Noμίζω διορθώθηκε ήδη.
παω στο σαιτ της κρυσταλ- υποστηρηξη:
http://www.crystalaudio.gr/Downloads.aspx?NoteID=DNL-00025&PageTitle=Υλικό Υποστήριξης
αλλα για το απλο το πικο εχει v.5, 21/01/2011...που ειναι το 1,07???
Noμίζω διορθώθηκε ήδη.
μπορεις να δωσεις το λινκ???Καλησπέρα!
Η νέα έκδοση firmware για το PicoHD (προσοχή, όχι το PicoHD5.1) είναι on-line και μπορείτε να την κατεβάσετε άμεσα!
Για τους... βιαστικούς που έτυχε να διαπιστώσουν πως το link αντιστοιχούσε σε προηγούμενη έκδοση, τύχατε κι εσείς τη στιγμή εκείνη σε φάση ανανέωσης της σελίδας ντε!![]()
μπορεις να δωσεις το λινκ???
Όλο συζητηση για το κοντρολ γινεται. Εχει αναλυθει το θεμα του κοντρολ στο φορουμ περισσοτερο απο καθε αλλο. Για το παραπανω προβλημα που ειναι ουσιαστικο δεν βλεπω κανενα ενδιαφερον, ουτε και απο την εταιρεια.Εχω την καλυτερη γνωμη για το palyer και την εχω γραψει. Μου παρουσιαστηκε ομως αδυναμια παιξιματος αρχειου mpg. Το εχω φτιαξει απο το premier, αλλα δεν παιζει. Σας δειχνω τις παραμετρους του αρχειου.
Γενικά
Πλήρες όνομα : H:\1992\1992.mpg
Μορφοποίηση : MPEG-PS
Μέγεθος αρχείου : 8,78 GiB
Duration/String : 2h 1mn
Συνολικό BitRate : 10,3 Mbps
Video
ID : 224 (0xE0)
Μορφοποίηση : MPEG Video
Format_Version : Version 2
Format_Profile : Main@Main
Format_Settings_BVOP/String : Ναι
Format_Settings_GOP : M=3, N=12
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 10 000 Kbps
Πλάτος : 720 εικονοστοιχεία
Ύψος : 576 εικονοστοιχεία
Λόγος εικόνας : 4:3
Ρυθμός ανανέωσης πλαισίου : 25,000 fps
Στάνταρ : PAL
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 4:2:0
BitDepth/String : 8 bits
ScanType/String : Συνεχής σάρωση
Bits/(Εικονοστοιχείο*Πλαίσιο) : 0.965
StreamSize/String : 8,42 GiB (96%)
Ήχος
ID : 192 (0xC0)
Μορφοποίηση : MPEG Audio
Format_Version : Version 1
Format_Profile : Layer 2
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 224 Kbps
Κανάλι(α) : 2 κανάλια
Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz
Καθηστέριση video : -80ms
StreamSize/String : 195 MiB (2%)
Μπορει καποιος να βοηθησει;
Δεν εγινε και τιποτα. Απλως νομιζω οτι ειναι καλυτερα να συζηταμε τα σημαντικα και να τα λυνουμε, γιατι το μηχανημα αξιζει. Μπορουμε ολοι να βοηθησουμε να βελτιωνεται συνεχως. Ειναι καλο και για σας. Βεβαια το σημαντικο ειναι διαφορετικο για τον καθενα. Το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο, μονο σε σκληρο δισκο μπορει να ερθει.Το έχω επισημάνει στο service. Θα σε παρακαλούσα λίγη υπομονή για την απάντηση. Θα βοηθούσε εάν με κάποιον τρόπο μας στείλεις το αρχείο.
Το εκανα και παιζει. Κατα την μετατροπη ομως δεν εχω ηχο απο την μεση της ταινιας και μετα (σε αλλο φορουμ για να μου το λυσουν). Την διαφορα PS σε TS δεν την ξερω αλλα το προβλημα για το μηχανημα υπαρχει. Κανονικα πρεπει να τα παιζει ολα.Τα PS μπορεις να τα κανεις TS χωρις απωλεια ποιοτητας. Πολυ πιθανο να τα παιζει μετα τη μετατροπη.
http://forum.videohelp.com/threads/264758-Converting-MPEG-PS-to-TS-for-Free
Δεν εχω αλλα. Ποσα να εχω στο σπιτι;Το έβαλες και σε άλλα media players και έπαιξε;
Το εκανα και παιζει. Κατα την μετατροπη ομως δεν εχω ηχο απο την μεση της ταινιας και μετα (σε αλλο φορουμ για να μου το λυσουν). Την διαφορα PS σε TS δεν την ξερω αλλα το προβλημα για το μηχανημα υπαρχει. Κανονικα πρεπει να τα παιζει ολα.
Παρε αυριο το πρωι την crystal audio.
Ολο και καποια λυση θα σου βρουν!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.