Αυτό δεν είναι καθόλου φυσιολογικό... Για κάποιο λόγω χάνει ημερομηνία και ώρα, γι' αυτό δεν κάνει τις εγγραφές ο δέκτης σου.Παρατήρησα ότι όταν ανοίγει ο αποκωδικοποιητής έχει ημερομηνία-ώρα 1/1/2000 03:00 και μετά αλλάζει στην σωστή.
Παρατήρησα ότι όταν ανοίγει ο αποκωδικοποιητής έχει ημερομηνία-ώρα 1/1/2000 03:00 και μετά αλλάζει στην σωστή. Μήπως όταν ανοίγει για την εγγραφή βλέπει λάθος ώρα και δεν προχωρά;
Φυσικά η λύση που θα προτείνουν κάποιοι θα είναι να μην τον κλέινω καθόλου. Δεν θα ήθελα όμως να δουλεύει τόσες ώρες ο σκληρός.
Έχω ένα πρόβλημα.
Προγραμματίζω εγγραφή, στην συνέχεια κλείνω τον αποκωδικοποιητή. Όταν έρθει η ώρα της εγγραφής ο αποκωδικοποιητής ανοίγει (καλά μέχρι εδώ) αλλά δεν κάνει εγγραφή.
Το έχω προσέξει και έχω κάνει σωστή ρύθμιση για εγγραφή και όχι υπενθίμηση κατά τον προγραμματισμό.
Παρατήρησα ότι όταν ανοίγει ο αποκωδικοποιητής έχει ημερομηνία-ώρα 1/1/2000 03:00 και μετά αλλάζει στην σωστή. Μήπως όταν ανοίγει για την εγγραφή βλέπει λάθος ώρα και δεν προχωρά;
Φυσικά η λύση που θα προτείνουν κάποιοι θα είναι να μην τον κλέινω καθόλου. Δεν θα ήθελα όμως να δουλεύει τόσες ώρες ο σκληρός.
Κατα τα άλλα δεν έχει βγάλει προβλήματα, τα κανάλια δεν τα χάνει ακόμα και μετά από 1 εβδομάδα κλειστός.
Μου φαίνεται ότι ζεστένεται πολύ και δεν ξέρω πόσα χρόνια θα αντέξει.
Μου λείπει ο ήχος αλλά πήρα αποκωδικοποιητή και όχι media center. Φυσικά με τα ίδια λεφτά υπάρχουν αποκωδικοποιητές να πάιζουν AC3 και η crystal έχει χάσει ένα σημαντικό μέρος της αγοράς.
Το ίδιο μου έκανε και ένας παλιότερος δέκτης με MStar7828 αλλα ποτέ δεν έχασε εγγραφή.
Αν δεν είχε τη σωστή ώρα στο εσωτερικό του ρολόι δεν θα άνοιγε καν. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.
ναι. Ανοίγει στην ώρα του και γράφει κανονικά (το έχω δοκιμάσει με εγγραφή απο το EPG μόνο (δηλαδή επιλέγοντας μια εκπομπή από το πρόγραμμα , δεν το έχω δοκιμάσει να του ορίσω εγώ τις ώρες))@a8en: Ακριβώς αυτό. Εσένα σου γράφει κανονικά και με κλειστό αποκωδικοποιητή (όπου ανοίγει την ώρα που τον προγραμμάτισες);
ναι. Ανοίγει στην ώρα του και γράφει κανονικά (το έχω δοκιμάσει με εγγραφή απο το EPG μόνο (δηλαδή επιλέγοντας μια εκπομπή από το πρόγραμμα , δεν το έχω δοκιμάσει να του ορίσω εγώ τις ώρες))
Έχει αναφερθεί και σε άλλους δέκτες το ίδιο πρόβλημα. Σε όλες τις περιπτώσεις η τηλεόραση ήταν Philips.
Παιδιά πιστεύω οτι είναι καλό που υπάρχουν άτομα της εταιρίας που απαντούν στις ερωτήσεις μας και στηρίζουν τους αγοραστές μέσα απο το forum.Τώρα για το γεγονός οτι η CA έβγαλε ένα μοντέλο οχι και τόσο καλό δεν φταίνε αυτοί.Ίσα ισα που προσπαθούν να βοηθήσουν.Αυτό που πρέπει να κάνει η CA είναι να ακούσει τους χρήστες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να προσπαθήσει να τα διορθώσει.
Να είσαι καλά aplos73! :a0210:
Κύριοι, το πρόβλημα με την απώλεια της σειράς των καναλιών μας έχει προβληματίσει πολύ και πόσο μάλλον, με τα όσα αναφέρετε εδώ κατά καιρούς, γίνεται ακόμη πιο αινιγματικό...:bang: Για παράδειγμα, η αναφορά ενός από εσάς για διαφορετική συμπεριφορά του δέκτη ανάλογα με την συνδεδεμένη τηλεόραση, περιπλέκει πολύ τα πράγματα.
Αυτή την στιγμή έχουμε εδώ 3 δικούς σας Micro-HD που παρουσιάζουν το πρόβλημα, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να το αναπαραγάγουμε ακόμη... Οι δυο μας ήρθαν μόλις σήμερα το πρωί, οπότε είναι νωρίς. Τον τρίτο τον έχουμε από την περασμένη εβδομάδα, μα δεν έχει παρουσιάσει το πρόβλημα. :nounder:
Θα ήταν καλό - αν σας είναι εύκολο - να μπορέσετε να συγκεντρώσετε εδώ μια λίστα από συνδυασμούς μοντέλων τηλεοράσεων και περιστατικών εμφάνισης του προβλήματος. Ίσως και αυτό να μας οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα - αν και ενδεχομένως φαντάζει απίθανο να φταίει ο οποιοσδήποτε συνδυασμός.
Αν δεν λύνεται με αναβάθμιση αλλά πρόκειτα για προβληματική NVRAM ( που πιθανολογώ ότι είναι το επικρατέστερο για αυτό και δεν βρίσκεται λύση ) τότε οι εταιρείες θα αναγκαστούν να τους αντικαταστήσουν όλους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.