CyberLink PowerDVD Ultra 3319f

Αν δεν κάνω λάθος, το ανέβασμα ενός τέτοιου αρχείου στο rapidshare είναι παράνομο (δεδομένου, εκτός των άλλων, ότι δεν υπάρχει καν trial version του συγκεκριμένου προγράμματος).

Κατά συνέπεια δεν βρίσκω φρόνιμη την δημόσια αναφορά σε ένα τέτοιο link (ειδικά μέσω του forum μας).

Να κανω μια απλη ερωτηση....

ας πουμε το αγοραζουμε.

Υπαρχει μετα τροπος να το βρουμε επισημα στο σαιτ, η θα πρεπει να ψαχνουμε απο δω κι απο εκει για να το βρουμε παλι?
( ολα αυτα θεωρωντας, οτι αμα παρω τωρα το σοφτγουερ , θα μου δωσει την τελευταια εκδοση..)

Καλημερα

εχθες το βραδυ ετρεξα απο backup το spiderman και το powerdvd μου εβγαλε κατι περι fbi και προστιμο 250.000...!!!!!!
γιατι ρε παιδια?
αντιγραφο ασφαλειας ειναι...!!!

Απάντηση: Re: CyberLink PowerDVD Ultra 3319f

Αν δεν κάνω λάθος, το ανέβασμα ενός τέτοιου αρχείου στο rapidshare είναι παράνομο (δεδομένου, εκτός των άλλων, ότι δεν υπάρχει καν trial version του συγκεκριμένου προγράμματος).

Κατά συνέπεια δεν βρίσκω φρόνιμη την δημόσια αναφορά σε ένα τέτοιο link (ειδικά μέσω του forum μας).

Δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα διοτι :
1) το link το βρηκα στο avsforum που ειναι πολυ αυστηροι σε τετοια θεματα
2) Δεν περιεχει καποια πειρατικη εκδοση του προγραμματος αλλα κανονικη η οποια ειναι αχρηστη αν δεν εχεις activation code.
Για τους φοβους των Ιουδαιων παντως, θα το αφαιρεσω το βραδακι..

Μαλιστα....

εχω
- CyberLinkPowerDVD_Ultra_3516PF2 αγορασμενο με δικο μου κωδικο ( ultra )...
- LG-ODD.2911e_EVR_DVD070702-04 καποιο patch που μου εδωσε μεσα απο το site αλλα με περιγραφη για καποια υποστηριξη σε καποια drive που σε λιγο θα την θελω..
- CyberLink.3516_PF2_Ultra_DVD071102-01 επισης καποιο patch το οποιο μοιαζει κατα πολυ με αυτο που με εστειλε και κατεβασα οταν το αγορασα και λεει οτι εχει ενσωματωσει καποια features για hd dvd & blu ray
- CyberLink.3319a_TaRe31_Ultra_DVD070813 το οποιο βρηκα με κωδικο ομως που περιγραφει deluxe.....

περιμενω οδηγιες , το απογευμα λεω να τα βαλω.....

To τελευταιο Χρηστο ειναι ΟΚ, αν ειναι το ιδιο με αυτο που εβαλα στο λινκ ..
Μπορεις να χρησιμοποιησεις κανονικα τον αγορασμενο κωδικο σου..

Τάκη άσχετο, αλλα το πακέτο που έβαλες σε λίνκ χθές, είχε και ..... δωράκι μέσα. Γιου νόου, κίντερ αυγό έκπληξη. Το έβγαλα χθές μιας και με τρόμαξε ο Σύριος. Αυτός φταίει, αυτόν να βρίσεις ...... :ernaehrung004:

@ Τάκης

Ορθώς πράξατε και το σβήσατε (ανεξαρήτως αυγού) καθώς και τα 2 επιχειρήματα του Τάκη δεν στέκουν:

1. Το τι κάνουν στο avsforum δεν νομίζω ότι αποτελεί δεδικασμένο :p

2. Τι πάει να πει ʽπειρατική και ʽκανονικήʼ; Το ότι δεν δίνει ʽπακέτοʼ και το 'αυγό' μαζί την κάνει ʽκανονικήʼ; Δεν νομίζω.

Προφανώς, από την στιγμή που αυτή δικαιούται να την έχει μόνο όποιος την έχει αγοράσει (δεν υπάρχει trial) και επίσης (αν δεν κάνω λάθος) στο όρους χρήσης θα απαγορεύεται σίγουρα η δημόσια διανομή της, η κίνηση της δημοσίευσης σίγουρα χαρακτηρίζεται ως ʽπειρατικήʼ.

@ Χρήστος

Από την στιγμή που έχεις και νόμιμο serial δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να δουλέψει με την Full 3319a που είναι και η τελευταία που παίζει σωστά (και από τον δίσκο).

Last edited:
Δηλαδη παρολο που με εχει register για την τελευταια, εγω να βαλω την 3319α με τον κωδικο της τελευταιας?

Re: Απάντηση: CyberLink PowerDVD Ultra 3319f

Δηλαδη παρολο που με εχει register για την τελευταια, εγω να βαλω την 3319α με τον κωδικο της τελευταιας?
Yeap.

Απάντηση: Re: CyberLink PowerDVD Ultra 3319f

@ Τάκης

Ορθώς πράξατε και το σβήσατε (ανεξαρήτως αυγού) καθώς και τα 2 επιχειρήματα του Τάκη δεν στέκουν:

1. Το τι κάνουν στο avsforum δεν νομίζω ότι αποτελεί δεδικασμένο :p

2. Τι πάει να πει ʽπειρατική και ʽκανονικήʼ; Το ότι δεν δίνει ʽπακέτοʼ και το 'αυγό' μαζί την κάνει ʽκανονικήʼ; Δεν νομίζω.

Προφανώς, από την στιγμή που αυτή δικαιούται να την έχει μόνο όποιος την έχει αγοράσει (δεν υπάρχει trial) και επίσης (αν δεν κάνω λάθος) στο όρους χρήσης θα απαγορεύεται σίγουρα η δημόσια διανομή της, η κίνηση της δημοσίευσης σίγουρα χαρακτηρίζεται ως ʽπειρατικήʼ.

@ Χρήστος

Από την στιγμή που έχεις και νόμιμο serial δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να δουλέψει με την Full 3319a που είναι και η τελευταία που παίζει σωστά (και από τον δίσκο).

Πολλα λες επίδοξε δικηγορίσκε! :p