystal Audio από πάνω και αυτό ήταν!
Αύριο θα σας ποστάρω Video από Youtube που θα ανεβάσω!
Θα δείχνει το σπίτι μου και το απίστευτο σκηνικό στο οποίο δοκιμάζω τον HD KAI TON SD στο σαλόνι μου!ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ SCART ΚΑΙ ΟΙ 2.
ΜΑΝΤΕΨΤΕ:ME TON HD DEN ΕΧΩ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ SD EXΩ!
ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!Ο SD ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ HD!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ THN CRYSTAL AUDIO!
Φαίνεται ο ένας φτιάχτηκε στον Hong Kong και ο άλλος στο Πεκίνο!!!Χα χα!

Μου τα πήρατε τα λεφτά κύριοι αλλά το δικαίωμα να σας τα χώσω δεν μου το πήρατε ακόμα....

ΥΓ:Πριν κάνω την αναβάθμιση στον HD και πριν φάω την ξενέρα φυσικά,είχα πάρει τηλέφωνο την εταιρεία και την ρώτησα αν ο AppStreamer G έχει την δυνατότητα να κάνει Repeat All τα αρχεία σε ένα φακέλο!
Και τι μου απάντησαν?Να πάρω από Τέλη Αυγούστου που θα έχει γυρίσει ο τεχνικός και ότι δεν μπορούσε να μου απαντήσει με 100% ακρίβεια...
Τελικώς μετά απο ψάξιμο 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET βρήκα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότηtα τελικά!Άλλωστε και το τηλεκοντρολ του AppStreamer G έχει κουμπί ''Repeat''!!!
KAI TO ATOMO ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ!Αλλά που να έπαιρνε τηλέφωνο τον Κινέζο καλοκαιριάτικα....Βαριόταν...
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η CRYSTAL AUDIO ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ!
Α ΒΕΒΑΙΑ!ΑΦΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ,NA MHN EXEI Συμμετοχή στο forum????
ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ FORUMS KAI NA DEIXNEI ENDIAFERON....!!!!!!!!!!!!!
MONO KAI MONO ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚΓ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ!
ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΓΩ!
ΦΙΛΙΑ!!!
http://www.masterd.gr/courses/cours...et-GOOGLE.GR&gclid=CLOTq4HL9LECFUNTfAodhHQAIA

Θα σου απαντούσα αλλα βλέπω οτι ξέρεις λίγα για τις δυνατότητες των δεκτών και την μορφή που έχει πάρει η αγορά οπότε δεν κάνω τον κόπο.

Αν θέλεις δυνατότητες και "σωστή υποστήριξη", δώσε 300 και πάρε BD recorder με ενσωματωμένο δέκτη. Εκεί να δούμε ποτε θα παίρνεις απάντηση απο την LG ή τη Samsung...

Οι βρισιές και οι χαρακτηρισμοι θα σε οδηγήσουν σε ban, όχι η δυσφήμιση της όποιας CA.

Άντε γεια και καλή τύχη με τα κινέζικα...

avman θα μας κουφάνεις??

Ο Δεκτάκος της πλάκας ο F/U ,είχε το ίδιο Bug που έχανε την σειρά των καναλιών όποτε του κάπνιζε!
Τυχαίο??Δεν νομίζω...
Φιλαράκια την πατήσαμε όλοι και τα λόγια είναι ανούσια τώρα..
Αν δείτε 4-5 δέκτες διαφορετικής μάρκας, 2-3 Softwares είναι που υπάρχουν όλα κι όλα!

Τα στέλνουν στην Κίνα,κολλάνε και ένα Crystal Audio από πάνω και αυτό ήταν!
Αύριο θα σας ποστάρω Video από Youtube που θα ανεβάσω!
Θα δείχνει το σπίτι μου και το απίστευτο σκηνικό στο οποίο δοκιμάζω τον HD KAI TON SD στο σαλόνι μου!ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ SCART ΚΑΙ ΟΙ 2.
ΜΑΝΤΕΨΤΕ:ME TON HD DEN ΕΧΩ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ SD EXΩ!
ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!Ο SD ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ HD!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ THN CRYSTAL AUDIO!
Φαίνεται ο ένας φτιάχτηκε στον Hong Kong και ο άλλος στο Πεκίνο!!!Χα χα!

Μου τα πήρατε τα λεφτά κύριοι αλλά το δικαίωμα να σας τα χώσω δεν μου το πήρατε ακόμα....

ΥΓ:Πριν κάνω την αναβάθμιση στον HD και πριν φάω την ξενέρα φυσικά,είχα πάρει τηλέφωνο την εταιρεία και την ρώτησα αν ο AppStreamer G έχει την δυνατότητα να κάνει Repeat All τα αρχεία σε ένα φακέλο!
Και τι μου απάντησαν?Να πάρω από Τέλη Αυγούστου που θα έχει γυρίσει ο τεχνικός και ότι δεν μπορούσε να μου απαντήσει με 100% ακρίβεια...
Τελικώς μετά απο ψάξιμο 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET βρήκα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότηtα τελικά!Άλλωστε και το τηλεκοντρολ του AppStreamer G έχει κουμπί ''Repeat''!!!
KAI TO ATOMO ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ!Αλλά που να έπαιρνε τηλέφωνο τον Κινέζο καλοκαιριάτικα....Βαριόταν...
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η CRYSTAL AUDIO ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ!
Α ΒΕΒΑΙΑ!ΑΦΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ,NA MHN EXEI Συμμετοχή στο forum????
ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ FORUMS KAI NA DEIXNEI ENDIAFERON....!!!!!!!!!!!!!
MONO KAI MONO ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚΓ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ!
ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΓΩ!
ΦΙΛΙΑ!!!http://www.masterd.gr/courses/cours...et-GOOGLE.GR&gclid=CLOTq4HL9LECFUNTfAodhHQAIA
Καταρχάς να διευκρινίσω ότι ΔΕΝ έχω καμία σχέση (φιλική, επαγγελματική ή άλλη) με την Crystal Audio πέρα από το ότι έχω στην κατοχή μου ένα δέκτη CDVB-HD (το περσινό μοντέλο).
Φίλε DJSTAVROS νομίζω ότι έχεις φάει "κόλλημα" με το κόλλημα στον δέκτη. :-)
Και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έχεις να λογοδοτήσεις για αυτό σε ανθρώπους που σύστησες τον δέκτη. Πίστεψε με όμως τα ίδια θα "άκουγες" για άλλες αιτίες ακόμη και αν δεν υπήρχε αυτό. Θα μπορούσες να τα ακούσεις π.χ. γιατί αργεί να αλλάξει κανάλι (το πιο συνηθισμένο) και μάλιστα θα σου λέγανε ότι είναι χαλασμένος γιατί πήγαν στον γείτονα (που έχει π.χ. τον 2205 ή ενσωματωμένο δέκτη στην τιβι) και αυτουνού άλλαζε γρηγορα. Ή θα μπορούσες να τα ακούσεις γιατί χάνει τα κανάλια (αυτό τουλάχιστον διορθώθηκε) ή ότι ζεσταινεται πολύ (άρα πάλι "σκάρτο" μηχάνημα τους πρότεινες) ή ότι το Τ/Χ δεν πιάνει καλά. Χίλια δυο πράγματα δλδ.

Αυτό που σου διέφυγε (δεν σε κατηγορώ αλλά εγώ έτυχε να διαβάσω εδώ για τα κουσούρια σχεδόν όλων των δεκτών και έτσι να είμαι προετοιμασμένος στο τι να "προειδοποιήσω" στους ανθρώπους που πρότεινα η εγκαθιστούσα δέκτη. Φιλικά εννοώ πάντα. Δεν είμαι εγκαταστάτης) είναι οτι έπρεπε να προειδοποιήσεις εξαρχής σε όποιον πρότεινες τον (οποιοδήποτε) δέκτη ότι τα πράγματα δεν θα είναι όπως τα ξέρανε. Αργή αλλαγή καναλιών (δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω δεν υπάρχει δέκτης που να αλλάζει κανάλια τόσο γρήγορα όσο μια crt, που τέτοιες έχουν οι περισσότεροι μεγάλοι άνθρωποι), κάποια κολλήματα και όλα τα άλλα τα γνωστά. Εγώ στους γονείς μου τους προειδοποίησα τι να περιμένουν και να συμβιβαστούν. Από τον πεθερό βέβαια ακόμα τα ακούω για το χάσιμο των καναλιών και το σάπιο Τ/Χ αλλά θα το μπαλώσω και αυτό. :-)

Το ιδανικό θα ήταν να έβρισκες έναν κρύπτο με το ίδιο μαύρισμα ώστε να δείξεις σε όλους τους κατόχους ότι δεν είναι πρόβλημα αλλά απλά "διαφορετική λειτουργία". Αλλά μην ανησυχείς, σε 3-4 εβδομάδες θα το έχουν ξεχάσει.

Κάθε εταιρία, να καταλήξω, έχει τα θετικά έχει και τα αρνητικά. Όπως έγραψα και πιο πάνω ο περσινός HD της Crystal είναι μακράν η πιο ποιοτική κατασκευή (πολύ όμως) από όσους δέκτες έχω δει (περίπου 9-10) και έχει μια πολύ σταθερή λειτουργία. Αργεί λίγο στο ζάπινγκ και το Τ/Χ δεν πιάνει πολύ καλά. Αν τα έκανε όμως αυτά μπορεί να έκανε και 200 ευρώ και όχι 50-60-70. Επίσης λάβε υπόψη σου ότι η Κρυσταλ είναι η πρώτη που αντιμετώπισε το θέμα με την απώλεια των καναλιών. Που στην ουσία δεν ήταν και δικό της πρόβλημα. Πρόβλημα της Mstar ήταν που απλά έσκασε εδώ στην Αθήνα έντονο. Φυσικά δεν το έλυσε η Κρυσταλ αλλά ο κατασκευαστής. Για να βάλει όμως ο κατασκευαστής αυτό το ρημάδι ΡΜΤ έπρεπε η Κρυσταλ να επικοινωνήσει μαζί του. Αυτό δείχνει κάποιο ενδιαφέρον.

Τέλος, για τον τεχνικό που αναφέρεις, αφενός λογικό είναι κάποιος να λείπει σε άδεια μέσα στον Αύγουστο και αφετέρου, θεωρώ, ότι δείχνει υπευθυνότητα το να σου απαντήσουν "δεν γνωρίζω σίγουρα" καθώς θα μπορούσαν να σου πουν απλά "υποστηρίζει" για να σε γοητεύσουν να αγοράσεις.

Πίστεψε με, στο θέμα "υποστήριξη" υπάρχουν πολλές "λαμπερές" εταιρίες απείρως χειρότερες...

Σου απαντάω μόνο σε όσα με αφορούν

avman θα μας κουφάνεις??
Σου παρέθεσα την απάντηση της CA σχετικά με το πάγωμα. Αν δεν τη διάβασες ακόμα εκεί είναι.
Αν σε "κούφανε" ή σου φαίνεται κουραφέξαλα, δικό σου θέμα.

Τη γνώμη μου την έχω αναφέρει σε προηγούμενα posts. Δεν κάνω τον κόπο να την επαναλάβω.

1) Όσο καιρό έχω το δέκτη, έχασε μία φορά τη σειρά των καναλιών. Την επόμενη ημέρα βγήκε firmware που διόρθωνε το πρόβλημα.
Το ανέφερα στο φόρουμ αλλά έχεις ...δίκιο! Το έκανα γαργάρα αφού κανονικά θα έπρεπε ακόμα να διαμαρτύρομαι ασχέτως αν το πρόβλημα επιλύθηκε...

2) Και πάλι δίκιο έχεις!
Γαργάρα στο τετράγωνο το έκανα κι ας μην έχω δει ΠΟΤΕ τον sd, αφού το μόνο προϊόν της CA που έχει περάσει από τα χέρια μου είναι ο HD...
Θα ´πρεπε να τον "κράζω" έτσι κι αλλιώς...

Εύγε για τον "κόσμιο" τρόπο που αντιμετωπίζεις τους συνομιλητές σου...