Talos από την απάντηση σου καταλαβάμε όλοι...
Πληρώνει καλά η Crystal Audio τo AvClub για το Flash Bannerάκι που βλέπουμε ψηλά στο Site....
'Οσo για τους άλλους που περιμένουν να ''ανοίξει'' το κατάστημα,θα πρότεινα να τους αφήσουν μέχρι 14 Σεπτέβρη που είναι και του Σταυρού,να μην τους πιάσουν
με το καλημέρα στις δύσκολες ερωτήσεις!
Αφήστε τα παιδιά να κάνουν διακοπές ρε!Μετά που θα έρθουν δεν θα πρέπει να πάρουν τηλέφωνο και τον σχιστομάτη???Αυτό που το πάτε???
Δώστε χρόνο στα παιδιά μας με την ....δανεική ... Τεχνογνωσία τους!
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑ!!!!
Κάνε τον κόπο να κοιτάξεις παλιότερα μηνύματα.
Η Crystal είναι γνωστή για την μετά την πώληση υποστήριξή της από την εποχή που βγάλανε τους πρώτους δέκτες. Ήταν και είναι ίσως ο κυριότερος λόγος για την αγορά δέκτη της Crystal.
Από την αρχή (2010) και έως τον Απρίλιο του 2012 που βγήκε το πολύ καλό firmware για τον Micro-HD -αφού εισάκουσαν προτροπή από αυτό το φόρουμ- η Crystal δεν δεχόταν καλά σχόλια για την υποστήριξη σε firmware. Μπορείς να βρεις πολλά επικριτικά προς αυτούς σχόλιά μου, αν κάνεις το κόπο να ψάξεις.
Η εταιρία έχει κλείσει για καλοκαιρινές διακοπές, λογικό είναι να υπάρχει αναμονή. Και η Strong που εξυπηρετεί όλη την Ευρώπη έχει κλείσει για διακοπές (και έχω θέμα που εκκρεμεί), και θα κοιτάξουν τα θέματα μόλις ξανανοίξουν.
Δεν νομίζω πως πολλοί από εμάς θέλουμε να «κουβαλάμε» δουλειά στις διακοπές μας, οπότε ας μην ζητάμε το ίδιο από τους άλλους επειδή μας παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την περίοδο των διακοπών.
Να θυμίσω ότι η Crystal διόρθωσε το πρόβλημα της απώλειας των καναλιών σε μία εβδομάδα. Πολλοί, ακόμη αρνούνται να το αναγνωρίσουν. Άρα μάλλον δεν αποφεύγουν να ασχολούνται με προβλήματα και δύσκολες ρωτήσεις.
Τα γεγονότα συνεχίζουν να σε διαψεύδουν.
Αλλά μάλλον έχεις βρει κάποια εταιρία που αφήνουν τις διακοπές τους και που ανταποκρίνονται στα προβλήματα ακόμη πιο γρήγορα...
Περίεργο, καθώς όσα χρόνια ασχολούμαι με τους δέκτες αντιμετωπίζω εταιρίες πoυ δεν κάνουν τον κόπο να απαντήσουν σε mail, κάνουν πως δεν υπάρχουν τα προβλήματα, αρνούνται να δεχθούν σχόλια και γενικά μετά την πώληση κάνουν τον Κινέζο.