CRYSTAL AUDIO - Νέο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ PicoHD5.1

Re: Αναβάθμιση Firmware | PicoHD

Καλησπέρα! -bye-

Η νέα έκδοση firmware για το PicoHD (προσοχή, όχι το PicoHD5.1) είναι on-line και μπορείτε να την κατεβάσετε άμεσα!

Για τους... βιαστικούς που έτυχε να διαπιστώσουν πως το link αντιστοιχούσε σε προηγούμενη έκδοση, τύχατε κι εσείς τη στιγμή εκείνη σε φάση ανανέωσης της σελίδας ντε! :D
μπορεις να δωσεις το λινκ???

Re: Αναβάθμιση Firmware | PicoHD

μπορεις να δωσεις το λινκ???

Καλησπέρα!

Τα πάντα είναι εδώ.

Ενδεχομένως να μην έχεις κάνει refresh τη σελίδα. Διέγραψε πρώτα την cache του browser σου και μπες ξανά στο παραπάνω link! :a0210:

όλα ΟΚ, τώρα το είδα ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά...
τι θα γίνει θα βγάλετε κανα tablet pc, τώρα που σας μάθαμε για την ποιότητα και την υποστήριξή σας, με android φυσικά...

Εχω την καλυτερη γνωμη για το palyer και την εχω γραψει. Μου παρουσιαστηκε ομως αδυναμια παιξιματος αρχειου mpg. Το εχω φτιαξει απο το premier, αλλα δεν παιζει. Σας δειχνω τις παραμετρους του αρχειου.

Γενικά
Πλήρες όνομα : H:\1992\1992.mpg
Μορφοποίηση : MPEG-PS
Μέγεθος αρχείου : 8,78 GiB
Duration/String : 2h 1mn
Συνολικό BitRate : 10,3 Mbps

Video
ID : 224 (0xE0)
Μορφοποίηση : MPEG Video
Format_Version : Version 2
Format_Profile : Main@Main
Format_Settings_BVOP/String : Ναι
Format_Settings_GOP : M=3, N=12
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 10 000 Kbps
Πλάτος : 720 εικονοστοιχεία
Ύψος : 576 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 4:3
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 25,000 fps
Στάνταρ : PAL
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bits
ScanType/String : Συνεχής σάρωση
Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.965
StreamSize/String : 8,42 GiB (96%)

Ήχος
ID : 192 (0xC0)
Μορφοποίηση : MPEG Audio
Format_Version : Version 1
Format_Profile : Layer 2
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 224 Kbps
Κανάλι(α) : 2 κανάλια
Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz
Καθηστέριση video : -80ms
StreamSize/String : 195 MiB (2%)

Μπορει καποιος να βοηθησει;
Όλο συζητηση για το κοντρολ γινεται. Εχει αναλυθει το θεμα του κοντρολ στο φορουμ περισσοτερο απο καθε αλλο. Για το παραπανω προβλημα που ειναι ουσιαστικο δεν βλεπω κανενα ενδιαφερον, ουτε και απο την εταιρεια.

Το έχω επισημάνει στο service. Θα σε παρακαλούσα λίγη υπομονή για την απάντηση. Θα βοηθούσε εάν με κάποιον τρόπο μας στείλεις το αρχείο.

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO - Νέο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ PicoHD5.1

Το έχω επισημάνει στο service. Θα σε παρακαλούσα λίγη υπομονή για την απάντηση. Θα βοηθούσε εάν με κάποιον τρόπο μας στείλεις το αρχείο.
Δεν εγινε και τιποτα. Απλως νομιζω οτι ειναι καλυτερα να συζηταμε τα σημαντικα και να τα λυνουμε, γιατι το μηχανημα αξιζει. Μπορουμε ολοι να βοηθησουμε να βελτιωνεται συνεχως. Ειναι καλο και για σας. Βεβαια το σημαντικο ειναι διαφορετικο για τον καθενα. Το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο, μονο σε σκληρο δισκο μπορει να ερθει.

Τα PS μπορεις να τα κανεις TS χωρις απωλεια ποιοτητας. Πολυ πιθανο να τα παιζει μετα τη μετατροπη.
http://forum.videohelp.com/threads/264758-Converting-MPEG-PS-to-TS-for-Free
Το εκανα και παιζει. Κατα την μετατροπη ομως δεν εχω ηχο απο την μεση της ταινιας και μετα (σε αλλο φορουμ για να μου το λυσουν). Την διαφορα PS σε TS δεν την ξερω αλλα το προβλημα για το μηχανημα υπαρχει. Κανονικα πρεπει να τα παιζει ολα.

Το εκανα και παιζει. Κατα την μετατροπη ομως δεν εχω ηχο απο την μεση της ταινιας και μετα (σε αλλο φορουμ για να μου το λυσουν). Την διαφορα PS σε TS δεν την ξερω αλλα το προβλημα για το μηχανημα υπαρχει. Κανονικα πρεπει να τα παιζει ολα.

Δεν υπάρχει μηχάνημα που να τα παίζει όλα... Εδώ στους υπολογιστές πρέπει να βάλουμε codecs και players κλπ... ανάλογα με το τι θέλουμε να δούμε

Ειμαι και εγω κατοχος του PicoHD 5.1 εδω και σχεδον ενα μηνα τωρα. Παρ'ολο που ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τη συσκευη σαν media player και με την γενικοτερη αποδοση, αντιμετωπιζω και εγω το γνωστο προβλημα με το τηλεκοντρολ. Δοκιμασα αλλαγη της μπαταριας, ομως το προβλημα παραμενει. Δεν θεωρω πως ειναι απλα θεμα στοχευσης, αφου απο το ιδιο ακριβως σημειο και με την ιδια κλιση αλλες φορες πιανει και αλλες οχι. Δεν ειναι πλεον απλα μια μικρη ενοχληση αλλα ενα σοβαρο προβλημα, αφου υπαρχουν πολλες φορες που προσπαθω επι 10-15 λεπτα να αναψω τη συσκευη χωρις να γινεται τιποτα. Ελπιζω πραγματικα να γινει κατι για να αντιμετωπιστει αυτο, καθως σκεφτομαι πλεον σοβαρα να επιστρεψω το προιον και να στραφω σε αλλες λυσεις.

Παιδιά s.o.s.!!Έκανα αναβάθμιση το απλό το pico στο τελευταίο Firmware (όπως αναφέρεται στην διαδικασία usb σε fat32 κ.τ.λ. ) και έμεινε κολλημένο με μπλέ οθόνη στην tv για αρκετή ώρα και δεν έκανε τίποτα.(Το άφησα κανένα 15λεπτο.)Τώρα δεν δουλεύει καθόλου.Υπάρχει κανένας τρόπος να γίνει reset??Με τα 2 προηγούμενα firmware δεν είχα πρόβλημα ρε γ....ο!

Παρε αυριο το πρωι την crystal audio.
Ολο και καποια λυση θα σου βρουν!

Οκ. αυτό θα κάνω.Μακάρι να βρεθεί λύση.Θα δω μήπως έχουν καμιά ιδέα και τα παιδιά εδώ από την crystalaudio.

Thanks!!

Καλημερα

Exω ριπαρει μια ταινια blu ray αλλα δεν το διαβαζει χρειαζεται καποια αναβαθμιση η απλα δεν τα υποστηριζει ( αρχειο m2ts).

γεια σας παιδια.

εψαχνα ενα mediaplayer που να παιζει και DTS με ψηφιακη εξοδο προς τον ενισχυτη μου
γιατι εχω βαρεθει να μετατρεπω τα mkv μου απο DTS σε Dolby Digital για να τα κανει passthrough η LG ΤV μου στον ενισχυτη.

απο την αλλη, αυτα που παιζει τα παιζει απροβληματιστα, προφανως μιας και ειναι ο ενσωματομενος της.

Το θεμα λοιπον ειναι να παιζει εντελως απροβληματιστα στο θεμα ευκρινεια-ποιοτητα εικονας/σπασιματα.
(ειχα δοκιμασει ενα παλιο media player και ειχε κολληματα και χειροτερη ποιοτητα εικονας απο τον ενσωματωμενο της TV)

Θα ηθελα να μου πει οποιος εχει δοκιμασει προσωπικα σε μεγαλη καλη οθονη (1920*1080), 47αρα και ανω, και οχι σε μικρουλες, της πλακας και CRT.

γιατι διαβασα καποιους να λενε οτι δεν βλεπουν καλα τα χρωματα, ή βλεπουν γρεζι,
και με εχει φοβησει το θεμα.

Δηλ για καλο home cinema, αποκλειστικά για να παιζει mkv 720p &1080p DTS 5.1 στις 47ιντσες, να το παρω ή οχι?

Σιγα τη μεγαλη οθονη φιλε τρομαξαμε!
Δηλαδη κατι φιλοι με κατι 100"+ προτζεκτορες τι να λενε?
Παιζει ρολο και η αποσταση που καθεσαι ξερεις...

Ολα την ιδια ποιοτητα εικονας βγαζουν, απο το φτηνοτερο μεχρι το ακριβοτερο. Διαφορες υπαρχουν στις προεπιλεγμενες ρυθμισεις του firmware (brightness, contrast κοκ) της καθε συσκευης, οποτε ρυθμισε την εικονα αναλογως με τα γουστα σου. Παρε οποιο σε βολευει σε τσεπη και λειτουργιες, π.χ. αν θες δικτυο το picohd δε σου κανει.