avman θα μας κουφάνεις??
Τι συνειδητή επιλογή και κουραφέξαλα μας λες?
Εσένα σου αρέσει αυτή η κακοτεχνία?
Σε τιμάει σαν αγοραστή να σου κολλάει σε κάθε εναλλαγή καναλιών?
Και πληρώνοντας τον,σαφώς υψηλότερα απο τον ανταγωνισμό?
1000 φορές η μαύρη οθόνη!
Για τα κανάλια που τα έχανε,το έκανες γαργάρα ε??
Για την απαράδεκτη γραμματοσειρά στον Sd,γαργάρα εις το τεράγωνο??
Ο Δεκτάκος της πλάκας ο F/U ,είχε το ίδιο Bug που έχανε την σειρά των καναλιών όποτε του κάπνιζε!
Τυχαίο??Δεν νομίζω...
Φιλαράκια την πατήσαμε όλοι και τα λόγια είναι ανούσια τώρα..
Αν δείτε 4-5 δέκτες διαφορετικής μάρκας, 2-3 Softwares είναι που υπάρχουν όλα κι όλα!
Τα στέλνουν στην Κίνα,κολλάνε και ένα Crystal Audio από πάνω και αυτό ήταν!
Αύριο θα σας ποστάρω Video από Youtube που θα ανεβάσω!
Θα δείχνει το σπίτι μου και το απίστευτο σκηνικό στο οποίο δοκιμάζω τον HD KAI TON SD στο σαλόνι μου!ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ SCART ΚΑΙ ΟΙ 2.
ΜΑΝΤΕΨΤΕ:ME TON HD DEN ΕΧΩ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ SD EXΩ!
ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!Ο SD ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ HD!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ THN CRYSTAL AUDIO!
Φαίνεται ο ένας φτιάχτηκε στον Hong Kong και ο άλλος στο Πεκίνο!!!Χα χα!
Μου τα πήρατε τα λεφτά κύριοι αλλά το δικαίωμα να σας τα χώσω δεν μου το πήρατε ακόμα....
ΥΓ:Πριν κάνω την αναβάθμιση στον HD και πριν φάω την ξενέρα φυσικά,είχα πάρει τηλέφωνο την εταιρεία και την ρώτησα αν ο AppStreamer G έχει την δυνατότητα να κάνει Repeat All τα αρχεία σε ένα φακέλο!
Και τι μου απάντησαν?Να πάρω από Τέλη Αυγούστου που θα έχει γυρίσει ο τεχνικός και ότι δεν μπορούσε να μου απαντήσει με 100% ακρίβεια...
Τελικώς μετά απο ψάξιμο 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET βρήκα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότηtα τελικά!Άλλωστε και το τηλεκοντρολ του AppStreamer G έχει κουμπί ''Repeat''!!!
KAI TO ATOMO ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ!Αλλά που να έπαιρνε τηλέφωνο τον Κινέζο καλοκαιριάτικα....Βαριόταν...
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η CRYSTAL AUDIO ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ!
Α ΒΕΒΑΙΑ!ΑΦΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ,NA MHN EXEI Συμμετοχή στο forum????
ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ FORUMS KAI NA DEIXNEI ENDIAFERON....!!!!!!!!!!!!!
MONO KAI MONO ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΚΓ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ!
ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΓΩ!
ΦΙΛΙΑ!!!
http://www.masterd.gr/courses/cours...et-GOOGLE.GR&gclid=CLOTq4HL9LECFUNTfAodhHQAIA